Ne Yaw Bu Knıght Onlıne?
-
WaLa bu oyuna gicik oluyorum daha hic oynamadım. Gecen bi internet kafenin birine girdim acele isim vardı bi baktım 22 makina var bi boş vardı ona ben otrudum. 21 makinanın hepsi Knight Online oynuyo aradan bazıları bana tip tip baktı ben oyun oynamayınca KıL oldum abü oynamayın şu oyunu
-
-
-
abi dayımın bilgisayarını tamir felan ederken rasladım onun account la girdim hakketten zaman öldürücü zevkli şeylerden biri. zaten kötü şeylerin hepsi tatlıdır. bu da öle bişe.!!! account aliim dedim sora vasgeçtim :D
-
a.q oyununu bagimlilik yapiyo dediginiz icin indirdim kurdum oynadim
ne sacma bisey bu boyuna dogruyonda dogruyon börtü böcee..
-
la dün veledin birinden aldım şifresini bi oyniim dedimlan ne dandik şuursuz amaçsız bi oyun bu yaw kabusun dediği gibi doğruyonda doğruyon
millet oynarken kendinden geçiyo manyak la bu millet
-
evet beyler ben bu oyunu şu an bıraktım nedenini sorarsanız babam dan iyi bi dayak yedim onunda nedeni
okullar açılaı okula 2 gün gittim dier günler hep salladım ve sonunda tam babamın yanında telefonu çaldı arayan bizim sınıf hocası gersini anlatmaya gerek yok tamda 62 olmustum 1 senedir oynuyom 7 tane 60 lık adamım oldu ( hepsini kendim kastım ) mal varlıgım 500 gold barın üstündeydi cypherda ve beramusta ve charımıda banlattım. pc yede format atıcam şimdi bi daha açamamak için üstüne HDD yide çöpe atmayı düşünüyom ama ... bu seferde yine dayak yeriz :D herkese Kib görüşmemek üzere :D
-
Ya ben anlamadım şimdi bu oyun internet üzerinden oynanan bi oyun mu? ve sadece 1 oyun mu yoksa birssürü oyun mu sen mi seçiyosun hangisini oynamak istiyosan?
-
zumsuk kardeş bu arada senin verdiğin oyundan bi bok anlamadım o ne öyle yaaa ? :)
Toplam Hit: 4353 Toplam Mesaj: 19