folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Din Adamları Hedef Alınıyor ?

Neden Din Adamları Hedef Alınıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

AntiOksidan bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:
    sen eğtim bilim için uğraşma git şebeklik yap adam kes vur öldür kaçıncı yüzyıldayız derler ..
    Yeter ak ,ülkücülere bulaştın şimdi.ülkücü değilim ama hepsini aynı kefeye koyamazsın.sen ne bk yapıyosun?çok mu bilim üretiyosun?çok olanak mı veriyosun adamlara?yaptıkları doğru falan demiyorum belki de doğru olayın iç yüzünü biliyo musun?o rahiplerin herhangibi bklar yeyip yemediğini?
    kime yazıyorum gerçi,yaptın çıkıntılığını  yine

ne demek sen mi yaptın yetti lan okullarda çıkan kavgalar.Ülkücülerin hangisi ne?

Polislere bakıyorsun mite bakuyorsun ülkücü ne çok sağlammı?

Asker in istihbaratı olmasa mite kalsa siki tuttular neden bahsediyorsun?
    Neyini gördün mitin ne yaptığını gördün polislerin ?

Hepsi birbirini tutuyor ya ülkücü ya dinci.Birbirlerini tutuyorlar.

Ben mi naptım sen naptın esas kaç yaşındasında sorguluyorusn bunu?1 yaşındayken ülkeyi mi kurtarıcam ?

Atatürk 18 yaşındayken ne yaptı azıcık mantıklı olsana.Çok biliyorsun sen ne yaptınmış.18 yaşında ordumu kurup dünyayı fetih edicem afferim.

Ülkücüler şöyle ülkücüler böyle.Bu ülkede hiç kemalist geçinen şerefsizler,dindar geçinen şerefsizler yok değil mi?
    bunlardan hiç mitte yok değil mi.bak arkadaşım ülkücü değilim zaten ülkücülerden farklı bir siyasi görüşüm var ama senin bu çıkıntılık yapmak için yazdığın mesajlar insanı sinirlendiriyor.ilgi çekmek amacıyla bk atmadığın yer kalmadı be paşam =)
    ben ülkücülerin hepsi iyi adamlardır şşöyledir böyledir demiyorum,ülkü ocakları zaten bozulmuştur eğitime falan önem verilmemektedir.ailemin tanıdıkları vardır bu görüşten olanlardan eskilerden onlar dahi diyor.
    ama okullarda tek kavbga edenler ülkücüler demek.
    hiç aralarındak kürtçü yok mu?komunist yok mu?dinci yok mu?Atatürkçü yok mu?ne kadar ülkücü varsa bunlardan da  o kadar var.birbirini tutucak tabi bu son derece mantıklı sen de kendi görüşünden olan birini tutarsın önemli olan inlemek değil bişeyler yapmaktır.dünyayı bu yaşta değil ileride dahi fethedemezsin.ülkeyi de kurtaramazsın.
    ayrıca,polise bakıyorsun ülkücü demişsin sana burdan münasip yerlerimi açıp gülmek isterim :).
    emniyette kadrolaşmayı yapan fettullahçılardır az biraz araştırma yaparsan neyin ne olduğunu görürsün,bazı emniyet müdürlerinin ne için görevden alındıkları falan filan.
    sana bu kadar şey yazmam fazla bile.zira hip hopçılarayapancı kelime kullanıyosunuz şöylesiniz böylesiniz deyip  bilmem ne POWDER adlı siteyi açan birine...
    mesaj yerine gitmiştir ,)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yapma ya polis fetullahçı he ?Sana istediğin kadar ülkücü polis gösterebilirim.Dolu..Kardeşim

Akıl var mantık var papaz öldürmeyi kim yapmış olabilir?Fetocular mı Komünistler mi Ülkücüler mi?Bi hesapla bakalım.

Türklük için gördük bi dershaneyi hackleyuen vardı Türk dershanesini

TÜRKLÜK için.

İstediğin yerinle gülmekte özgürsün sadece şu kadarını söylüyorum bu ülkede aşırıcı pislikler olduktan sonra bir yere varamayız.

Eh görüyoruz kimlerin ne kadr aşırıcı olduklarını bir çok yerde.

edit:

Ülküclerin hepsi öyle dğeil bizde biliyoruz.Türkler diyoruz hepimiz aynı mıyız?Genel özelliklerimiz aynı.Bunu bilemiyecek kişiyle muhattap olmam zaten.

Fetocuları biliyoruz papaz öldürcek kadar pislik işleri yok.

Yasin kim?Ülkücü hrant dink, diğer papaza iş yapanlar kim birazder?

Evet nerenle gülüyorsan gülebilirsin şimdi.Birazcık düşünsen geçmişi kimler ne yaptığını o zaman gülmekten farklı iş yaparsın.Burda SÖZDE çatlak mesajlarımın yerine evet zumsuk haklı önceki olaylarda ülkücüler başroldeydi dersin

değil mi?Ülkücüler mi kavga ediyor okulda hep hayır 5 kavganın 4 ünün içinde ülkücüler var sadece.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

yapma ya polis fetullahçı he ?Sana istediğin kadar ülkücü polis gösterebilirim.Dolu..Kardeşim

Akıl var mantık var papaz öldürmeyi kim yapmış olabilir?Fetocular mı Komünistler mi Ülkücüler mi?Bi hesapla bakalım.

Türklük için gördük bi dershaneyi hackleyuen vardı Türk dershanesini

TÜRKLÜK için.

İstediğin yerinle gülmekte özgürsün sadece şu kadarını söylüyorum bu ülkede aşırıcı pislikler olduktan sonra bir yere varamayız.

Eh görüyoruz kimlerin ne kadr aşırıcı olduklarını bir çok yerde.

edit:

Ülküclerin hepsi öyle dğeil bizde biliyoruz.Türkler diyoruz hepimiz aynı mıyız?Genel özelliklerimiz aynı.Bunu bilemiyecek kişiyle muhattap olmam zaten.

Fetocuları biliyoruz papaz öldürcek kadar pislik işleri yok.

Yasin kim?Ülkücü hrant dink, diğer papaza iş yapanlar kim birazder?

Evet nerenle gülüyorsan gülebilirsin şimdi.Birazcık düşünsen geçmişi kimler ne yaptığını o zaman gülmekten farklı iş yaparsın.Burda SÖZDE çatlak mesajlarımın yerine evet zumsuk haklı önceki olaylarda ülkücüler başroldeydi dersin

değil mi?Ülkücüler mi kavga ediyor okulda hep hayır 5 kavganın 4 ünün içinde ülkücüler var sadece.

Okullarda kavga çıkaranlar ülkücü ayağına yatıp kendini ülkücü sanan denyolardır.İkincisi emniyette Fetoşçuların yuvalandığı doğrudur..Buda Fetoşun planlarının bir ayağını oluşturur..

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kardeşim bak şimdi ülkücü ayağına yatanlar ülkü ocaklarında, bu adamları vuranlar ülkü ocaklarında.Zaten bahsettiğimi gerçekten Atatürk severlerden vs.. değil.

Solcu diyoruz hemen komünist diyorsunuz işte onlarlada neden solcuları yada Atatürkçüleri bir tutuyorsunuz burda bahsedilen mevzu farklı.

Kim bunları yapan ülküocaklarına takılan adamlar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Mna Kym ya toplum içinde biri kansız olursa; tüm topluma bok atmanız yanlış.. Bu konuda antioksidana katılıyorum.

İşin özü zumsuk hocam geldi kavga sezonları başladı, sen çıkıp sosyal yaşantına geri dön bence kahvede filan muhabbet edersin daha iyi gelir sana haksızmıyım?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

gerektiğinde ne yapıcağıma karar veririm merak etme.

Biri yüzünden toplumu yargılamak yanlışmı kaç tane biri bana bi anlatsana sen şu işi?Kaç biri 3-4 papaz olayı oldu be.Biraz daha zorlasam aralarından biri ee olmuşsa ne olmuş iyi oldu şerefsizlere der sen kime ne anlatıyorsun?

İsteyen istediğine katılsın kardeşim bu tür olayların hepsinde ülkücü (sözde yada diil bilemem) parmağı varsa bir yerde yanlış vardır.Bunu bilirim.

İsteyen istediğini yapsın kimseye karışıyor muyuz?Bir çok kişiden fazla aklım yerimde merak etme dışarı ıkıp çıkamayacağımı gayet iyi düşünüyorum.

Neyse pek birşey demiyicem poker oynuyorum istediğiniz kadar döktüre bilirim biliyorsunuz sanırım ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    zumsuk katılıyorum.. arkadas lıselerde ulkucu vs vs seyler kuruluyor.. okul baskanı,yardımcısı.. vs vs cocukların paralını alıyorlar zorlada alıyorlar bunlara sahitte oldum.. okul cıkısında bıcaklama olayınada sahıt oldum kımın bır cocuqun annesının babasının verdıqı parayı elınden almaya hakkı var kımın kımı ezmeye hakkı var.. kendı ulkucuyumde gecınenlere soruyorum.. ocaka cıkınca ne oluyor.. agır abımı oluyorsunuz..?? kralmı oluyorsunuz adınızmı oluyor namınızmı oluyor.. şahsen benım gozumde bır sikim degıller.. sadece beyinleri yıkanmış geri kafalar.. dıyebılıyorum bu kadar.. bır kavga olur hepsı bırden gıder.. annelerıne babalarına acıyorum.. cogununda buralara gıttıgı bılmıyorlardır alllah bılir duyarlarsa.) kafalarını kesın kırarlar..of of  bakalım karneleri yaklaşıyor hepsının dersleri sıfırdır. bu tur seylere katılan şahsıyetlerın.) ne yapacaklar cok merak edıyorum.) ocaktakı abılerı yardım etsın.) yorumuma sımdı bazı arkadaslar kesın elestırı yapıcaktır.. ( kendi yorumumdur.. kımseyı hıcbır sekılde ılgılendırmez.. kendı dusencemı ve fıkırlerımı soyledım)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    zumsuk katılıyorum.. arkadas lıselerde ulkucu vs vs seyler kuruluyor.. okul baskanı,yardımcısı.. vs vs cocukların paralını alıyorlar zorlada alıyorlar bunlara sahitte oldum.. okul cıkısında bıcaklama olayınada sahıt oldum kımın bır cocuqun annesının babasının verdıqı parayı elınden almaya hakkı var kımın kımı ezmeye hakkı var.. kendı ulkucuyumde gecınenlere soruyorum.. ocaka cıkınca ne oluyor.. agır abımı oluyorsunuz..?? kralmı oluyorsunuz adınızmı oluyor namınızmı oluyor.. şahsen benım gozumde bır sikim degıller.. sadece beyinleri yıkanmış geri kafalar.. dıyebılıyorum bu kadar.. bır kavga olur hepsı bırden gıder.. annelerıne babalarına acıyorum.. cogununda buralara gıttıgı bılmıyorlardır alllah bılir duyarlarsa.) kafalarını kesın kırarlar..of of  bakalım karneleri yaklaşıyor hepsının dersleri sıfırdır. bu tur seylere katılan şahsıyetlerın.) ne yapacaklar cok merak edıyorum.) ocaktakı abılerı yardım etsın.) yorumuma sımdı bazı arkadaslar kesın elestırı yapıcaktır.. ( kendi yorumumdur.. kımseyı hıcbır sekılde ılgılendırmez.. kendı dusencemı ve fıkırlerımı soyledım)
    şimdi altı çizili yerleri dikkatli irdele sana sevgilerimi fışkırtıyorum bende ülkücüyüm.

yanlış kişilerin eline geçmiş olan reislik ve başkanlıklar baı okullarda kabadayılığa dönüşebiliyor doğrudur. Yalnız bende yılar yıllar önce lisede okurken kız bokuna ADD ye gidenleri biliyorum kominist partilerinin mitinglerine katılanları biliyorum.

yaşının ufaklığına vererekten gidip uyumanı bu saatte tanımadığın insanlara ve GÖRÜŞLERİNE saygıda kusur etmemeni tavsiye ediyor gözlerinden öpüyorum

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    maydonoz07 sana ınsan gıbı davranayım.) cunku o 5 kilo kafanda 1 gram akıl.yok..) salaklıktan ibaretsin.. kendım demısım ve sen orada altını çizmişsin.) şahsen benım gozumde bir sikim degılsınız.) ülkücüler.. varmı.. daha fazlası ?  ve bu salaklıqını ve gerikafalılıgını imzandada belirtmişsin... saLaK..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    maydonoz07 sana ınsan gıbı davranayım.) cunku o 5 kilo kafanda 1 gram akıl.yok..) salaklıktan ibaretsin.. kendım demısım ve sen orada altını çizmişsin.) şahsen benım gozumde bir sikim degılsınız.) ülkücüler.. varmı.. daha fazlası ?  ve bu salaklıqını ve gerikafalılıgını imzandada belirtmişsin... saLaK..

sen gibi su katılmamış bi götvereni ben sikime bile sürmem halen daha 5 yaş altı olduğun için götünle konuşuyosun ama o götüne pamuk tıkarım o pcsine gömerim seni

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 2817 Toplam Mesaj: 29