Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......
-
arkadaş herşeyi karı kıza odaklamış yalnız :D
ramazan öncesi dinamit haline gelecek ortam biraz daha ilerlerse konu :-D
-
ne olsun ki başka. ülke çok düşük ücretle çalışan insanlarla dolu. bir diğer tarafta da lüks leksus,mercedes ve bmw araçların çokluğunu da
görüyorsunuz.düzen yok. güzel olan ne var ki.içki karı kız alemi. erkeklerin hepsi alkolik.kadınlar kendini doyuma ulaşştıramadıkları için- kocalarını boynuzlamaya çok meyilliler.
-
ordan araba alsak ucuza Trye getirme olayı nasıl olcak gümrükte sanırım para veriliyor onun süresi falan var mı.plaka gürcü plakası olcak ama ben onu Tr plakası yapsam yapabilirmiyim ne kadar para gerekir ?
-
abi gidelim ya belarusa
-
ordan araba alsak ucuza Trye getirme olayı nasıl olcak gümrükte sanırım para veriliyor onun süresi falan var mı.plaka gürcü plakası olcak ama ben onu Tr plakası yapsam yapabilirmiyim ne kadar para gerekir ?
.....................................................................................................................................................................................................................................
orada en az 3 yıl oturma izni almadan araç sahibi olamıyorsun.
3 yılı doldurdugunda ben kesin dönüş yapıyorum dediğinde getireceğin aracın yaşı max 5 yaşını geçmemek kaydıyla aracını getirebilirsin türkiyeye. aNCAK vergisini ödemek şartıyla...:(
araç fiyatları örnek: hummer 3 2001 model 27 000 dolar
bmw 320 1998 model 3000-4000 dolar
ford scorpion 1998 model 2000 dolar a alan yok
detaylı bilgi için : myauto.ge sitesine bakın. ingilizce versiyonu var( reklam değildir)
-
arkadaş tamda birkaç gün önce yurtdışına çıkacam diyerek para biriktirme kararı almıştım. bu konuyu gördüm yemeden içmeden kesip biriktiricem artık :D belarus çok ilgimi çekti gidip takılmak lazım :P birde kardeş bu ülkelerin hepsi vize mi istiyor? vizesiz gidilenler hangisi mesela :D
-
ukrayna 1 numara valla kısmet olursa bende senın gibi yapıcam yaklaşık bir seneden beri aklımda ilk yurt dışına çıkışım 10 numara geçti yapmadığım bok kalmadı her günüm ayrı güzel geçti gönül ister ki her ülkeye gitmek bakalım sanırım 1 ay sonra amerikaya gidicem amerika ya gitmedin mi sen tavsiye de bulunucak olan varmı veya?
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
anubisx bunu yazdı:
insan okurken neden yaşama sevinci doluyor anlamıyorum :D
-----------------------------+1
+2 -
vay amk biz yaşamıyomuşuz
-
Hoca bizim para kazanmaya,gelecegimizi guvence altina almaya ihtiyacimiz var..
Kari pazarlayip pezevenk olmayacagimiza göre, oralarin is hayatindan da bahseder misin biraz?
Sen neler yaparsin? Ne sekilde para kazanilir? Insanlar oralara gitmek isterse nelerle karsilasir?
Para olduktan sonra heryer cennet..