Neden Kendime Acı Çektirmeyi Seçiyorum ?
-
Muritler aranızda bunun gibi bişi yapan varmı bilmiyorum.Mesela meslekte okuyodum sonra o kdr arkadaşım can dostum varken sonunun boktan olduğunu ve yapamicamı bile bile düz liseye gitmeye karar verdim.Yada ne bilim mesela birşey oluyo sonunun bana kötü olucağını bilsem bile o yola gidiyorum doğru yola gitmiyorum.Bile bile nasıl bunu yapıyorum anlamıyorum yoksa kendime acı çektirmeyi çokmu seviyorum veya sadist filanmıyım ? yada ruh hastasımıyım ? ve sonunda perişan ve acı dolu şeyler yaşıyorum aklım o zaman başıma geliyo ve geri dönüşü olmuyo.Bu nedendir acaba ? aranızda böyle davranışlar yapan varmı ?
-
çoğu zaman ben de yapıyorum, bunun sebebi bence psikolojik problemlerden çok "bi umut" yani mesela bi kızla olmayacağını bile bile bi umut belki olur...
bu belki iyi belki kötü bişey ama yine de hâlâ sonu kötü dediğimiz işe girip çabalayarak sonunu değiştirme ihtimalimiz olduğuna inanıyorum.
hayat çabalamadan geçmez, hiçbişey olduğu yerden iyi gitmez.
-
Kendine acı çektirmek değil kendine bişileri ispatlamayı seçiyosun
..sora eline yüzüne bulaştırıyosun::.
Olay bundan ibaret özgüvenin yerle yeksan.. Kendine iyi davran.. -
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D:D
-
bıktım senin sıkıntılarından lan yeter ya

ya saçın yağlanır ya acıların çocuğu olursun bak hepsine resimle cevap veriyorum

-
batılıların biz türkler ile alakalı bir sözü vardır... "şu Türkler bir iş yapacakları zaman son akıllarını kullansalar dünyaya yeniden hükmederlerdi"
son akıl derkene: son pişmanlık
-
DJ:)
-
aynı boku bende yaptımbinpişmanım ah şimdiki aklım olsa meslek lisesine giderdim bbam hep beynimi yer bukonuda liseyi bitireli ne kadar olsada
ne demişler " Ulular köprü olsa basıp geçme" -
psikolojik bir rahatsızlık, cold-m4 e danış bu konuyu..
-
DJ_Alper seninde hayatla ilgili bazı konuların olucaktır bende böyle dalga geçme şekliyle cevap vericem.İnsanların belli zamanlarında bazı sıkıntılar ard arda gelir bende bu konuları muritlerle paylaşıyorum.Dalga geçmen gerekmez yani.Nedense insanlarla konuşmaya gelmiyo kimse kime nasıl davranılıcağının seviyesini bilmiyo.Sanki 50 yıllık arkadaşmışız gibi her konumda alaylı bi tavırla cevap veriyosun.