folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Ne Nalet Bir Virüstür Yardım!!!(Sabaha Kadar Halletmem Lazım)

Ne Nalet Bir Virüstür Yardım!!!(Sabaha Kadar Halletmem Lazım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

bilie_jean bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam sanırım win32 sality adlı virüsü temizlemeyi başardım.yanlız hala görev yöneticisi ve gpedit.msc açılmıyor.bununda nedeni çalıştır a gpedit.msc yazdığımda MSIMG32.dl bulunamadı hatasından kaynaklanıyor.açılsa ayarlardan virüsün daha önce değiştirdiği ayarları varsayılan yapacağım.daha sonrada antivirüs kurup götü kurtarıcaz. bu sorunuda baya araştırdım.xp sp3 cd si lazım.oda yok aq yanımda. bu hatayıda halletimmi tamamdır. "MSIMG32.dl bulanamadığından bu uygulama başlatılamadı.".... diye devam ediyor.haydi müritler az kaldı.
    -----------------------------
    netten aradım ama bulamadım dll dosyaları var.xp cdsi olan biri bulsada uplasa bari...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

boşver hocam kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek.6 saattir uraşıyorum.elimde malzemede yok.cdlerim yanımda olsaydı daha kolay olurdu benim için.

tek çare sağlam bi format.onuda önümüzdeki günlerde yaparım artık.aq hdd full döküman,belge dolu.virüs heryere virüs bulaşmış durumda.yedeklemek zorundayım.

artık başka bi pc ye 2.cil olarak bağlayıp sağlam bi antivir.le taratmayı deneyeceğim napalım.

bu işten yırtarsam yazarım.

twitter.com/KezzapliMakarna
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kontrol paneli > Yonetimsel Araclar > Yerel Guvenlik Ayarlari na gir oradan sol panelde bilgisayar secenekleri var. Hangisinde oldugunu bilmiyorum ama orada bir yerde Gorev Yoneticisi diye bir secenek var(sag daki panelde acilacak ayarlarda gorunuyor) buyuk ihtimalle virus Gorev Yoneticisi ayarlarini Disable etmistir. Onu Enable ettinmi gorev yoneticisi calisir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dur haci buldum tam olarak yerini

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

We saw a lot of people visiting us to find about ( Virus.Win32.Sality.aa Win32/Sality.AM W32/Sality.ah ) so we now put a way for how to remove and clean the infected PC from ( Virus.Win32.Sality.aa Win32/Sality.AM W32/Sality.ah ) just follow these steps :

1- If you have an anti virus that detected the infected files don’t delete any of infected file because if you did the system will be broken.

2- Go to any clean PC and download Kaspersky Removal tools from ( Here )

3- When you finish the download put the exe file of Kaspersky Removal tools in a compressed file zip file recommended (we put it in compressed file to protect the exe file from getting infected ).

4- Now go back to the infected PC and reboot with the safe mode some viruses disable the safe mode you can download a registry file from ( Here ) to fix the safe mode problem.

5- If you done to get into the safe mode run Kaspersky Removal tools that you compressed then it will start and you will see the interface like this picture :

kaspersky%20removal%20tools

kaspersky removal tools

6- Now click on setting then you will see like this picture and do the same setting in it :

Kaspersky%20removal%20tools%20settings

Kaspersky removal tools settings

7- When you finish the setting click OK then click on Scan button it will start scan and disinfect the infected files and remove the virus files .

** Some times the virus could disable regedit and task manager and folder options you can download these files to repair the problems

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

salty virüsü çok pis bi virüs. alakasız exeleride etkilediği için temizlemek çok zor oluyo. ben en son bunu yediğimde, c yi formatladım, d-e-f disklerini hiç açmadan direk format biter bitmez antiyi çaktım, güncelledim ve tarattım. bir ton exe sizlere ömür. arşivin yarısını kaybettim :S

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    greenboy2
    greenboy2's avatar
    Erkek

o sorunu bende defalarca yşadım onun bi proğramı var çalıştırıyosun olay tamam ben2 ay uraştım çözülmedi ama o proğramla tek tıklama işlem tamam su an işteyim eve geçince arşive bakam duruyorsa hala burada paylaşırım

Ben Nezaman Tahttan İndim ki... Siz Kral Oldunuz... Susarsam Çatışma... Konuşursam Savaş... Yazarsam Destan... SEVERSEM DEVRİM OLUR...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/livecd/minDrWebLiveCD-5.0.3.iso

bunu cdye çek boot ettir sonra çalıştır.

exelerin zarar görmeden temizliyecektir paşam .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://download.avgfree.com/filedir/util/avg_rem_sup.dir/rmsality/rmsality.exe

bunuda en son kalıntı kalmış nı diye test ettir kalmıssa siler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kasper'in, Norton'un falan bu tip virusler icin ozel remov toollari var.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 5980 Toplam Mesaj: 26