Neden Bayan Grafiker :S
-
Göğüs farkıyla birinci oldukları için ;) Maalesef
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
bizim okuldaki bilgisayar tasarım gibi bi bölüm var %90'ı kız ordakilerin .. kız işi bunlar bence .. eğer patron bunları bildiği için bayan eleman arıyosa + rep vermek isterim kendisine :D
-----------------------------grafik işimi kız işi?
-
xeren bunu yazdı:
cemnet bunu yazdı:
bizim okuldaki bilgisayar tasarım gibi bi bölüm var %90'ı kız ordakilerin .. kız işi bunlar bence .. eğer patron bunları bildiği için bayan eleman arıyosa + rep vermek isterim kendisine :D
-----------------------------grafik işimi kız işi?
-----------------------------Kız işi değil.Ama bu bilimsel olarakta biliniyor.Renk uyumları,dekorasyon,düzenleme,tasarım üzerinde oynama hepsini kızlar daha iyi yapıyor.Daha iyi yakalıyorlar.Bunu bizzat denedim ve gördüm.
-
doğaldır.
kızların grafikleri daha güzel oluyor bizim için.
-
Mesela mimarlıktada öyledir.Erkek matematiksel kısmını yapar.Dış görünümünü hazırlar.Eğer duvar veya herhangi biryer dekore edilecekse kadına başvurulur.
-
Kurumsal şirketlerdeki tasarımcılar sık sık iç mimarlar ile ilişki içindedir.
İç mimarların da bayan olduğu düşünülürse, tasarımcıyı bayan olarak seçmek mantıklıdır.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Aslında bu konuda erkekler daha başarılılar diye düşünüyorum. Hem daha uygun bir maaşa çalışabilirler :D Ne bileyim bu iş için çok az kadın bulunur bulunsa da kalite olayı filan :S
-----------------------------yanlış düşünüyorsun hocam, 2boyut grafik konusunda kadınlar çok daha başarılı.
-
zumsuk bunu yazdı:
break bunu yazdı:
Hna bunu yazdı:
Bunun Neden i Bayanların Erkeklere Nazaran Daha iyi Bir Gorsel Kabiliyetinin Olması
-----------------------------+1
ve diger arkadasinda dedigi gibi sigara kokan sakalli yerine bende nazik sarisin bi bayani tercih ederdim sahsen.
-----------------------------abi neden uç örnekleri veriyorsunuz ?? İşini kadınlardan çok daha iyi yapan sigara içmeyen ve temiz yüzlü erkekler var.
İşini iyi yapmayan kaşar, ağzında sakızı olan bir kadında var ???
----
Bilgisayar konusunda ilk programı her ne kadar kadın da yazsa bence erkeklerin eline kadınlar su dökemez.Genel olarak konuşuyorum.Portalların kaçını kadın yazdı ? Facebook , google gibi büyük sitelerin kaçının arkasında kadın var ??
Kaç kadın şirkette bilgisayarla iligli işlerde çok iyi ?
----------------------------- -
IRET bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Aslında bu konuda erkekler daha başarılılar diye düşünüyorum. Hem daha uygun bir maaşa çalışabilirler :D Ne bileyim bu iş için çok az kadın bulunur bulunsa da kalite olayı filan :S
-----------------------------yanlış düşünüyorsun hocam, 2boyut grafik konusunda kadınlar çok daha başarılı.
-----------------------------hoca allah aşkına bana kadınların yaptğı siteleri yazabilir misin şuraya...Sen yaz 10 tane bul yaz.Ben sana senin kadar araştırmadan sen den daha az yorularak 100 tane site yazarım.
Kadınların iyi olmasını istemek başka (ki cumhuriyet, eşitlik kavramında bende istiyorum) fakat gerçekler başka.Bir Türk kadın çıkıp dünyanın en iyi grafikerleri arasında sayılsa bende mutlu olurum.
-
zumsuk bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------hoca allah aşkına bana kadınların yaptğı siteleri yazabilir misin şuraya...Sen yaz 10 tane bul yaz.Ben sana senin kadar araştırmadan sen den daha az yorularak 100 tane site yazarım.
Kadınların iyi olmasını istemek başka (ki cumhuriyet, eşitlik kavramında bende istiyorum) fakat gerçekler başka.Bir Türk kadın çıkıp dünyanın en iyi grafikerleri arasında sayılsa bende mutlu olurum.
-----------------------------hojam hatun kişiler genelde site yapmaz, onlar flash animasyon, corel ve photoshop çalışmalarında iyidir hatunları bilirsin zevk almadıkları işi doğru düzgün yapmazlar, yapanı da gayet iyi yapıyor. http://www.molly.com