Ne Olacak Bu Terörün Hali ?
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------anisiz59 bunu yazdı:
-----------------------------ardahan için belitmedim özellikle , kars ardahan buralar zaten sakin yerlerdir. ... neyse sözlerimi zaten anlayan anladı...
-----------------------------
hacı yanlış anlama yav sadece bir şey söyledim farkındaysan ardahan demedim zaten hakkari ve mardin dedim sadece sordum müridlerin bu konuda ne düşündüklerini merak ettim.
hocam tamam sen demedin ama ben o yorumları yazmasaydım. birazdan çıkar birisi derdi. Ardahan, Hakkari, Mardin hep terör illeri diye:D -
Yahu ne alakası var terörle. Bunların zaten hepsi terörist.
Okumayanlar bir nebze iyi. Okuyan kroların hepsi pkk lı oluyor istisnasız. Kendini kroların kurtarıcısı sanıyor.
Okumayanı bari kafasına vuruyorsun oturuyor aşağı.
TÜM KÜRTLER TERÖRİSTTİR.
ama halkımız bunu anladığında neyzıkki çok geç olacak.
-
Yahu ne alakası var terörle. Bunların zaten hepsi terörist.
Okumayanlar bir nebze iyi. Okuyan kroların hepsi pkk lı oluyor istisnasız. Kendini kroların kurtarıcısı sanıyor.
TÜM KÜRTLER TERÖRİSTTİR.
-------------------------------
olm sen ne yazdığının farkındamısın , TÜM KÜRTLER TERÖRİSTTİR. diyosun , üstüme alınmıyom ama ne yazdıgının farkında ol , insanlara yanlış yere yönledirme ,
bunuda solemeden gecmiyim sen ve senin gibi insanlar yüzünden bu memleket çökecek bir gün
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi girecek biri diyecek ki iyi oldu teröre destek verip duruyorlardı!Bunu ne doğuya gidip görüp söyliyecek ne de başka bir şekilde.Fıtık edecek ben de dahil olmak üzre bşalıyıcaz burada.
Doğuda öğrenciler ilk okul 1 de Türkçe öğreniyorlar.Nerde yaşıyorlar ?Türkiye türkçe yi ne zaman öğrneiyorlar ?İlk okula ne zaman giderlerse.Gitmezlerse oda yok!Bu Türkiye nin bir yanlışı her insanına ulaşmak zorunda.
Hiç olmadı adamlar gidecek Türkçeyi yaygınlaştırcak.Eğitimli ajanlar gitsin abi.Her zaman böyle olur yatırım yok, destek yok!!Tayyipten tutun çoğu isme kadar oraya yardım ve desteği götürmedi.Hep az az.Gap projesi dediler bu dediler.ADamlardan hayvan giib yaşayan var.
Saat 3-4 ten sonra dışarı çıkamıyorsunkurtlar, koca koca köpekler.Bu çocuklar savaşıyor bizse burda sıcak yatağımızda polisimizin gezdiği sokaklarda rahatız.
saat 3-4'den sonra? 3-4 bildiğimiz pm mi?:D yani 15.00 - 16.00abi hangi doğu ilindeydin acaba. güneydoğuyu bilmiyom ama doğuda öle değil en azından:D
Bide Doğuda öğrenciler ilk okul 1 de Türkçe öğreniyorlar. bu lafını tam anlamadım. doğru düzgün konuşamıyolarda istanbul Türkçesi'ni mi 1. sınıfta öğreniyolar. yoksa Kürtçe konuşuyolarda Türkçe'yimi bilmiyolar. Ardahan için geçerli değil böyle bişey.
yaf kendi ilimi savunma ihtiyacı duyuyom yoksa burada Terör ili gibi gözüküyo.
-----------------------------erzurm karaçoban
& provakasyon yapan bi arkadaş var
yok doktorlarımız falan kurşuna dizildi diye.Arkadaşım cahil halk, imkanları yok size devlet kurcaz çok iyi yaşatıcaz sizi diye kandırıyorlar.Aynı adamlar size burda kürt=pkklı diye baktırıyorlar.Pkk elinden geleni yapacak sende devlet oalrka elinden geleni yap.Gerekirse hepsinin başına bir asker dik bu senin görevin.
Hea askerlerede yazık olcak mı diyorsun ?O halde bunca insanı nasıl tarikatler aracılığı ile yönettiyorsan git o tarafada "bak arkadaş pkk böyle yaptığı sürece biz buraya yatırım yapamayız de"
Kaldı ki bu admalrda pkkdan rahatsız.Fakat ispiyonlasalar pkk yaşatmaz, ispiyonlamasalar pkk rahat vermyor.Onlarda ne yapacaklarını bilemiyor.Terör örgütleri tek başına bir örgüt dğerildir arkasında en az 1-2 tane devlet vardır.Türkiyede pkknın arkasında hangi devlet varsa o devletlerin terör örgütlerine para yedirsin.Görsünler bakalım anyayı konyay!
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------Yahu ne alakası var terörle. Bunların zaten hepsi terörist.
TÜM KÜRTLER TERÖRİSTTİR.
Senden daha çok bu vatanı seven kürtler tanıyom;) -
ben bir mardin li olarak konuşayım. ben şuan mardin kızıltepede lise 4 e geçtim. sorun ne biliyormusunuz ben %49 öğretmenler diyorum! şimdi burda olan kürt öğretmenler çok fazla torpil yapmazlar... çok fazla yapmaz yani wardır arada ama... mesela adamın biri serserinin önde gideni. sıkıysa bi hoca onu sınıfta bıraksın. çok değil bi kaç hafta önce...<<< tarihh hocası(hataylı) bizim sınftaki bi serseri,adi,köpek,it.... kısacası serserinin önde gidenini sınıfta bıraktı. peki bu öğrenci ne yaptı ??? sizce fikirlerinizi bekliyorm...... sizce bunun karşılığında öğrenci ne yaptı!
edit : okul önüne iki tane polis indiriyorlar! sadece okul etraflarına ama sokaklar da orda burda yiç polis falan yok! sadece iki tane polis tek war okul etrafında oda dağılışta. umarım şimdi fikirleriniz gelir
-
hocayı mı bıçakladı:D:D:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------hocayı mı bıçakladı:D:D:D
la yoksa sende bizim okuldamısın :)...... eğer bizim okuldaysan devamını izlemeden kaçmışsın demek :D ayırmak isteyen polisler bile korkudan kaçtı :D 30 dk sonra taki polis sürüsü gelene kadar ama o zaman kimse kalmamıştı :)EDİT: + olarakda hep kavqa çıkaran bu şerefsizleri müdür , öğretmen falan okuldan atacak olsaydı bugün sadece akıllı sağlam öğrenciler kalıp 75 kişilik sınıflarda eğitim görmeyecektik ...
+ olarakda geçen gün hocamı gördm. dediki bu yıl mezun çıkmadı ondan dolayı sınıflar 80 kişiyi geçecek çünkü 9. sınıflar için okul yok :|bakalım öss ye gireceğimiz yıl (bu yıl) 80 kişiyi geçen sınflarda hanqi ünv yi kazanacaz :S böle giderse , bu şartlarda , bu sınıf sayısıyla! herkes mühendisliği kazanacak. %100 (kaldırım mühendisliği) :( :... :(