folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Necmettin Erbakan Vefat Etti



Necmettin Erbakan Vefat Etti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Viole
    Viole's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2010
    Dişi

    ya dün gece rüyamda gördüm adamı öğleleyin öğrendim şoktayım hala.rüyamdada ojelerim için fırça atıyordu bana hiç yakışmıyo günah felan diyodu.ya sabır.Mekanı cennet olsun.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2010
    Erkek

    hypnot1c bunu yazdı:
    -----------------------------

    Allah rahmet eylesin


    -----------------------------


    Everything that has a beginning and has an end...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selam
    Selam's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    ecstatic_60 bunu yazdı:
    -----------------------------

    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

    Selam bunu yazdı:
    -----------------------------
     

    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------
     

    Selam bunu yazdı:
    -----------------------------

    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

    Türkiye halkı gelmiş geçmiş en büyük liderini kaybetti. Başımız sağolsun, Allah bizi onun yolundan yürütsün...


    -----------------------------

    "gelmis gecmis en büyük lider"'i ? tartısma ortamı yaratmak istemem ama bunu yürekten söylememissindir umarım.

    bana göre de büyük lider Ecevit veya bir baska eski basbakan olabilir; lakin bizim yolundan gitmemiz gereken tek ve en büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'tür, bir baskası degil.


    -----------------------------
    kimi Che yi örnek alır kimisi Erbakanı kimide Atatürk'ü, bırakında insanlar kimi örnek alacaklarına kendileri karar versin.. 

     

    Erbakanı ne kadar tanıyor biliyorsunuzda trilyonlarımızı yedi süpürdü diyorsunuz ? 28 şubatı yorumculardan kaçı yaşadı, kaçınız o zulme maruz kaldınız, kaçınızın babası sakkalı diye gecelerce kodese tıkldı ? hangi yakanınızın siyasi yolu kesmek için kayıp tirilyon davası çıkarıldı.. 

    yaş itibariyle ozamanlara ya aklınız ermiyor yada araştırmadan bol keseden sallıyorsunuz.. kulaktan dolma saçma sapan laflar edeceğinize, hayırla yadedin, etmeyeceksenizde alemi islama hizmet edenede salyalarınızı bulaştırmayın.

    sizin sevdiğiniz lider hakkında başka biri böyle salyalar savursaydı tepkiniz nasıl olur ?

    "siz başkalarının sevdiklerine hakaret etmeyinki, onlarsa sizin sevdiklerinize (mukaddesatınıza küfür etmesin"

    şuursuzluğun alemi yok.


    -----------------------------

     

    28 şubat zulmü afjakfjasfaj :D neremle güleceğimi şaşırdım. Hâla mı madursunuz?


    -----------------------------
    hala mağduruz.. ne o şaşırdınmı.. 2000 de kazandığın okula gidememek ve bunun akabinde dersane üstüne dersaneye gitmeklede o lanet olası kat sayıya takılıp kalmak ve aof ye talim etmek..

     

    askeri okulla girmek istersin baban hacı giremessin, polisliğe baş vurusun annen baş örtülüdür diye kapıdan geri cevrilirsin.  

    düz liseden mezun olup senden daha az puaan alan arkadaşın üniversiteye giderken sende bir İHL li olarak ardından baktınmı ?

    eskisi kadar zulüm yoktur belki.. amaa o dönemin izlerini taşıyan onbilerce genç var..

    insan olan ağzıyla güler,  sen nerenle gülersin bilemem ....

    hadi yol al bakimm


    -----------------------------

     

    bak hoja müslüman adam kendi tasarladığı motor bağlantılı jiroskop sisteminin patentini almanyaya kullandırdığı gibi israile de kullandırıp merkava tanklarının atış kontrol sisteminin tankın hareket kabiliyetini hiç etkilemeden ateş edebilmesini sağlamaz. gelmiş geçmiş; all of them, *.* büyüklükte silah anlaşmasını yahudilerle yapmaz, ayrıca müslüman adam hortum yapmaz anafor kaldırmaz din kardeşinin cebine elini uzatmaz, kanlı mı olacak kansız mı olacak, o kan kimden çıkacak? bir bok yemeye kalktılar berecemediler, üstünüzden geçen abd değil türk ordusuydu, şimdi o orduyu istediğiniz kıvama getirdiniz, istediğiniz gibi at koşturun :) yakında tepenizden geçen ordu postalı değil abraham zırhlılarının paletleri olacak. özgürlük neymiş, zulüm neymiş kanlı kansız nasıl oluyormuş o zaman göreceksiniz.

    İmam hatibe yazıl normal üniversiteye gitmeye çalış bunda mantık mı var? madem üniversite okuyacaksın gidersin düz liseye, ha sen dersen ki düz liseden çıkanlar doğrudan imam ve hatip olarak işe başlayabilsin o zaman kalksın tabi katsayı matsayı kalmasın. Geleceğini belirlemek için seçtiğin okula sonradan tu kaka diyemezsin. Ben imam olacaktım ama boşver ya mühendis olayım, o zaman devlet seni imam hatipte neden okutuyor, mantıklı olun biraz.

    Zulümmüş, adama kalem verirsin yazı yazsın diye, sokar gözüne zulüm görüyorum diye ağlar, mazoşisttir çünkü, düzeltemezsin tabiyatı bozuktur. Zülme gel...


    -----------------------------

     

    benimde anlamadığım konu bu zaten...bi insan atıyorum meslek lisesinin bilgisayar bölümüne yazılıyosa niyedir?bilgisayarcı olmak içindir...makina bölümüne yazılıyosa sanayide vs bi yerde makinacı olarak iş yapmak içindir...imam hatipin bundan farkı ne...bi insan imam hatipe yazılıyosa imam olmak içindir..ha illa imam mı olacak doktor olamaz mı olur ama düz liseye giden niye benden daha kolay oluyo diyemez...adam o yolu seçmiş sen o yolu...

     

    bide dinimize göre bayanlar imam olabiliyo mu? bildiğim kadarıyla hayır...e o zaman imam hatipte kızlar ne arıyo? DİN KULLANILIYOR BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL...

     

    imam hatipte okudum diyip çemkirenlere sorum var....şu sevmediğiniz bi adam vardı ya hani..Mustafa Kemal ATATÜRK..o olmasa ne siz olurdunuz ne erbakan ne de İmam hatip lisesi...yunanın ingilizin uşağı olurdu en iyi halde olanınız...ama beyniniz yıkanmış yazıkk..

     


    -----------------------------
    ortalık laflarına laf yetiştirieceğime tarihin en saçma salak filmi kutsal damacana dracula yı seyretmek daha evladır..  diye cevap yazmadım.. fakat. iş Atatürk konusuna gelince.. "haddini bil" anlamında yazıyorum.

    "İmam hatibe yazıl normal üniversiteye gitmeye çalış bunda mantık mı var? madem üniversite okuyacaksın gidersin düz liseye, ha sen dersen ki düz liseden çıkanlar doğrudan imam ve hatip olarak işe başlayabilsin o zaman kalksın tabi katsayı matsayı kalmasın. Geleceğini belirlemek için seçtiğin okula sonradan tu kaka diyemezsin. Ben imam olacaktım ama boşver ya mühendis olayım, o zaman devlet seni imam hatipte neden okutuyor, mantıklı olun biraz."

     piyasadaki tek mantıklı senmi kaldın.. senin kadar düşünemiyorduk değilmi ? o dönemlerde lise son sınıfı okuyan bir öğrencinin düz liseye geçtiğini nerde gördünde.. aynı aklı bana weriyosun ? bunun yanında neden benim geleceğim başkalarının elinde oluyor ? imam hatip liyi geçtik.. meslek lisesinde elektirik bölümünü okuyan başka bir öğrenci işletme yada kamu yönetimini tercih edemiyor.. bunun mantığını açıklayacak kadar gerizekalı olamassın..!!

    "imam hatipte okudum diyip çemkirenlere sorum var....şu sevmediğiniz bi adam vardı ya hani..Mustafa Kemal ATATÜRK..o olmasa ne siz olurdunuz ne erbakan ne de İmam hatip lisesi...yunanın ingilizin uşağı olurdu en iyi halde olanınız...ama beyniniz yıkanmış yazıkk."

    yazıyı nerenle okuyorsun anlamadıki..  yada okurken bişeylermi kokladın haf filanmı aldın.. pardon hangi mantıkla cümle kurdun pek kesitiremedim..

    yazdıklarımı tekrar oku "imam hatipliyim ve ATATÜRKÜ SEVMİYORUM" diye bir cümle geciyormu..  bu sorunun muhattabına soracaksın ağaa, muhattap ben değilim.. madem soruyu muhatap görüpte sorma saçmalığında bulundun.. bende bu saçma soruya cevap verme saçmalığında bulunmam lazım gelir..

    Peygamberler dahi hatasız değildi.. Kaldıki Atatürk hatasız olsun..  hatası olmuş olmamış, şapka devrimi, harf inkilabı yada halifeliğin kaldırılması gibi benzer konularda sadece ve sadece eleştiri sınırlarında kala bilecek yorumlar yapıla bilinir.. başka konularda eleştirenlerden biride  Ahmet ALTAN.. e oda İmam hatipli değilmi, Atatürk düşmanı !!?  

     geneldede bu konular tartışılır.. kast ettiğin konu buysa kendi adıma cevap wereyimde, umarım için rahatlar.

    herkes için gerçek şudur Mustafa kemal Atatürk, bu ülkeye ve islam alemine katkısı büyüktür. içkimi içerdi yada alemmi yapardı.. bundan kimenee.. hatasımı oldu.. olmuş bitmiş. hizmetlerine bakarak duruş sergilemek gerekir..  ben ve benim gibi İmam hatiplilerde  Enaz sizler kadar atatürkü sever, her yerdede savunurum..

    hatasıyla günahıyla huzuru ilahide hesabınını werecek.. ardından atıp tutmak gibi halt etmekte hiç kimsenin haddide değil edebide.. hakaret edenlerde bunun hesabını kul hakkıyla Atatürkle birlikte yüzleşir..  vefat eden herkim olursa olsun böyledir..  

    imam hatipli olmak atatürk düşmanı olmaksa, memleketin yarısını düşman ilan edersin.. 3-5 imam hatipli zibidinin laflarına  bakıpta yorgan yakma..yanlış olmaa..

     

    Edit : hayatım boyunca bu tür saçma sorulara cevap werdim.. tahribatta şahsıma karşı sorulan bu tür sorulara cevap yazmamaya gayret edeceğim..

    açılan konu param parca oldu.. kendi payıma herkesten özür dilerim.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    kötüler hep uzun yaşarmış derler ya, sonunda öldü..


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2005
    Erkek

    koltuğu şad olsun.


    i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2007
    Erkek

    Allah rahmet eylesin.Erbakan deyince aklıma

     1.memura yaptığı en fazla zam aklıma gelir.

    2.10 tirilyon kayıp para aklıma geliyor.ölümlü dünya işte ama hakkımızı yiyenlerle elbet öbür dünyada ellerimiz gırtlaklarında olacak.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2015
    Erkek

    Allah Rahmet Etsin Mekanı Cennet Olsun.
    Yakınlarına Sabır Versin Yüce Rabbim.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    RebelliouS_SouL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Allah Rahmet Etsin Mekanı Cennet Olsun.
    Yakınlarına Sabır Versin Yüce Rabbim.


    -----------------------------


    JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
Toplam Hit: 16556 Toplam Mesaj: 119