Ne Yapmalıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
    -----------------------------

HeLLB0y bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

HeLLB0y bunu yazdı:

hallederi_55 bunu yazdı:

ehh be hacım bende soruyu gördüm bişey çıkmaz o kızdan yazıcktım yorumları okuyup sen açılmışsın zaten

Niye bilmiyorum ama üzüldüm hayırı yemene,ama bi yerde de belliydi kız demiş zaten arkadşm hoşlansa red ederdm dye,o kız mal mı sordğunda anlamasın,nyse komasın,arzu'ya yaz

farkeder mi arzuya yazsam şimdi. içimdeki o bitmeden arzu olmaz. zaten ben arzuyla arkadaşım ve böyle olacak hep.

Dersanede 2 tane kızla tanıştım 3 ay önce biri sıdıka biri tuğce.. bnmde kanka olduğum bi arkadas var uğur. işte 4 müz  takılmaya basladık sonra uğur benden önce davranıp sıdıkaya yazı banada sende tugceye yaz dedi. sıdıkayla tugce aynı evde kalıyorlar ama kuzenler... neyse bende yok felan dedim, Sıdıka uğura pas vermedi gibi çok az görüşüyolar ama seviyomu sevmiyomu bilmiyorum, neyse sonra ugur baska sınıfa gitti bizden biraz koptu sonra ben bu 2 kızla takılmaya basladım... fakat bastan yaklasım tarzım yanlıştı. çok esprituel bi insan olduğumdan sürekli şaka yapıp gülüyorduk felan yani ciddiyetimi ortaya koyamadım... ve birazda çekingen ve utangac yapım kızlara sevgili gözüyle yaklasmama engel oluyodu... neyse aradan 1-2 ay gecti bi bakmısım Sıdıkaya aşık olmuşum. Onu düşünmeden edemiyorum her dakka abartısız her dakka aklımda... ama biz kanka gibi bişey olmuştuk...

Baska bi sorun ise ylnız kalamıyoruz yani onun liseden tanıştığ hem kız hem erkek arkadasları var sürekli onlarla görüşüyor takılıyor işte bazende kuzeni ben ve o takılıyoruz ama her zaman değil. Son bi kaç gündür yaklasmaya calıstım gel beraber şuraya gidelim şöyle yapalım die ama ciddiyete bile almadı bende kafam bozuldu bişey demeden çıktım geldim eve...

Dersanede takıldığımız herkez konustuğumuz herkez ortak yani şimdi açılsam sevdiğimi söylesem ve reddetsem duramam o dersanede. bu son şansım bu sene kazanmalıyım sınavı dersanesizde olmaz. Derslerimi allahtan aksatmıyorum kız yüzünden ama tv izlerken pc oynarken boş zamanlarımda felan hep aklımda :S

ben sınavı bekleyip söylesem kız baskasıyla sevgili olabilir oda var. ben yavastan belli etmeye çalışıyorum niyetimi ama kız beni bastan tanıdığı gibi görmeye devam ediyor.. ve cevresinde konustuğu çok fazla kişi olduğundan yani onla 10 dakka yalnız kalamadık öyle söyleyim...

Bende bilmiyorum acaba sevgimi içimde tutup o acıyı yaşasammı, en azından kaybetme riskim yok onu nadirde olsa o gözlere bakabilirim, ama reddedelirsem arkadas kalmamız imkansız bida agöremem onu 

Ve şunu söyleyim 10 yıldır sevdiğim kızı unutturdu bana,,, o kızada açılamamıştım o yurt dışına felan gitmişti gerci ama şuan hiç aklıma gelmiyor...

Sen açılmışsın ve kabl etmemiş bu beni olumsuz etkiledi reddedilme korkumu fazlalaştırdı :S

şimdi sanada söyliyeceğim pek iyi değil ama açılma boşver bak ben söyledim 8 gün oldu hala konuşmadık hiç. aramız açılacağını bile bile ve kabul etmiyeceğini bildiğim halde gidip söyledim red cevabını aldım o günden beri de mutsuzum . en azından söylemeden önce içim daha rahattı onu kaybetmemiştim ama şimdi herşey değişti :/

hocam söylemeden önce içindeki umutlar seni daha iyi hissettiriyodu belki de,olabilme ihtimali seni mutlu ediyodu. durum biraz umutlanılanın aksi sonuçlanmış ama aylarca belki yıllarca aklında ihtimalller umutlarla yaşayacağına en doğrusu red cevabı da olsa bi cevap almaktır. bunun acısı en fazla bikaç hafta bikaç ay sürer ama umut öyle bişeyki yıllarca aklında kalır ne öldürür ne güldürür sadece süründürür aq. sen açılmakla en iyisini yapmışsın boşver gerisini..

bi cevap aldım iyi yada kötü yani içimdekileri söyledim rahatlayabildim. şimdi ise aldığım cevap beni üzüyor dediğin gibi belki hafta belki aylar sürecek çünkü aynı ortamdayım ve sürekli yüz yüzeyiz uzun süreceğini düşünüyorum bu da beni korkutuyor.

The End
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sana yazdığım karamsar yazılarımdan bir parçası, ayrıcada imzamda bulunan aşka en doğru bakış açısını tavsiye ediyorum. Aşk duyguların en lüksüdür. Arkadaşlık asildir. Ne yöne gidersen, yüzün o yöne bakacak. Arkadaşsan ilgini çekmez. İlgini çekiyorsa, arkadaş kalamazsın. Aradaki ipleri kopartmışsın. Geri dönüşüm olmaz diyorsun ama, sen geri dönüş kavşağını çoktan kaçırmışsın.

Eğer, hayatınızda hiç sex yapmamışsanız, hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıdır. Her yeni beden, keşfedilesi bir hazinedir. Durum böyleyken, meraklı insanoğlu için aldatmak, sıçmaktan sonra en doğal şeydir. Ayrıca durum böyleyken aşık olabilmekse tam bir tezatı oluşturur. 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

Sana yazdığım karamsar yazılarımdan bir parçası, ayrıcada imzamda bulunan aşka en doğru bakış açısını tavsiye ediyorum. Aşk duyguların en lüksüdür. Arkadaşlık asildir. Ne yöne gidersen, yüzün o yöne bakacak. Arkadaşsan ilgini çekmez. İlgini çekiyorsa, arkadaş kalamazsın. Aradaki ipleri kopartmışsın. Geri dönüşüm olmaz diyorsun ama, sen geri dönüş kavşağını çoktan kaçırmışsın.

Eğer, hayatınızda hiç sex yapmamışsanız, hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıdır. Her yeni beden, keşfedilesi bir hazinedir. Durum böyleyken, meraklı insanoğlu için aldatmak, sıçmaktan sonra en doğal şeydir.

Ayrıca durum böyleyken aşık olabilmekse tam bir tezatı oluşturur.

Tek bi bedene sadık kalabilmekmidir tezatlık?

aşık olmak ya da olabilmek, yeterli bu tezatlık kavramına ortak olmaya.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 3707 Toplam Mesaj: 24