Ne Yaw Bu Knıght Onlıne?
-
Allah allah a q bakıom bastan assa butun konu baslıkları knıght onlıne bımemnesı felancası fıstancası gıbı. Ne bu knıgth onlıne nasıl oluyor oynamak ıcın ne yapmak lazım cd sı mı var yoksa ogame gıbı browserın olması yeterlımı nedır allah askına merak ettım ben sımdı bunu?
-
hoja ultima gibi bi oyun bu mmorpg türünde www.knightonlineworld.com dan indirion kullanıcı açıp oynuon bi daha da bırakamıyon :D
-
aga şahsen bu tür sikko oyunlara karşıyım.özelliklede eskiden cafeye gittimi counterstrike oynayan ve halada deli gibi cs oynayan biri olarak son yıllarda cafeye geldiğimde hep hastalıklı bünyeler gencecik evlatlarımız bu hastalıklı oyunların tuzağına düşmüş.piyasadan kaldırılmalı.yeter artık pod bot larla oynamaktan bıktım.
-
Uyuşturucu gibi bi bağımlılıqı var sanki cafede herkes oynuyor deli oluyorum adamların bütün muhabbetleri oyundan kalktıktan sonra bile knight online bıktım a.k :D
-
kac mb bu meret?
hehehe -
yuh 340 mb a q !!!
-
hajı bıraq cafede veletler sinir ediyo yok bilmem ne war satayım yok bilmem ne yapıyom fln sakın bulaşma seni de kaybederiz
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
BENCEDE OYNAMAYI DENEMEYİMN BEN DENEDİM BAGIMLILIK YAPTI
-
ben bir hafta öce başaldım bırakamıyorun ne yapmalıyım :)
-
yaw daha fazla ilgimizi çekiyo böyle... yok müptelsı olmuşssunuz, yok bırakmak için napmalıymışsınız.... eee bende başlıyom bakalım mübtelası mı olacam?
Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 19