Ne Kadar Zekisiniz?
-
böyle abudik gubidik testlere girmeyecek kadar zeki biriyim.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------böyle abudik gubidik testlere girmeyecek kadar zeki biriyim.
-----------------------------
Bence sen rezil olmamak için teste girmeyen uynanık birisin... Bende kendime güvenerek giren ve bütün soruları "abidik gubidik bir test olsada" doğru yapmayı başaran zeki biriyim :)) -
mortyr bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
Bence sen rezil olmamak için teste girmeyen uynanık birisin... Bende kendime güvenerek giren ve bütün soruları "abidik gubidik bir test olsada" doğru yapmayı başaran zeki biriyim :))
-----------------------------o sınavlara girersen o sınavı hazırlayanların senden daha zeki olduğunu kabul etmiş olursun. sen sınavdaki abcd şıklarından hangilerinin doğru olduğunu düşünürken ben bu sınavı hazırlayan adamın amacının ne olduğunu düşünürüm.
bi düşün hoca dünyanın en zeki insanını belirmek için düzenlenen sınavın sorularını hazırlayan adam nedir sence ?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
Bence sen rezil olmamak için teste girmeyen uynanık birisin... Bende kendime güvenerek giren ve bütün soruları "abidik gubidik bir test olsada" doğru yapmayı başaran zeki biriyim :))
-----------------------------o sınavlara girersen o sınavı hazırlayanların senden daha zeki olduğunu kabul etmiş olursun. sen sınavdaki abcd şıklarından hangilerinin doğru olduğunu düşünürken ben bu sınavı hazırlayan adamın amacının ne olduğunu düşünürüm.
bi düşün hoca dünyanın en zeki insanını belirmek için düzenlenen sınavın sorularını hazırlayan adam nedir sence ?
-----------------------------o soruları hazırlayan adam boş adam değil zaten, çizgiyi aşmış bir bilim adamı :))
"Şu anda Yale Üniversite'sinde profesör olan Shane Frederick, MIT'te hocayken üç soruluk ilginç bir test geliştiriyor."
-
nolanded bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------o soruları hazırlayan adam boş adam değil zaten, çizgiyi aşmış bir bilim adamı :))
"Şu anda Yale Üniversite'sinde profesör olan Shane Frederick, MIT'te hocayken üç soruluk ilginç bir test geliştiriyor."
-----------------------------işte onu diyorum hocam bende zaten =)
zeki adamı severim ama benden zeki olmadıkça diye bir söz vardır =)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------tam senden çıkabilecek bi bahane:D
-
_karantina_ bunu yazdı:
Hepsi normal bir insanın yapabileceği sorular.akıllı ile üstün zekalıyı değil,normal ile zihinsel engelli insanlar arasındaki farkı belirlemek için apılmış bu sorlar.
-----------------------------4 tane soru ile insanın zihinsel engelli olup olmadığı anlaşılıyor ozaman sana göre ?
Öyleyse ben zihinsel engelliyim üstün zekalı, akıllı veya normal insan.
-
cordelian bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------tam senden çıkabilecek bi bahane:D
-----------------------------beni tanıyormusun :)
-
şu boktan testin zekayı ölçtüğüne inanıyorsanız ne diyim yani bunlarla kendinizi tatmin edebilirsiniz..
-
yale hic te ahim sahim bir yer degil...