Ne Moral Kaldı Ne Bayram Sevinci
-
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7464015.asp?yazarid=249
Abi cok koydu bana, aq boyle adaletin ya
-
21 600 $ :)
Çok güzel bi noktadan yakalamış yazar,helal olsun işte surata yapıştırılacak en güzel tokat... -
ya sikerim dolarını da amerikasınıda resimdekileri dusunun ya nası bi hayat bekleyecek onları
-
Utanmalısınız kardeşim.
Utanmalısınız.baştakilerde utanıcak yüzmü var amk. yüzlerine tükürsen yağmur yağdı derler
-
Baştakiler niye utansın amk?Onların çokta şeyinde... Baştakileri başa getirenler utanacak...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Baştakiler niye utansın amk?Onların çokta şeyinde... Baştakileri başa getirenler utanacak...
sende haklısın -
baştakilerin gerçek anlamda çekirdek ailelerindeki kişi başına 21.600 $ olduğuna göre bu durumu anlıycaklarını sanmıyorum.
içimi acıttı aq -
canım yavrularım......Korkmayın arkadaşlar şehit ailelerine devlet maaş verdiği gibi TSKV da fazlasıyla yardım yapıyor ama giden geri gelmiyor işte...
-
ulan son iftar öncesi moralim fena bozuldu... bu insanları bu hale getirenlerin de.. zenginlerin de.. alayının da.. soyunun :@
-
SpyßreaK bunu yazdı:
ulan son iftar öncesi moralim fena bozuldu... bu insanları bu hale getirenlerin de.. zenginlerin de.. alayının da.. soyunun :@
hoca bu insanları bu hale getirenler zenginlermi? bu şekilde geniş küfürler ederek bu insanlara fayda sağlayamazsın. -
Bizim burda baraj var diye 3 yıl önce kisi basına 27.000 dolar düsüyordu simdi artmıstır ama benim haLa arabam yok :D
utanacaklar kendilerini bilirler.. alnının teriyle ekmegini kazanan emektarlarımız niye utansın ki..
Toplam Hit: 1749 Toplam Mesaj: 12