Ne Zaman Olur Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ben daha once doain kaydımı markum.net ten yapdım sonra ucretsiz bir host veren firmadan ns yonlendirmesi ile hizmet aldım sonra warez yayını yapıom diye kapadılar kafamın tası attı benimde giittim sınırsız aylık trafic ve sınırsız web alanı asp , php destekli her sey destekli nerdeyse hosty aldım   ixwebhosting.com  burdan markumdanda ns yonlendrmesi yapdım 1 saat oldu biz yapmıyoruz yonlendirmeler otomatik olrak sunucu tarafından yapılıyo dediler 24 saat içinde otomatik tum dunya dns sunucularında guncellenmesi lazım dediler nasıl oluyor bu nedir?
     ve hayatım boyunca hep mereaak etmişimdir kendi domain kayıt firmanı kurman için uydu falanmı alıyosun yane sen onlinenicden kayıt yapdımmı bir merkez var ordanmı kayıt edilio yoksa onun kendi uydusu var oradanmı yağıo fırsat gecmişken bunuda soram dedim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    abiler neyse asıl en buyuk sorum ise: ya şimdi ben markum.netden .comlu domainimi tescil eddim ve daha once 000webhostda barınıodum şimdi para ile duzgun bişiler aldım nslerimi yonlendirdim ve aldıgım domain paketinde 2 adet ucretsiz domain tescil izni vardı bende 1 hakkımla .net kullandım ancak markum .neten aldııgm who.isde nsler guncel gorunuyor ama http://pc-kurdu.com yazınca yeni host firmamda yayınladıgım sayfalar cıkıyor  http://www.pc-kurdu.com yazınca eski firmamınki cıkıyor neden dir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    abiler neyse asıl en buyuk sorum ise: ya şimdi ben markum.netden .comlu domainimi tescil eddim ve daha once 000webhostda barınıodum şimdi para ile duzgun bişiler aldım nslerimi yonlendirdim ve aldıgım domain paketinde 2 adet ucretsiz domain tescil izni vardı bende 1 hakkımla .net kullandım ancak markum .neten aldııgm who.isde nsler guncel gorunuyor ama http://pc-kurdu.com yazınca yeni host firmamda yayınladıgım sayfalar cıkıyor http://www.pc-kurdu.com yazınca eski firmamınki cıkıyor neden dir

dnsler 24 saat içinde kendine gelir o yüzden diğer hosta kayıyor dnsler

bu 24 saatte standart bişi herhalde

yarın bi görüşelim :D 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:

arkinfes bunu yazdı:
    abiler neyse asıl en buyuk sorum ise: ya şimdi ben markum.netden .comlu domainimi tescil eddim ve daha once 000webhostda barınıodum şimdi para ile duzgun bişiler aldım nslerimi yonlendirdim ve aldıgım domain paketinde 2 adet ucretsiz domain tescil izni vardı bende 1 hakkımla .net kullandım ancak markum .neten aldııgm who.isde nsler guncel gorunuyor ama http://pc-kurdu.com yazınca yeni host firmamda yayınladıgım sayfalar cıkıyor http://www.pc-kurdu.com yazınca eski firmamınki cıkıyor neden dir

dnsler 24 saat içinde kendine gelir o yüzden diğer hosta kayıyor dnsler

bu 24 saatte standart bişi herhalde

yarın bi görüşelim :D

la sen sınawına çalış =) 

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dns servera adres tanımlaması yapılırken her isim için bir süre belirlenir. Bu süre ismin dns cache de ne kadar tutulacağıdır. Genelde 24 saat idealdir.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    başlık pidecide sıra bekleyen adamın karnını kaşıyarak abi nezaman çıkar demesi gibi olmuş 24 saat 48 saat gibi

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya ama host şirketindeki tekniksorumlu 72 saat dedi korktum bir an

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya şimdide bir tek benim bilgisayarımda açılmıyor diğer tum bilgisayarlarda site açılıyor ama benim pcde nsler eski hosta kayıyor nedendir ki?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    ya şimdide bir tek benim bilgisayarımda açılmıyor diğer tum bilgisayarlarda site açılıyor ama benim pcde nsler eski hosta kayıyor nedendir ki?

dns lerin 4.2.2.1 e felan ayarlıysa o dnslerde bazı siteler açılmıor 

"Murid" Değil "Murit"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:

Sorununu doğru anladıysam browserın geçmişini silmeyi falan dene.

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya bi earse diye program vardı yanlış hatırlamıyorsam tum cokieler falan siliyordu onu nerde bulabilirim

Toplam Hit: 3432 Toplam Mesaj: 15