Ne Yetenekler Var.. Angelina Jordan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

bak güzel oldu bu, atıyorum bu tarz programlara çıkan yetenekler yok mu, çok çok var, ama ne oluyor? kafelerde söyleyen tipler oluyor. 

yurtdışında? öyle olmuyor. 

mesela bu kız, https://www.youtube.com/watch?v=UBWqRRhW7wE 

bence güzel sesi var ve iyi kullanabiliyor. kim biliyor? internet kullanan sayılı kişi (bunu tanıyan) biliyor. 

ha bide şöyle bi şey var, artık tv'leri sikleyen yok, en önemli alan sosyal medya. dolayısı ile yeni yetme tüm sanatçılar sosyal medyadan ünlenir ve albümlerini satar.

devir değişti, bizimkilerin kafa hala 2000'lerde dvd albüm satma kafasında şu an. 

benimkide flood gibi olacak ama arkadaşın teki olayı özetlemiş  "orani burasini açmadigi icin 100 milyon olmaz "

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Abi sizdemi kulak yok yokse benmi zor beyeniyorum? Abartılacak hiçbi yanı yokki kızın sesinin.

Bir tondan söylerken bile 50 kere detone oldu. Ne yukarı çıktı ne aşağı indi. 

Yaşına göre güzel tabi ama ne yetenekler var bee diyecek bi yeteneğe sahip deyil.

O da senin görüşün

Ama bence cevher ortada
    Televizyonda şarkıcı diye dolaşan maymunların %95ini pataklar şu haliyle

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SS_Thunder
    SS_Thunder's avatar
    Erkek

türkiyede fazlası var ama bu iş huzurlu ülkelerin işi, bizde filler tepişir çimenler ezilir.. aklıma bu kız geldi.. %100 yerli :)

az refah seviyemiz artsa inanın istesenizde tutamazsınız ama biz rahat yaşayamıyoruz ki bu ülkede çocuklar ne yapsın...

https://www.youtube.com/watch?v=aDPlfHAbpWc

SS_Thunder tarafından 11/Şub/17 10:01 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tabi ki vardır arkadaşlar...

Maksadım sidik yarıştırmak değil

Bir iki yıl önce bir bebenin videosu dolaşıyordu Telefonla Çekilmiş .. Sokaklarda yatıp kalkıyordu sanırım  [ Sokak Çocuğu deyimi var ama o sokak çocuğu değil biz orospu çocuğu bir toplumuz..  Öyle olmasak o çocuk sokak çocuğu olmazdı ..]  Ayakkakabı boyacılığı yapıyordu sanırım 9 yaşında bile değildi.. En azından cüssesi..

Bir uzun hava Bir Neşet söyledimi kendimi öldüresim gelirdi..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3193 Toplam Mesaj: 25
müzik angelina jordan yetenek nancy cinatra