Ne Yapsam Acaba..
-
son olarak arkadaşına dedimki ben piskopatım bakırköyde tedavi oluom..arkadaşı hemen yetiştirmiş ona..olsun her haliyle seviyorum bana dönmek istiosa dönsün demiş hatta bizim eve gelmek istiyormuş bu günlerde bana moral vermek için
-
abooo kizim naptin sen ya iyice yapişmiş bu tiplere bole diyerek uzaklaşamazzın ben lezbiyenim desende onun yanında pislik yapsan da kaylanır bu tipler ozman yapacak tek şey kaliyo oda imha etmek artik neyle edersin orasini sen düşün :D
-
cimbomemre nasıl lezbiyenim dicem yaff ..ayrıl erkek arkadaşından o zaman inanırım sana der..kolay kız rolü oynadım onuda yutmadı..ne yapmsam ne desem inanmıyo
-
ben sana lezbiyen ol demedim onu da yapsan seni sever bu sen bunu bi awp yle Vur bunu :D
neyse şaka bi yana Sen fotoğrafını yolla Galiba guzel bişeye benziyosun guzelsen adama hak vermek lazım -
Düzenleme
-
cimbomemre sonra sende başıma bela olursun şaka şayaaaaaaaaaa....hem ben güzel değilimki. çok çirkinim ..
karatahta..haklısın aslında bende suçluyum..pişmanım..ama ne yapabilirim? -
aslında kadınları kullanma kılavuzu diye bi kitap var onu okuyorum bitirince yardim ederim :D ehehehe walla sen cirkinsen bu adam baya salak mıiş
-
heeeeee çirkinim . öcüyümm
-
iğğ bööğğk oysa ne hayaller kurmuştum demek sen bi cadı sın nayır nolamaz eehehe şaka yaa öcü möcü delikanlı kıza benziyon
-
saol emre delikanlı kıs delikanlı siteye takılır sende ölesin kardiş
Toplam Hit: 19930 Toplam Mesaj: 104