Neden Her Aşk"In İçinde Ayrılık Geçiyor?
-
Nedenini Düşündüm ama bulamadım ...
-
Başlangıcı olan herşeyin sonu vardır.
-
hmm walla bu konuda cok dusunmusluum war duygusal bi kişilik olarak askı ask yapan sey acı cektirmesidir bigun kaybetme korkusudur birlikte oldugun kişinin en mukemmel olduu erişilmezli yansıttıgıdır zaten öle dilmidir ask ugruna yazılan onca siirler sarkılar yazılar da hep ayrılıgı işlemezmi artık ayrılık olmadıgını bildigin anda askta boyut degistirio belki ayrılıklar olmalı askın hiç deişmeden taptaze kalabilmezi için simdi garip bi dusunce gibi gelebilir bu acı cok agır olabilir ama oyle sanırım ask bir hastlalıktır der edebiyat inanırım=)bittiginde bile tahribatını vucudundan atamassın..
-
Gerçek aşk olmamasından kaynaklanabilir belkide sevdadır belkide öylesine bir sevgi
-
aşk zaten başlı başına bi ayrılık boşver düşünme..
aşık olursun yer yüzünden ayrılır pembe bulutlara çıkarsın gün gelir o bulutlar kararır yağmur olur yere çakılırsın.. başka seçeneğin yok..
aşk mutlaka sona eriyor..
sona ermez aşk bitmez aşkım bitane beni bırakmaz birbirimizden hiç ayrılmayalım sevgilim seni hiç bırakmycam senin olcam sonsuza kadar
hepsi yalan.. 4 yıl 1 günde bitiyor kalıyosun öyle tekmeyi yiyerek bok gibi ortada..
sabah sabah :D ..
-
pesimistzombie olm sen harbi git intihat fln et yaşanmaz bu dünyada
(eğer 4 yıl 1 günde bitebiliyorsa zaten boşa geçmiştir o 4 yıl sevilmemiştir zaten)
-
sevilmemiştir diye bişey yok tamam sevdik birbirimizi aşk mektuplarıydı romantik saatler vs vs.. ama işte verdikçe isteyen taraf hep bu kızlar oluyo sonunda yetmiyo basıyo tekmeyi 1 günde kötü oluyoz.. koskoca 4 yıl a.q harbi yaşanmaz bu dünyada ya ..
-
ya 4sene boynca sevilmştr de içtn içe bitmştr bişiler..ama bunu görmek zordr heleki karşı tarf rol yapabliosa ve kendini inandrmşssa bazı şeylere o kopma anına kadr pek bişi hisetmessin herşy çk süpr gibi gözükebilir ki sende öyle görmk istedinn için bu baya basite indirgnmş olur..eft aşkın içinde kaybtme korkusu wardr onsuz kalsm nolur vs gibilerndn buda birz daa sıkı tutunmaya yöneltr insanı sanrm...ya diycebilcemiz şey ckta genel olark bi tanım yapmak şu şöyle aşktr böledir demekde sacma gelio bana aşkı anatamayız aslında bunu tartışmakta birz sacma oluo neyse iice karıştırdm zati takma kafana sende pesimist..
-
Nankör insan ırkı.Ağzınla kuş tutsanda doğru kişiyi bulmamışsan birgün yarı yolda bırakırlar.Birde bunca şeyden sonra terkedilmenin karşılığı olarak ben bir mendilmiydim sorusu aklımıza geliyor?
-
hayatta tek gerçegin aşk olduguna inanırım ki öledir en temizi en safı en savunmasızı ama onunda içine çakallık soktular korkuyorum..
selametle
-
4 yıl aq boru değil 4 yıl herkes kıza laf demiş yok rol yapıyo filan vs vs hersryi tek taraflı düşünmeyin belki kızında sorunları vardır aq
bi insan eşşekle bile 4 yıl gezerse eşşeğe karsı bi ilgi duyar o olmazsa üzülür aq :(
kız seninle 4 sene cıkacak askım falan filan dicek 1 günde bırakacak :)kız buna kendini önceden hazırlamış olmalıydı bu öyle 1 günde gercekleşesek bi olayb değil