Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......
-
Azerbaycana gelececek müridler önce benle irtibata keçsin anlatayım burdakı durumu napmak lazım olduğun sonra gelip burda şoka girmeyin :D yaxşı qardaş? :D
-
Güzelmiş valla. Türkiye'de ölmeden mezara sokuyorlar :D Bir şekilde tüymek gerek.
-
Hocam ben esmerim :D bana şimdi o esmer erkekleri tutup getiren kızların bölgesini anlatabilirmisin :D :D :D
-
hacılaR yorumlar güzel. birazdaha gürcistandan bahsetmek gerekirse, dediğimi gibi batumda dilsorununuz olmaz. her yerde Türk malı türk markası. sıkıntı çekmeniz imkansız.
ulaşım: istanbuldan metro turizm mahmutoğlu turizm direk gidiyor. THY günde 2 kere uçuyor. bu aralar bilet pahalı malum. 280 euro gidiş geliş.
gürcü yemekleri; haçapuri ilk yiyeceğiniz yemek .aslında yemek değil. peynirli pide gibi. amapeynirin tadı çook farklı ilk yenecek şey.
içinde KİNZİ denen maydonoza benzeyen bişey. amanaman ondan uzak durun iğrenç tadı var.Sakın kinzili bişey yemeyin.Ben beğenmedim.
ÇAkapuli denen yemeği yemeden gürcistandan ayrılmayın. taksi ücretleri pazarlık meselesi.ama tifliste nereye giderseniz gidin en fazla 5-7 lari verirsiniz. tiflis şehir içinden havaalanı (14 km) 8 -10 lari
içki : 1 LT şişe votka Nemirof , medof (tercihim) 10 lari bakkalda. içkili mekanda 25 lariye geliyor. meyva 5 lari çerez 3 lari red bull 5 lari
yanına hatun çağırdınmı , Türkiyedeki gibi kons felan yok. sen ne içiyosan o da aynısını içer. ilave ücret talep etmez mekancı.
ama çok sağlam mekanlarda var. GURU isimli mekan . giriş ücretli. 50 tl gibi.
amaaa içeri girince senin masana 3 garson 1 koruma bakıyor. ilk giriş içkisi GURU dan.
Beatles isimli mekan şehrin en güzüde mekanı.burdan bakabilirsiniz. tam karşıda. http://www3.livegeorgia.ge/en/tbilisi-live/rustaveli-street.html
daha ne anlatayım yoruldum yazmaktan.
-
kaliteli bir tatil yapmak istiyorsan, paraya kıyabilmelisin bence.
tatil anlayışım biraz farklı olabilir : bence tatil, sahip olduğun yaşam standartlarından daha üst bir seviyede olmalıdır eğer kamp, dağcılık vs. vs. gibi bi'şeyler yapılacaksa durum değişebilir elbette ama genel olarak, tatile çıkmak istiyorsam kaliteli bir ortam isterim ve ancak bunun için para harcayabiliyorsam başka bir yerde tatil yaparım. "ucuz olsun da tatil olsun" mantığıyla saçma sapan şeyler yapmak istemem. benim görüşüm tabi bu...
not: konuyu tam okumadan (minik bi bölümünü okudum) daldım yazmaya. o yüzden anlatılanlarla yazdığım alakasız olabilir, söyleyeyim dedim :D
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
hacılaR yorumlar güzel. birazdaha gürcistandan bahsetmek gerekirse, dediğimi gibi batumda dilsorununuz olmaz. her yerde Türk malı türk markası. sıkıntı çekmeniz imkansız.
ulaşım: istanbuldan metro turizm mahmutoğlu turizm direk gidiyor. THY günde 2 kere uçuyor. bu aralar bilet pahalı malum. 280 euro gidiş geliş.
gürcü yemekleri; haçapuri ilk yiyeceğiniz yemek .aslında yemek değil. peynirli pide gibi. amapeynirin tadı çook farklı ilk yenecek şey.
içinde KİNZİ denen maydonoza benzeyen bişey. amanaman ondan uzak durun iğrenç tadı var.Sakın kinzili bişey yemeyin.Ben beğenmedim.
ÇAkapuli denen yemeği yemeden gürcistandan ayrılmayın. taksi ücretleri pazarlık meselesi.ama tifliste nereye giderseniz gidin en fazla 5-7 lari verirsiniz. tiflis şehir içinden havaalanı (14 km) 8 -10 lari
içki : 1 LT şişe votka Nemirof , medof (tercihim) 10 lari bakkalda. içkili mekanda 25 lariye geliyor. meyva 5 lari çerez 3 lari red bull 5 lari
yanına hatun çağırdınmı , Türkiyedeki gibi kons felan yok. sen ne içiyosan o da aynısını içer. ilave ücret talep etmez mekancı.
ama çok sağlam mekanlarda var. GURU isimli mekan . giriş ücretli. 50 tl gibi.
amaaa içeri girince senin masana 3 garson 1 koruma bakıyor. ilk giriş içkisi GURU dan.
Beatles isimli mekan şehrin en güzüde mekanı.burdan bakabilirsiniz. tam karşıda. http://www3.livegeorgia.ge/en/tbilisi-live/rustaveli-street.html
daha ne anlatayım yoruldum yazmaktan.
-----------------------------hocam şu esmer erkekleri tutup yatağa atan kızların bölgesini güzellermi felan onlarıda yazabilirmisin
-
hocam şu esmer erkekleri tutup yatağa atan kızların bölgesini güzellermi felan onlarıda yazabilirmisin++
belarus+++ 5 kadına 1 erkek yok öyle bir yer.çok yher gezzdim ama orası gibi farklı bir yer görmedim. sanat kültür onları geç benim kalemim değil.hatunların sexe bakış açısı bir su içmek yemek yemek ggib i. temel ihtiyaç.
22-24 yaşında bakire bir kkız varsa onu farklı baakıyorlar. hastamı hastaloıklı mı özürlü mü ...adam kıızla evlenmekten korkuyor. neden acaba ne oldu da bu zaamana kadar bakire diye............
-
....bugün dönüyorum türkiyeye.akşam 8 dde otobüsle trabzon sonra uçakla izmirrr.gelin gezin görün derim. hayatınızı yaşayın
bunda 12 13 sene önce 1 sakıza 1ççift bayan çorabına kızlar herşeyini veriyorlarmış. bana denk gelmedi
ancak olaylar doğru. bir biraya kendini satanlar çok...
-
fani dünya zevkleri bunlar, hepsi gelip geçici hacı
-
WALLACEs bunu yazdı:
fani dünya zevkleri bunlar, hepsi gelip geçici hacı
aynen :)