folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Neden Avatarı Kendimiz Yüklüyemiyoruz ???

Neden Avatarı Kendimiz Yüklüyemiyoruz ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazSeytan
    BeyazSeytan's avatar
    Erkek
    - disardan link verilde serverin trafiğine gore site yawaslar
    - buraya upload edilse =) abi resim yerine hekid bay XXX seklinde resim koyup siteyi hackledim dienler cikti :D birde avatar olarak koyma acilsa artik neler neler yapilir.
    soyle gusel hizli ASPx ve atlas alt yapili bir sistem bekliom ben holy den :)

Avatarda neymis ben Avartmayanini istiom :D

<% if not hayat.eof then hayat.close %>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    rene güvenlik açığı dediğin olay sadece link ile izin verilirse ftp paylaşım, yada ejder gibi adamlara ökgü olur.Biliyorsun bir çok mal ftpye dosya yüklemişti hacked die bir de ejder profile koymuştu yani onun dışında yok.

Yada şöyle bişey olabilir benim gibi (araya sokim kendimi) yıllardır tahribatta olan (yuh amk 2 yıl oldu tpu topu) en azından güvenilir kişilere sadece linkten verilsin.Yani mesela ben http://zumsuk.sitemynet.com/cool.jpg bunu eklemek istiyorum link olayına yapıştırayım o çıksın.

Hem onu avatarlığa koyarsak başkalarıda kullanır kendime özgü olmaz beni ifade etcek avatar bulamadım aq.Linkle versek

Olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    senelerdır bunun davasını surdurenlerden bıtanesı benımdır

renenın gecerlı bı cok acıklaması mevcut

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metehan
    Metehan's avatar
    Erkek
    ya mevzu ne blıonuzmu bu mesela atıom www.tahribat.com/ımages/image.jpg mesela bunu avatar yapıon ya images klasorune htaccess koyuyon htaccess'de de hanı hosgeldınız lan nbr fln yazı greblıosun panelden.doal olarak foruma hacked bay kardeslerhackteam die konu acınca merakdan griosun doal olarak.sitede otomatikmen www.tahribat.com/ımages/image.jpg adresindeki avatarı caıgırıyor.Ama htaccess var işthe.htaccess seyı sıkıor ya karısık işthe lamer icadı bişe.sallayın avatar mevzusunu bence ii bunlar iii:D

HackHaber . Com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca yok link çağırttırmadan yanayım yükleme falan değil diyeceksin ki şu boyda şu linkten resim çağır mimkin değil sağlam bir şekilde özellikle aspyi indiresin php olsa neyse yane.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Metehan yazmış :
    ya mevzu ne blıonuzmu bu mesela atıom www.tahribat.com/ımages/image.jpg mesela bunu avatar yapıon ya images klasorune htaccess koyuyon htaccess"de de hanı hosgeldınız lan nbr fln yazı greblıosun panelden.doal olarak foruma hacked bay kardeslerhackteam die konu acınca merakdan griosun doal olarak.sitede otomatikmen www.tahribat.com/ımages/image.jpg adresindeki avatarı caıgırıyor.Ama htaccess var işthe.htaccess seyı sıkıor ya karısık işthe lamer icadı bişe.sallayın avatar mevzusunu bence ii bunlar iii:D
    -----------------------------------------------------

Tamam canım benim, gelecek sefere serverı kurarken senide cağırırım... Öğretirsin hem :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    olsun rene yapıorsa bi bildiği vardır o yüzden sorgulamayın bence.

ama olsa güzelde olur yani :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3994 Toplam Mesaj: 28