Neden Bu Küfür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kahraman bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk hacım gzl veya degil gercekten tartısılır evet söylemek istemesemde amk agız alıskanlıgı olmus artık.. birini överken ipneye bak ne is cıkarmıs derim ;) gercekten güzel olmasa da yasamımızın bir parcası.. tabi dozunu kacırmamak Lazım amk..
    hoca bak yanlış anlıyrosunuz.Size amk ipne herif vs.. yasaklansın şu bu olsun demiyorum.Benim bahsettiğim olay tamamen ünlülere karşı anabacı sövme falan.Yazdım oraya bak adamlr ne yazmış bunlar sence normal mi?Benim bahsettiğim bu konu yoksa bende aq falan diyorum.Anlatabildim mi

T0G1V3M3 (1 hour ago) marked as spam
    Danalar ananızım anına gırsın sızın ocları
    rebrov18 (4 hours ago) marked as spam
    4 sikik göt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:

a.k gibi bir laf hiçbir dünya ülkesinde yok artık normal karşılar olduk

dünyanın hçbir ülkesinde kelime manası olmıya bilirama  daha kötüleri var;

motherfucker

motherfucking

fuck off

bullshit(kelime anlamı manda boku, argo karşılığı saçmalık)

omfg (şaşırma ifadesi, açılımı: oh my fuckin' god)

holy shit (kutsal bok)

fucking dick

fln filan 

bunların yanında bizimkiler biraz hafif kalıyo 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

a.k gibi bir laf hiçbir dünya ülkesinde yok artık normal karşılar olduk

dünyanın hçbir ülkesinde kelime manası olmıya bilirama daha kötüleri var;

motherfucker

motherfucking

fuck off

bullshit(kelime anlamı manda boku, argo karşılığı saçmalık)

omfg (şaşırma ifadesi, açılımı: oh my fuckin' god)

holy shit (kutsal bok)

fucking dick

fln filan

bunların yanında bizimkiler biraz hafif kalıyo

a.koymak dan iyi yine en azından fuck shit gibi kelimeler var bizdeki ne koymak...gerci onlarınkide pek anlamlı değil bu durmda argo ve küfür ötekinin dilidir. sürekli kendini yeniler. sınırları, kuralları yoktur. kendi kendini üretir. diyebiliriz

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    bu küfür yüzünden kızdan ayrıldım .. kız << kız arkadasının biri hakkında o orospu sole bole dedi yanımda bn de yanımdaki bi hatunun küfretmesine tav olurum .... ki ben küfretmiorum oysa onun yanında ... sonra bi daha küfrederken yakaladım.. dedim bn seni degistiremem .. degisince gel yanıma ! ayrıldım kızdan dün ... hadi erkek kız ayırmamak lazımda bi kızında küfretmesi cok salakca ..a.q dediginde sen de yok ki kızım sen nasıl koycan die düşünüyon bide ondan ama bigün alıskanlık yaparsa farkında olmadan tanımadıgın adam a edersin yersin sopayı on kişiden pazar gün bizim arkds ın yedigi gibi alışkanlık yapmasın dikkat edin :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hacı tbt de bi daha a.q demiycem herkesten özür dilerim küfür etmemeye özen göstercem

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    hacı tbt de bi daha a.q demiycem herkesten özür dilerim küfür etmemeye özen göstercem

kasmaya gerek yok öfke kin nefret ve çeşitli duygular sevk eder insanı küfretmeye buda dogal bişey ama cok edilince tadı kacar  

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    card_zede
    card_zede's avatar
    Erkek

nasıl küfür etmeyim....

seneye fb gs bjk in avrupa maçları şifreli verilebilirmiş...(böyle işin a.q.)

iddaa da son maçım kupon tutarsa parayı kaldırıyom tak dakika 90+ 2 çaykur gol attı kupon yattı.(şansımı skeyim)

okula gidiyoz kapıdaki tanıdığı halde içeri almıyor...(7 sül sulalesini skeyim)

küfür edecek o kadar çok şey var ki a.q. bi gün etmemeye çalışmadım bence de çalışmayın....

sitem etme allaha günahkar olursun;gönül verme kuluna isyankar olursun.....
Toplam Hit: 5587 Toplam Mesaj: 38