Ne Yetenekler Var.. Angelina Jordan
-
baristbt bunu yazdı
bak güzel oldu bu, atıyorum bu tarz programlara çıkan yetenekler yok mu, çok çok var, ama ne oluyor? kafelerde söyleyen tipler oluyor.
yurtdışında? öyle olmuyor.
mesela bu kız, https://www.youtube.com/watch?v=UBWqRRhW7wE
bence güzel sesi var ve iyi kullanabiliyor. kim biliyor? internet kullanan sayılı kişi (bunu tanıyan) biliyor.
ha bide şöyle bi şey var, artık tv'leri sikleyen yok, en önemli alan sosyal medya. dolayısı ile yeni yetme tüm sanatçılar sosyal medyadan ünlenir ve albümlerini satar.
devir değişti, bizimkilerin kafa hala 2000'lerde dvd albüm satma kafasında şu an.
-
mesela, flood gibi olcak ama özür dilerim
bu hatun kişisi, 2008de bu yarışmada ünlendi.
https://www.youtube.com/watch?v=bLWuv9IT9E8
şu an ise son şarkısı bu ty dolla sign ile amk. https://www.youtube.com/watch?v=XTWDTBkj6xU
5 milyon izlenme almış amk, geçen gün çıktı lan. sanırım bunun 4-5 tane albümü oldu.
Daniel-Koo tarafından 10/Şub/17 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdıKreyzi bunu yazdıayhun bunu yazdıorheyn bunu yazdıltcelik bunu yazdı
Gençler Face'de gezerken rastladım.. şu küçü kızadki yeteneğe bakın..
Jürinin yerinde olsam kendimi Kafka'nın Hamam Böcüğü Gibi hissederdim.. Gerçi kendim de öyle hissediyorum bu yetenek karşısında
şimdi on yaşında sanırım
Bang Bang'i de Nancy Cinatra kadar güzel söylemiş
Yurtdışındaki eğitim sisteminin ve gelişmişliğin önemi der ve giderim. Alt tabaka iyi yetişince gelecek garanti oluyor!
Evet haklisin hocam 7 yasina kadar ne egitim verilmis kiza. Bazi seyleri yazarken dusunmeden yaziyorsunuz. Cocugun sesi varmis ilk okulda anlasilmis san kursuna gonderilmis ve olan bu olmus kizin basarisini veya yetenegini yadirgamiyorum ancak bu sese sahip herkes bu isi basarabilir onemli olan dogru yonledirme yapilmasi. Yani bu olay yurt disindaki egitim sistemiyle alakasi yok.
Hm.. demek bizim ilkokullarda yetenegi olanlar tespit edilip yonlendiriliyor ben iskalamisim.
Olayin yurtdisindaki egitimle alakasi yok diyip adamlarin sistemini anlatiyorsun hocam anlam veremedim -_-
Demek istedigim hocam ailesi birisi anlamis diyorum. Bunu turkiyede de gayet yapabilirsiniz. Onemli olan biraz cocuga onem vermek husi pusi yapip cocugun yeteneklerini simarikliga yonlendirmemek. Bunun tekra soyluyorum ilkokuldaki egitim sistemiyle alakasi yok bilincli ana babanin etkisi var ve bilincli ana baba ise devletle milletle degil zeka ile akil ile olunuyor.
Hocam 60 aylik cocuga 7 kilo kitap defter yukleyip ilkokula yolluyoruz yapma lutfen. O anne babayi alakasi yok dedigin sistem yetistirdigi icin bunun farkina varabiliyor. Egitim temeldir ve ne yazik ki cok geriyiz bu konuda bunu kabul etmek lazim.
-
Hiç bir şeye duymadığımız gibi çocuğa da saygı duymuyoruz kreyzi kardeş..
-
futurist bunu yazdıayhun bunu yazdıKreyzi bunu yazdıayhun bunu yazdıorheyn bunu yazdıltcelik bunu yazdı
Jürinin yerinde olsam kendimi Kafka'nın Hamam Böcüğü Gibi hissederdim.. Gerçi kendim de öyle hissediyorum bu yetenek karşısında
şimdi on yaşında sanırım
Yurtdışındaki eğitim sisteminin ve gelişmişliğin önemi der ve giderim. Alt tabaka iyi yetişince gelecek garanti oluyor!
Evet haklisin hocam 7 yasina kadar ne egitim verilmis kiza. Bazi seyleri yazarken dusunmeden yaziyorsunuz. Cocugun sesi varmis ilk okulda anlasilmis san kursuna gonderilmis ve olan bu olmus kizin basarisini veya yetenegini yadirgamiyorum ancak bu sese sahip herkes bu isi basarabilir onemli olan dogru yonledirme yapilmasi. Yani bu olay yurt disindaki egitim sistemiyle alakasi yok.
Hm.. demek bizim ilkokullarda yetenegi olanlar tespit edilip yonlendiriliyor ben iskalamisim.
Olayin yurtdisindaki egitimle alakasi yok diyip adamlarin sistemini anlatiyorsun hocam anlam veremedim -_-
Demek istedigim hocam ailesi birisi anlamis diyorum. Bunu turkiyede de gayet yapabilirsiniz. Onemli olan biraz cocuga onem vermek husi pusi yapip cocugun yeteneklerini simarikliga yonlendirmemek. Bunun tekra soyluyorum ilkokuldaki egitim sistemiyle alakasi yok bilincli ana babanin etkisi var ve bilincli ana baba ise devletle milletle degil zeka ile akil ile olunuyor.
katılıyorum. siz çocuğunuzu kursa yazdırınca devlet engel mi oluyor.
Ancak şu var o kurs bakalım o ilde var mı? doğuda bale kursu bulamazsın mesela
Arkadaşlar nasıl eğitimle alakası yok diyorsunız? O çocuğun annesi babası veya yakını iyi bir eğitim almamış olsa nasıl o çocuğun yönelimini keşfedebilirler ki? Eğitim diyince sadece o çocuğun değil tüm bir halkın eğitimimden bahsetmek gerekiyor. Bu da ülkenin eğitim sistemiyle alakalı bir durum.
Genel bir düşük eğitimsizlik seviyemiz olduğunu kimse inkar edemez.
-
Eğitim sisteminden ziyade,yeteneği anlayabilecek kişilerin olması önemli.Örneğin şu kız küçük yaşlarda ülkesinde 'yeteneksizsiniz arabia' ya katılıyor.Şarkısını söylerken ilk saniyelerde arabların dördü de hayıra basıp anında yolluyorlar kızı.Orada juri göt ölçülerine göre karar veriyor.Şimdi o kız nerelerde bakınız,gittikçe tanınıyor ;
https://www.youtube.com/watch?v=l9vb_aPmvIg
-
Kreyzi bunu yazdıayhun bunu yazdıorheyn bunu yazdıltcelik bunu yazdı
şimdi on yaşında sanırım
Kardeşimin ilk okul sınıf öğretmeni sadece matematik yaptırıyordu ne beden ne resim ne de müzik dersi verdiriyordu çocuklara. Matematik daha önemliymiş adam takıntılıydı matematik yarışmalarında ödül aldırmak için uğraşıyordu dışarıdan da matematik dersleri veren birisiydi referans yapmaya portfolyo oluşturmaya çalışıyordu kendince. Birçok kez şikayet ettik hiç bir cacık olmadı sonunda kardeşimin okulunu değiştirdik. Zihniyet çok önemli özelikle eğitimcilerin özenle seçilmesi gerekiyor sonuçta ülkenin geleceğine onlar eğitim veriyor onlar geleceğe katkıda bulunuyorlar.
-
Abi sizdemi kulak yok yokse benmi zor beyeniyorum? Abartılacak hiçbi yanı yokki kızın sesinin.
Bir tondan söylerken bile 50 kere detone oldu. Ne yukarı çıktı ne aşağı indi.
Yaşına göre güzel tabi ama ne yetenekler var bee diyecek bi yeteneğe sahip deyil.
-
ltcelik bunu yazdı
şimdi on yaşında sanırım
hocam hamam böceğimiymiş o benim kafamda örümcek gibi birşey canlanmıştı.
-
baristbt bunu yazdı
:D:D bende bunu atacaktım :D
yanlız kız çok bilmiş cimcime tipinde :D