Ne Yapsam Acaba..
-
valla sana akıl vermek isterdim ama şuan musait değilim.. arkadaşlar yeterince vermiş zaten :)
-
plss yaa.
-
allah rızası için yardım edin
-
Allah kolaylik versin
sana senden baskasi yardim edemez gözüm.
karar ver ve cevap ver
bu kadar. -
ben kararımı verdim. ben sevdiğim insanla 1 seneden beri beraberim ama öteki kişi bunu anlamak istemiyo sen hala beni seviyorsun diyor. kıskandırmak istiyorsun diyor.seni bırakmayacam diyo :(((((sonra kızıyo,bizi ayıracakmış.arkadaşı geliyor bana diyorki bakma onun öyle dediğine o seni çok seviyor,kızsada seni hala çok seviyor..
ben açık açık söyledim,erkek arkadaşımı çok seviyorum ve asla vazgeçmem ondan diye..ama anlayan yok!! -
ben senin su andaki sevgilin yerinde olsaydim,
o safolani iyi bi döverdim.. -
onun karşısına çıkmaya korkuyor çünkü onu dövecekti,zor ayırmışlardı onları. ama onuda uzaktan takip ediyor.bu kişinin akli dengesi bozulmuş,gerçi kendiside öyle diyor..piskolojik dengesini bozmuşuz..okula gelşyor benle konuşmak için kaçıyorum,arkadaşlarımla konuşuyor..erkek arkadaşımın iş yerine gidiyor,uzaktan seyrediyor onu..ev telefonumu arıyor sonra kapatıyor..şimdide babanın iş yerine gidecem diye tehdit ediyo
-
Ondan kaçarsan sana daha çok bağlanır.
underzero abim ne der:
"gönül kaçanı kovalar" ((:
Bence son kez ak karşına adam gibi konuş
Baktın ki kendi egomanyasını ortaya çıkardı
polise git...
Siz kızlar zor zanaatsınız...
-
1 senenin içinde kaç defa karşıma aldım onu konuştuk . seni tanıdığıma mutluyum,güzel gnler geçirdik ama gördüğün gibi olmuyor dedim yollarımız ayrıldı dedim..tamam diyoru her seferinde ama 2 gün sonra yine geliyodu beni gerçekten sevmiyormusun artık diye soruyodu ve tartışma başlıyordu tekrardan..her defasında seni tamamen siliyorum diyor ama ikinci gününe bu sözünü unutuyor
-
Hayır o kaçınmıyor.Onun 2 tane erkek kardeşide var..3 ü birden bir defa gittiler onu dövmeye..öldürecez onu diyolar o yüzden artık onlarada pek anlatamıyorum.korkuyorummmmmmmmm böyle birşeyin olmasını istemiyorum doğal olarak..ama inanırmısınız 1 seneden beri doğru dürüst çıkıp gezemiyorum erkek arkadaşımla..her an karşıma çıkabilir diye korkuyorum..bir kaç defa öyle olduda..çok korkuyorum çokkkkkk!!..
Toplam Hit: 19543 Toplam Mesaj: 104