Neden Her Aşk"In İçinde Ayrılık Geçiyor?
-
HolOne nin de dediği gibi Tipik Türk modelindeki gibi bayanlar her zaman kendisini daha iyi şartlarda hayal eder. Ve erkek bunu sağlayamazsada çeker gider. Yada aynı şekilde erkeklerde bunu yapar. Seversin bağlanırsın ve bunu ona belli ettiğin an o ilişki bitmiştir. Artık diğer taraf aşk köpekliktir diye düşünerek kozlarını iyi oynar.Kesinlikle kendi ve etrafımdaki tecrübelerime dayanarak %100 sunu diyebilirm ki seven s...., s..... sevilir. Kıza köpek gibi davranıyorum gititkçe daha çok bağlanıyor. Bir diğerini çok seviyorum ve oda aynı şekilde bunu bana yapıyor . O yüzden sorgulama ve asla bağlanma... bunu su yazım ile daha iyi anlarsın...
Veda Tüm Sevdiklerime
Kime deger verirsen kayar gider ellerinin arasindan bir yildiz misali.
Oysa ne kadar çok sevmissindir onu. O olmazsa olmaz dersin. Ben bu zamana kadar nasil olmusda tanimamisim seni dersin
zevk alirsin artik hayatindan onunla geçen zamanlarinda...
Böyle birisini tanirsin sıkıcı bir aksam üstü sana mutlulugu tattiran...
Ama öyle bir zaman gelir ki ayrilik kaçinilmaz olur onsuz olmasin demeye basladin zamanlarda.
Her baslangicin oldugu gibi bitisinde mutlak hakikat oldugu bu dünyada.
Birini seversin ve bir aksam üstü nedensiz bir sekilde veda edersin onunla anlam dolu olan dünyana..
Artik gitme zamani gelmisdir, son veda kelimeleri mirildanir agzindan...
Ve her zaman hatirinda olan bir söz tekrar düser yaslarla dolu olan göz bebeklerine.
BAGLANMAYACAKSIN...
-
emir reis sana sonuna kadar katılıyorum seveceksin ama belli etmeyeceksin bide 'gönül kaçanı kovalar' lafı bu söz kesinlikle ve kesinlikle doğrudur doğanın kanunudur
'sen köpekler gibi seversin o seni belediye gibi zehirler' sagopa...
-
aynen =)
-
güzel benzetme ((: ask varsa ayrilik yoktur ..asik oldugunu sanmakla ayrilik baslar ..karistirmanin lüzumu yok olayi ..Mecnun birakmis mi ki leylanin pesini ? sizde aslksaniz birakmayin sevdiginizin pesini.
-
Dünya, mahlukat,duygular vs vs ..herşey belli bir kanun/yasa ile yaratılmıştır ..bu yasalar çerçevesinde insan hiçbir duygusu ve arzusu tatmin olmadan ölecektir ..bu insanın faniyetinin ispatıdır ..bunun için Aşk dahi olsa insan faniliğinde buna tatmin olmadan yada doyamadan bi son bulacaktır ..bu yasalar Allahın emri ile sbttir ..misal Bir taşı Havaya atarak havada kal demenle o taşı havada tutamazsın ..çünkü Allah (c.c) yine yerçekimi kanununu yaratmıştır ..o Taşın havada kalması için ancak bir Peygamber veya evliyanın ispat manasından Allah'ın izni ile mucize göstermesi lazımdır ..örneği net olarak açıklaması için Yer çekimi kanunu üzerinde gösterdim ama anlatmaya çalıştığım şey ..Her şeyde bi düzen, nizam ve kanun vardır ..Aşkta ve sevgide de ..Aşkın kanunuda tatmin olmadan/doyamadan Ayrılıktır belkide ..muhakkak ki Allah herşeyi bilendir ..En güzeli Allah'ın (c.c) rızasını kazanıp Cennetteki Hurilere, Peygamber efendimizin Muhabbetine ve Allah (c.c) 'ün cemalini görmeye niyet etmektir ..mutlaktır ki ..Allah (c.c) Cennet ehalisine Tahmin edemeyeceği mutluluğuna ve nimetlere kavuşturacağına söz vermiştir ..ve Cennetin Anahtarı imandır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu sabah bi tuhaf oldum ha ..Ecelim mi yaklaştı ne ..tırsıyorum ..herşeye kalp gözümle bakmaya çalışıyorum :)
-
aşk ve acı diyorsanız noel_baba dan şaşmam...