Ne Zaman Olur Domain
-
isintescil.net te 2 saatte dns değişiyo :P
siz 22 saat daha bekleyin :C
edit: hojam o bi iki saat öle gider sonra düzelir. standart en aşşa 24 denir 72 ye kadar gider.
-
proxy den dene domainin yönlendiğini görürsün.
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
ben daha once doain kaydımı markum.net ten yapdım sonra ucretsiz bir host veren firmadan ns yonlendirmesi ile hizmet aldım sonra warez yayını yapıom diye kapadılar kafamın tası attı benimde giittim sınırsız aylık trafic ve sınırsız web alanı asp , php destekli her sey destekli nerdeyse hosty aldım ixwebhosting.com burdan markumdanda ns yonlendrmesi yapdım 1 saat oldu biz yapmıyoruz yonlendirmeler otomatik olrak sunucu tarafından yapılıyo dediler 24 saat içinde otomatik tum dunya dns sunucularında guncellenmesi lazım dediler nasıl oluyor bu nedir?
ve hayatım boyunca hep mereaak etmişimdir kendi domain kayıt firmanı kurman için uydu falanmı alıyosun yane sen onlinenicden kayıt yapdımmı bir merkez var ordanmı kayıt edilio yoksa onun kendi uydusu var oradanmı yağıo fırsat gecmişken bunuda soram dedim
-----------------------------
o register yaptigin tüm siteler kendileri reseller aslinda.
örnegin .de domainlarin merkezi register adresi: www.denic.de
herkez bura üzerinden register yapiyor tabii farkli anlasmalari farkli komisyonlari var.
birde konu basligina biraz özen ver, basligin icerigi aciklayici bir halde olmasi lagzim. -
72 saat oldu hala bir tek benim bilgisayarımda kendi sitemi açamıyorum diğer tüm bilgisayarlarda açılmıyor diğer hostun sitesi açılıyor ben girmeye çalışınca baskaları babamın pcde falan hep yeni host firmamadakiler açılıyor geçmişi sildim herseyi temizledim pcye ers falan attım hala iş yok ne yapayım acil
Toplam Hit: 3462 Toplam Mesaj: 15