folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......

Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Azerbaycana gelececek müridler önce  benle irtibata keçsin anlatayım burdakı durumu napmak lazım olduğun sonra gelip burda şoka girmeyin :D yaxşı qardaş? :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Güzelmiş valla. Türkiye'de ölmeden mezara sokuyorlar :D Bir şekilde tüymek gerek.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Hocam ben esmerim :D bana şimdi o esmer erkekleri tutup getiren kızların bölgesini anlatabilirmisin :D :D :D

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

hacılaR  yorumlar güzel. birazdaha gürcistandan bahsetmek gerekirse,  dediğimi gibi batumda dilsorununuz olmaz. her yerde Türk malı türk markası. sıkıntı çekmeniz imkansız.

ulaşım: istanbuldan  metro turizm  mahmutoğlu turizm  direk gidiyor. THY  günde 2 kere uçuyor. bu aralar bilet pahalı malum. 280 euro gidiş geliş.

gürcü yemekleri; haçapuri  ilk yiyeceğiniz yemek .aslında yemek değil. peynirli pide gibi. amapeynirin tadı çook farklı   ilk yenecek şey.

içinde  KİNZİ   denen maydonoza benzeyen bişey. amanaman  ondan uzak durun   iğrenç tadı var.Sakın  kinzili bişey yemeyin.Ben beğenmedim.

ÇAkapuli  denen yemeği yemeden gürcistandan ayrılmayın.   taksi ücretleri  pazarlık meselesi.ama  tifliste  nereye  giderseniz gidin  en fazla 5-7 lari verirsiniz. tiflis şehir içinden havaalanı  (14 km) 8 -10 lari

içki  :  1 LT şişe  votka  Nemirof , medof (tercihim)  10 lari  bakkalda. içkili mekanda 25 lariye geliyor. meyva 5 lari  çerez 3 lari  red bull 5 lari

yanına hatun çağırdınmı , Türkiyedeki gibi kons  felan yok. sen ne içiyosan o da aynısını içer. ilave ücret talep etmez mekancı.

ama çok sağlam mekanlarda var. GURU  isimli mekan . giriş ücretli. 50 tl gibi.

amaaa içeri girince senin masana 3 garson 1 koruma bakıyor. ilk giriş içkisi GURU dan.

Beatles isimli mekan şehrin en güzüde mekanı.burdan bakabilirsiniz. tam karşıda.     http://www3.livegeorgia.ge/en/tbilisi-live/rustaveli-street.html

daha ne anlatayım  yoruldum yazmaktan.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

kaliteli bir tatil yapmak istiyorsan, paraya kıyabilmelisin bence.

tatil anlayışım biraz farklı olabilir :  bence tatil, sahip olduğun yaşam standartlarından daha üst bir seviyede olmalıdır eğer kamp, dağcılık vs. vs. gibi bi'şeyler yapılacaksa durum değişebilir elbette ama genel olarak, tatile çıkmak istiyorsam kaliteli bir ortam isterim ve ancak bunun için para harcayabiliyorsam başka bir yerde tatil yaparım. "ucuz olsun da tatil olsun" mantığıyla saçma sapan şeyler yapmak istemem. benim görüşüm tabi bu...

not: konuyu tam okumadan (minik bi bölümünü okudum) daldım yazmaya. o yüzden anlatılanlarla yazdığım alakasız olabilir, söyleyeyim dedim   :D

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

caldii10 bunu yazdı:
    -----------------------------

hacılaR  yorumlar güzel. birazdaha gürcistandan bahsetmek gerekirse,  dediğimi gibi batumda dilsorununuz olmaz. her yerde Türk malı türk markası. sıkıntı çekmeniz imkansız.

ulaşım: istanbuldan  metro turizm  mahmutoğlu turizm  direk gidiyor. THY  günde 2 kere uçuyor. bu aralar bilet pahalı malum. 280 euro gidiş geliş.

gürcü yemekleri; haçapuri  ilk yiyeceğiniz yemek .aslında yemek değil. peynirli pide gibi. amapeynirin tadı çook farklı   ilk yenecek şey.

içinde  KİNZİ   denen maydonoza benzeyen bişey. amanaman  ondan uzak durun   iğrenç tadı var.Sakın  kinzili bişey yemeyin.Ben beğenmedim.

ÇAkapuli  denen yemeği yemeden gürcistandan ayrılmayın.   taksi ücretleri  pazarlık meselesi.ama  tifliste  nereye  giderseniz gidin  en fazla 5-7 lari verirsiniz. tiflis şehir içinden havaalanı  (14 km) 8 -10 lari

içki  :  1 LT şişe  votka  Nemirof , medof (tercihim)  10 lari  bakkalda. içkili mekanda 25 lariye geliyor. meyva 5 lari  çerez 3 lari  red bull 5 lari

yanına hatun çağırdınmı , Türkiyedeki gibi kons  felan yok. sen ne içiyosan o da aynısını içer. ilave ücret talep etmez mekancı.

ama çok sağlam mekanlarda var. GURU  isimli mekan . giriş ücretli. 50 tl gibi.

amaaa içeri girince senin masana 3 garson 1 koruma bakıyor. ilk giriş içkisi GURU dan.

Beatles isimli mekan şehrin en güzüde mekanı.burdan bakabilirsiniz. tam karşıda.     http://www3.livegeorgia.ge/en/tbilisi-live/rustaveli-street.html

daha ne anlatayım  yoruldum yazmaktan.

hocam şu esmer erkekleri tutup yatağa atan kızların bölgesini güzellermi felan onlarıda yazabilirmisin

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

hocam şu esmer erkekleri tutup yatağa atan kızların bölgesini güzellermi felan onlarıda yazabilirmisin++

belarus+++ 5  kadına  1 erkek yok   öyle bir yer.çok yher gezzdim ama orası gibi   farklı bir yer görmedim. sanat kültür onları geç benim kalemim değil.hatunların sexe bakış  açısı bir  su içmek yemek yemek ggib i. temel ihtiyaç.

22-24 yaşında bakire bir kkız varsa onu farklı baakıyorlar. hastamı hastaloıklı mı  özürlü mü ...adam kıızla evlenmekten korkuyor. neden acaba  ne oldu da bu zaamana kadar   bakire diye............

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

....bugün dönüyorum  türkiyeye.akşam 8 dde  otobüsle trabzon  sonra uçakla izmirrr.gelin gezin görün derim. hayatınızı yaşayın

bunda 12  13 sene önce  1 sakıza   1ççift bayan çorabına  kızlar  herşeyini veriyorlarmış.  bana denk gelmedi

ancak  olaylar doğru. bir biraya kendini  satanlar çok...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

fani dünya zevkleri bunlar, hepsi gelip geçici hacı

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı: