Neden Din Adamları Hedef Alınıyor ?
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------
maydonoz07 sana ınsan gıbı davranayım.) cunku o 5 kilo kafanda 1 gram akıl.yok..) salaklıktan ibaretsin.. kendım demısım ve sen orada altını çizmişsin.) şahsen benım gozumde bir sikim degılsınız.) ülkücüler.. varmı.. daha fazlası ? ve bu salaklıqını ve gerikafalılıgını imzandada belirtmişsin... saLaK..
-----------------------------sen gibi su katılmamış bi götvereni ben sikime bile sürmem halen daha 5 yaş altı olduğun için götünle konuşuyosun ama o götüne pamuk tıkarım o pcsine gömerim seni
ewet arkadaslar.) sizde gordunuz yorumu.) of of of ofof:D dai yandık yandık harbı yandık anlatmak ıstedıgım şey bu işte ülkü ocaqına gıdınce. boyle.) kendılerını bır bok sanıyorlar ama bılmıyorlar o kafaları basmıyorkı buna.. salaklık ve apptallıktan ibaret olduklarını.. ıste:D buda bır kanıtıdır.. bana sanal reklam yapma dostum.. senın gıbı ben kactane gordum ... .) 5 yaşımda olduqumu nerden bılldın onu sorabılırmıyım.tbrx ederım senı.) abisi...) !!!...aptalın oğlu... birde o sikini keser ağzına verırım lolipop diye ortalıkta gezersin..
-
maydonoz07 bunu yazdı:
maydonoz07 sana ınsan gıbı davranayım.) cunku o 5 kilo kafanda 1 gram akıl.yok..) salaklıktan ibaretsin.. kendım demısım ve sen orada altını çizmişsin.) şahsen benım gozumde bir sikim degılsınız.) ülkücüler.. varmı.. daha fazlası ? ve bu salaklıqını ve gerikafalılıgını imzandada belirtmişsin... saLaK..
-----------------------------sen gibi su katılmamış bi götvereni ben sikime bile sürmem halen daha 5 yaş altı olduğun için götünle konuşuyosun ama o götüne pamuk tıkarım o pcsine gömerim seni
işte durum gelin bunları kardeş yapın ?? -
zumsuk bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
işte durum gelin bunları kardeş yapın ??
Aynen Hocam Katılıyorum Oysa Ülkücüyüm Diyen Kişilerin, Daha Yürekli olmasını beklerdik. Karşısındaki insana Hakaret etmeden, Kendisininde bir insan olduğunu unutmadan, Konuşacak, Yürekleri fethedecek Bilgi ve Düşünce Zarifliğinde Olacak Bilgin Şahsiyetler Yetiştiren Bir Krum Olması gerekirdi oysa.Kanaatimce Ülkücülükte bu kavramlar Doğru karşılanacak kavramlar değiller, Çünkü Kavgacı Gençlik ile Vatanın Korunabileceğini Düşünen Yönetim Kdarosu Olabilir, Malesef Türkiyedeki Ülkücülüğün Geldiği Nokta Budur, Martech ve Maydanoz Kardeşlerin arasında Geçen olay Gerçek Dünyada Olsa idi Arkadaşlar Üzülerek Diyorum O birbirilerine dedikleri şeyleri Birbirilerine aynen uygulayacaklardı.
Oysa Gel Kim olrsan Gel Mantığı ile Hareket ettiğini iddia Eden Ülkücü Gençliğin, Tam Tersi ile İcraat Ettiği Görülmektedir. Kimsenin Kimseye Abilik Taslamaya yada büyüklenmeye hakkı yoktr, Hepimiz insanız Belli değerlerimiz Vardır Çiğnetmeyiz o kadar Bunu der Bunu Belirtirsin olr biter, Yok Toplum düşmanı olduğuna inandığın bir Topluluk yada şahısmı Gördün, Varsa Suçu Yasal Zeminde Suçunun karşılığı olan cezayı kestir, Ama Sen Müdahale etmemelisin.
Zira Toplumsal Ahlak, Yobazlaşmama gibi Kavramlar için Varoldğunuzu Düşündüğüm bir çevreyi temsil ediyorsanız Toplumsal Arıza olmama konsunda Başı Çeken Kişilerinde Ülkücülerin Ta Kendileri olduğunu Asla Kimse Unutmamalıdır. Herkesten Daha Çok Örnek Vatandaş olmaları gerekmektedir. Anlayacağınız Ülkücüyüm diyen kişinin Hayatı Normal Vatandaşınkinden Daha kolay olmamalıdır, Daha Çok Özveri veren Daha Çok Çalışan Bireyler olmaları beklenmektedir.
Dedikleri Cahillik felan Yada Mesela Doğudaki, Örnekleri çok olan Kan davası gibi, Başlık parası gibi Cahiliye olgların yanlış olduğunu, Topluma empoze etmeleri gerekirdi, Ülkücüyüm diyen kişinin yükü Ağır olmalıydı ama Arkadaşlar Üzülerek belirtirimki, Erkeklik ise her kes Erkektir Mantığı ile Düşünmek gerekmekte olup, Ülkücülerin Çizdiği Portre Malesef ki Bin Malesef LAN BEN HEPİNİZDEN DAHA ERKEĞİM Şeklinde bir portre olmaktan öteye gitmemiştir.
Martech Kardeşim bu arada Sende de hata var Kanaatimce, Adama Salak demeye hakkın yoktu. Ancak Arkadaşında Sana O şekilde yanaşarak Burada forumda oldğunu Kişisel problemleri Karıştırmaması gerektiğini Senden daha iyi bilen bir kişilik olması gerekirdi. Gel gelelim Cahiliye Bizi Sarıp sarmalamış, Kişinin Kişiye nasıl hitap etmesi gerektiği Hususunda dahi daha bilgilerimiz Çok az, İşimiz Gerçekten çok zor.
-
Rahiplere yapılan saldırıların arkasında genelde kişisel nedenler var..Fakat medya buun gruplara veya örgütlere mal ediyor..Irkçılar yaptı dinciler yaptı ülkücüler yaptı diyor..yada bilinçaltına bunları dolaylı yoldan gömüyor..Çünkü ülkemizde misyonerler cirit atıyor...örneğin Trabzondaki papaz olayı için çocuğa ülkücü dendi..ırkçı dendi..ardından belli olduki papaz bu çocuğa getirdiği kişi başına para veriormuş ardından papaz fiyatı düşürmüş ve olay gerçekleşmiş....bu gibi olaylar olduğu gibi aksedilirse birçok şey deşifre olur.. halkn gözü açılır malumunuz medya satılmış !! objektif olmasını beklemeyn
-
shockman hoja ben adamına göre hitap ederım adamsa adamgibi konusulur.. egerkı boyle kendını bır bok sananlar ıse boyle salak gıbı ıse salak muamelesi gorur.) umarım yeterınce acıklayıcıdır.. bu arada realde olsaydı bu şahsiyet bunları yapabılecek kadar yureklımı bılmek lazım sanalda klavye konusuyor.nede olsa.. dün boktular bugun koktular..
-
bu okullarda kavga cıkaran ülkücülerdir yazan arkadas hiç üniverste okumusmu cok merak ettim.
lisede 15-16 yasında veletlerin cıkardıgı ülkücü kavgaları(!) emin ol üniverstelerde sarı-kırmızı pankartla sürekli eylem yapan yöke hayır devlete hayır askere hayır halk kardeşili ota hayır boka hayır diyen grupların cıkardıgı kavgaların yanında hiç kalır.Bugün en cok olay cıkan üniversitelerin genelde ne görüşlü olduguna bakılırsa durum daha iyi kavranılabilir.
lakin burda nasıl bu olayları cıkaran bir grup insana itafen tüm sol goruslulere bok atmak yanlıs ise kavga cıkaran ülkücülere bakıp o gruba külliyen bok atmakta o derece yanlıstır.
ha ülkücüler bu ülke için ne yaptı vs dersen bugün asalayı kmin bitirdiğine bakmak gerekir.askerin istihbaratı olmasa lafına ise neremle güleceğimi sasırdım ki sen bi kısım gruba ülkücü dersen JİTEM faşizmin doruğudur.bunu bi kac kürt sitesinde jitem olarak aratırsan nasıl oldugunu anlarsın
kısacası bos konusmussun ve yine aklınca cıkıntılık etmişsin ve adamın neden din adamları hedef alınıyor diye bilgi almak amaclı actıgı topici yine mahvetmişsin
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------bu okullarda kavga cıkaran ülkücülerdir yazan arkadas hiç üniverste okumusmu cok merak ettim.
lisede 15-16 yasında veletlerin cıkardıgı ülkücü kavgaları(!) emin ol üniverstelerde sarı-kırmızı pankartla sürekli eylem yapan yöke hayır devlete hayır askere hayır halk kardeşili ota hayır boka hayır diyen grupların cıkardıgı kavgaların yanında hiç kalır.Bugün en cok olay cıkan üniversitelerin genelde ne görüşlü olduguna bakılırsa durum daha iyi kavranılabilir.
lakin burda nasıl bu olayları cıkaran bir grup insana itafen tüm sol goruslulere bok atmak yanlıs ise kavga cıkaran ülkücülere bakıp o gruba külliyen bok atmakta o derece yanlıstır.
ha ülkücüler bu ülke için ne yaptı vs dersen bugün asalayı kmin bitirdiğine bakmak gerekir.askerin istihbaratı olmasa lafına ise neremle güleceğimi sasırdım ki sen bi kısım gruba ülkücü dersen JİTEM faşizmin doruğudur.bunu bi kac kürt sitesinde jitem olarak aratırsan nasıl oldugunu anlarsın
kısacası bos konusmussun ve yine aklınca cıkıntılık etmişsin ve adamın neden din adamları hedef alınıyor diye bilgi almak amaclı actıgı topici yine mahvetmişsin
Fenerist Kardeş Topiğin mahvedildiği kısımda sana katılamayacam malesef, Nihayetinde sorunun ortasıda yine Ülkücü hareket yeralmaktadır. Dolayısıyla Konuşuyoruz işte ama Gönül isterdiki Gerçek hayattaki kavgalar Brada olmaması, Ülkücü arkadaşlar Dinlemeyi Doğruda karar kılmayı ve Doğru olanı Doğru bir biçimde Savunmayı Mutlaka Uyglamalıdırlar sonrasında konu Zenginleşerek konuşulabilecektir. -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ülkücüler sözde iş yapıyor, namus kurtarıyor sözde, ülkesini kurtarıyor...
türklük ya baksan teknoloji sıfır herşey bitik ama olsun Türkiyeyi kurtardı..Onlar toplaşıp adam dövsün adam vursun
-----------------------------Bütün bunları ne için yapıyor ülkücüler bi sordun mu kendine ?