Ne İçiyorsunuz?
-
Kendim limonata yapıp içiyorum. Artık belli bir yaş üzeriyiz bir çoğumuz dikkatli beslenmek lazım. katkılı koruyuculu şeylerden uzak duruyorum. Sadece hafta sonları gilbey votka şıveps bitter limon güzel oluyor.
-
Nar sezonu gelmek üzere, kasa kasa alıp evde sıkıp buzluklara atın,zordur ama değer maddi açıdan daha uyguna geleceğini düşünüyorum.
-
Karacanın kahve makinasını aldım evde boyuna bol buzlu latte yapıyorum. İyi gidiyor.
-
Tchibo Capsül kahve makinanası al ikinci el çok uygun fiyatları, buzlu kahve yap harika oluyor dışardakinden hiç farkı yok hatta columbia ve brazil kapsülleri dışardaki çoğu yerden güzel oluyor soğuğu
-
Beylerbeyi margaz yada mavi
Efes +1
Tuborg gold
-
köye gittiğimde . bizimkiler sağolsun komposto yapıyor. meyvaya erişimin varsa . komposto kesinlikle tavsiye ederim . karışımı sana kalmış . ben erik . böğürtlen . armut karışımını çok seviyorum . içine çok çok az da şeker koydunmu . yarım kilo meyva ile 1 tencere komposton oluyor . koy buzdolabına iç iç dur . ama 3. gün bitirmek lazım bozuluyor .
yapılışı
yarım tencere su
1 avuç böğürtlen .
2 avuç erik . 10 15 eriği geçmiyorum . tatlı erik
2 avuç doğranmış armut insan gibi öyle 10 tane armut değil . 2 3 adet
yarım su bardağı şeker . sana kalmış . benim tencere büyük . 6 7 litre
kaynat . 3 5 dk kaynasın . altını kapat . kapak koy. 2 3 saate soğuduğu zaman tencereyi ağzına kadar suyla tamamla . buzdolabına at . 2 3 saate soğuduğu zaman afiyet olsun
samaccc tarafından 12/Tem/24 10:25 tarihinde düzenlenmiştir -
milli icecegimiz ayran
ve dogal ev yapimi visne suyu, limonata yine ev yapimi.
visneyi al yika kaynat ic. seker katip katmamak sana kalmis. fazlasini derin dondurucuya at kucuk paketler seklinde .
-
bolca bira
-
Sabahlari iki bardak ingiliz çayı. Günün devaminda 2.5 litre yüksek ph su.
3-4 günde bir maden suyuna limon katarak içerim.
Haftada bir de kahve.
6 ayda bir alkol. alkol beni bozuyor salak salak hareketler.
https://www.instagram.com/reel/C9IYk7roEJ9/
-
kaptanlara 2 şişe fireball çözdürdüm akşam limonota ve elma sulu cocktail show gelecek :W