folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......

Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

arkadaş herşeyi karı kıza odaklamış yalnız :D

ramazan öncesi dinamit haline gelecek ortam biraz daha ilerlerse konu :-D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

ne olsun ki başka. ülke  çok düşük ücretle çalışan insanlarla dolu. bir diğer tarafta da  lüks leksus,mercedes ve bmw araçların çokluğunu da

görüyorsunuz.düzen yok. güzel olan ne var ki.içki karı kız alemi. erkeklerin hepsi alkolik.kadınlar kendini doyuma ulaşştıramadıkları için- kocalarını boynuzlamaya çok meyilliler.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

ordan araba alsak ucuza Trye getirme olayı nasıl olcak gümrükte sanırım para veriliyor onun süresi falan var mı.plaka gürcü plakası olcak ama ben onu Tr plakası yapsam yapabilirmiyim ne kadar para gerekir ?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

abi gidelim ya belarusa

isyanda sergerde....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

ordan araba alsak ucuza Trye getirme olayı nasıl olcak gümrükte sanırım para veriliyor onun süresi falan var mı.plaka gürcü plakası olcak ama ben onu Tr plakası yapsam yapabilirmiyim ne kadar para gerekir ?

.....................................................................................................................................................................................................................................

orada en az 3 yıl oturma izni almadan araç sahibi olamıyorsun.

3 yılı doldurdugunda ben kesin dönüş yapıyorum dediğinde  getireceğin aracın yaşı max  5 yaşını geçmemek kaydıyla  aracını getirebilirsin türkiyeye. aNCAK vergisini ödemek şartıyla...:(

araç fiyatları  örnek:    hummer 3     2001 model     27 000   dolar

bmw   320     1998 model       3000-4000 dolar

ford scorpion  1998 model      2000 dolar a  alan yok

detaylı bilgi için  :  myauto.ge   sitesine bakın. ingilizce versiyonu var( reklam değildir)

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

arkadaş tamda birkaç gün önce yurtdışına çıkacam diyerek para biriktirme kararı almıştım. bu konuyu gördüm yemeden içmeden kesip biriktiricem artık :D belarus çok ilgimi çekti gidip takılmak lazım :P birde kardeş bu ülkelerin hepsi vize mi istiyor? vizesiz gidilenler hangisi mesela :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

ukrayna 1 numara valla kısmet olursa bende senın gibi yapıcam yaklaşık bir seneden beri aklımda ilk yurt dışına çıkışım 10 numara geçti yapmadığım bok kalmadı her günüm ayrı güzel geçti gönül ister ki her ülkeye gitmek bakalım sanırım 1 ay sonra amerikaya gidicem amerika ya gitmedin mi sen tavsiye de bulunucak olan varmı veya?

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------

anubisx bunu yazdı:

insan okurken neden yaşama sevinci doluyor anlamıyorum :D

+1

+2

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

vay amk biz yaşamıyomuşuz

Altan naptın oğlum :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Hoca bizim para kazanmaya,gelecegimizi guvence altina almaya ihtiyacimiz var..

Kari pazarlayip pezevenk olmayacagimiza göre, oralarin is hayatindan da bahseder misin biraz?

Sen neler yaparsin? Ne sekilde para kazanilir? Insanlar oralara gitmek isterse nelerle karsilasir?

Para olduktan sonra heryer cennet..

...
Toplam Hit: 18999 Toplam Mesaj: 75