Ne Yapmalıyım
-
Arkadaşlar üniversite 1. sınıftayım ek yerleştirmeyle bir kız geldi sınıfa. Tanıştık arkadaş olduk aramızda iyi. Okul öncesi buluşuyoruz bazen çarşıda işi oluyor birlikte hallediyoruz. Gün geçtikçe ondan hoşlanmaya başladım beni kendine çekiyor farkında olmadan. Birisiyle çıkmaya başladığını öğrendim geldi bir gün söyledi felan zaten halinden belli oluyordu çok hareketli yerinde duramıyor. Ben de üzüldüm kafam bozuldu uzalaştım tabi sevgilisi olduğundan . 1 hafta olmadan ayrıldı bana söyledi. Okul çıkışında konuştuk bayağı kötü görünüyordu anlattı olan biteni şerefsiz ondan yararlanmak istemiş öpmeye kalkmış yanaşmış kızda istemediğinden tepki göstermiş ağlamış ve kendini bu kısa zamanda kaptırmış. Kendini suçlu buluyor neden tanımadan çıktım , neden böyle oldu , suç bende mi gibi şeyler söyleyip duruyor sürekli. Yanında oldum bende dinledim ne yapması gerektiğini söyledim hiç yalnız bırakmadım. Okuldan yüzü gülerek ayrıldı eve gidince yine aynı karamsarlığa döndü kendine getirdim ne olursa olsun hiç yalnız bırakmamaya çalıştım. Yanındayken biraz yüzü gülsün diye şebeklik bile yaptığım oldu onun mutlu olmasını görmek benide mutlu ediyor çünkü. Yılbaşı günü ders bittikten sonra çarşıya geçtik birkaç işi vardı onları hallettik sonra otobüse binelim gidelim dedi bende yürüyelim felan dedim kabul etti girdim koluna sonra yine eski sevgilisi konusu açıldı yine karalara bağladı unutması için ne yapmasını söyledim kafasını dağıttım biraz sonra laf arasında sordum yakın bir arkadaşın senden hoşlandığını söylese ne yapardın felan. Olmaz derdim arkadaş olarak görüyorum ben seni diye geri çevirirdim dedi. Bende buna taktık kafaya canımı sıktı çok kötü oldum. Neyse yurda geçtim o da otobüse bindi gitti. Mesaj atmıştım öyle bir arkadaşı vardı Arzu diye o da benden hoşlanıyordu neyse bizi kol kola görmüş ona galiba tavır yapmış onu söyledi canımı sıktı tabi benim yüzümden arkadaşıyla arası bozulcak istemiyorum böyle olsun. ne yapmalıyım arkadaşlar siz söyleyin açılmalımıyım yoksa böyle yetinmelimiyim arkadaş olarak mı kalmalıyım siz söyleyin :(
-
ona söylemden kendim sevmeye devam edecem başka çıkar yol bulamadım her zaman yaptığım gibi içimde yaşatırım acısı da benim başıma üzüntüsü de. :/
-
her zaman söylerim hoca içinde kalıp dert olucağına dışına çıksın mert olsun
çatır çatır söyle ki içinde ya seviyosa şüphesi kalmasın o şüphe yer bitirir insanı yoksa
kız yok dese bile için rahat olur
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------
her zaman söylerim hoca içinde kalıp dert olucağına dışına çıksın mert olsun
çatır çatır söyle ki içinde ya seviyosa şüphesi kalmasın o şüphe yer bitirir insanı yoksa
kız yok dese bile için rahat olur
haklısın da cesaret edemiyorum benden ya soğur uzakklaşırsa düşüncesi çok kötü yapıyor :/ -
o zaman katlanıcaksın hoca yapcak bişey yok
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------o zaman katlanıcaksın hoca yapcak bişey yok
sanırım açılacam ne olursa olsun artık bu halde de kötü kabul etmesede aynı değişen bir şey olmayacak. -
Açıl ne olursa olsun içinde kalmasından iyidir :)
Arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden arkadaş olmaz bence ^
-
omery bunu yazdı:
Açıl ne olursa olsun içinde kalmasından iyidir :)
Arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden arkadaş olmaz bence ^
-----------------------------arkadaştan sevgili olur olurda sanırım benim için geçerli değil bu söylediğin. kız, arkadaşı teklif etse kabul etmeyeceğini arkadaş olarak gördüğünü söyleyeceğini söylemişti. kafam karışık kafam iyi lanet yağsın be:/
-
daha 1 dönem geçmedi bile yahu önce bi tanı kızı oda seni tanısın..dua et söz ettiği flörtü ucuz atlatmış(çıktığı malmış allahtan)..biraz zaman ver..zaten o anlamıştır senin sorduğun sorudan, kendinden bahsettiğini..kendini çok parçalamadan arkadaşlığını sürdür, aradada başka kızlarlada aynı şekilde arkadaşmış gibi davranki tepkisini bi ölç bakalım hep ilgiyi kendine istiosa ozaman ondada var bişiler ,) ama o arzu bu işi bozar hacı benden söylemesi..kızın senle çıkıcaa varsa bile araya arkadaş girdiyse işin biraz zor..
-
suursuzmakarna bunu yazdı:
-----------------------------daha 1 dönem geçmedi bile yahu önce bi tanı kızı oda seni tanısın..dua et söz ettiği flörtü ucuz atlatmış(çıktığı malmış allahtan)..biraz zaman ver..zaten o anlamıştır senin sorduğun sorudan, kendinden bahsettiğini..kendini çok parçalamadan arkadaşlığını sürdür, aradada başka kızlarlada aynı şekilde arkadaşmış gibi davranki tepkisini bi ölç bakalım hep ilgiyi kendine istiosa ozaman ondada var bişiler ,) ama o arzu bu işi bozar hacı benden söylemesi..kızın senle çıkıcaa varsa bile araya arkadaş girdiyse işin biraz zor..
-----------------------------birbirimizi tanımaya çalışıyoruz zaten arkadaşlığımız da böyle gelişti kendini anlattı bana başından geçenleri ne istediğini nasıl birisi olduğunu aşağı yukarı öğrendim o da beni tabi. arkadaş kaldıkça zaman kaybettiğimi düşünüyorum başkası çıkarsa onu kendine aşık ederse diye korkuyorum bu arada ilgi beklediğini gösteriyor arkadaşların yanındayken bana sesleniyor şöyledir böyledir işte gelsene benimle gibi. onu geçtim arzu olayı daha kötüye gidiyor kız bugün face imi eklemiş ben ondan kaçıyorum sürekli. aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum. açılsam bir şans istediğimi söylesem ara tatile girmeden öncenasıl olur? ama final haftası olduğu için konuşmaya fırsat bile olmuyor bu durum aramızı açabilir mi? düşünüyorum en doğrusu ne olur diye ama içinden çıkamadım bir türlü.
-
gittim kızla konuştum açıldım ne var yok söyledim aldığım cevap tabikide arkadaş olarak seviyorum seni. başkalarıyla oynadığım gibi seninle oynayamam. birşey olmamış gibi devam edelim yoksa bende bilmiyorum dedi. bitti işte buraya kadardı herşey. kendi kendime ümit bağladım boşu boşuna uğraştım. artık yüzüne bakabilir miyim bilmiyorum eskisi gibi olmaz zaten o da :/