Ne Zaman Olur Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

isintescil.net te 2 saatte dns değişiyo :P

siz 22 saat daha bekleyin :C

edit: hojam o bi iki saat öle gider sonra düzelir. standart en aşşa 24 denir 72 ye kadar gider. 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    proxy den dene domainin yönlendiğini görürsün.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben daha once doain kaydımı markum.net ten yapdım sonra ucretsiz bir host veren firmadan ns yonlendirmesi ile hizmet aldım sonra warez yayını yapıom diye kapadılar kafamın tası attı benimde giittim sınırsız aylık trafic ve sınırsız web alanı asp , php destekli her sey destekli nerdeyse hosty aldım   ixwebhosting.com  burdan markumdanda ns yonlendrmesi yapdım 1 saat oldu biz yapmıyoruz yonlendirmeler otomatik olrak sunucu tarafından yapılıyo dediler 24 saat içinde otomatik tum dunya dns sunucularında guncellenmesi lazım dediler nasıl oluyor bu nedir?
     ve hayatım boyunca hep mereaak etmişimdir kendi domain kayıt firmanı kurman için uydu falanmı alıyosun yane sen onlinenicden kayıt yapdımmı bir merkez var ordanmı kayıt edilio yoksa onun kendi uydusu var oradanmı yağıo fırsat gecmişken bunuda soram dedim
    -----------------------------
    o register yaptigin tüm siteler kendileri reseller aslinda.
    örnegin .de domainlarin merkezi register adresi: www.denic.de
    herkez bura üzerinden register yapiyor tabii farkli anlasmalari farkli komisyonlari var.
    birde konu basligina biraz özen ver, basligin icerigi aciklayici bir halde olmasi lagzim.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    72 saat oldu hala bir tek benim bilgisayarımda kendi sitemi açamıyorum diğer tüm bilgisayarlarda açılmıyor diğer hostun sitesi açılıyor ben girmeye çalışınca baskaları babamın pcde falan hep yeni host firmamadakiler açılıyor geçmişi sildim herseyi temizledim pcye ers falan attım hala iş yok ne yapayım acil

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 3462 Toplam Mesaj: 15