folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Neden Kendime Acı Çektirmeyi Seçiyorum ?

Neden Kendime Acı Çektirmeyi Seçiyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper seninde hayatla ilgili bazı konuların olucaktır bende böyle dalga geçme şekliyle cevap vericem.İnsanların belli zamanlarında bazı sıkıntılar ard arda gelir bende bu konuları muritlerle paylaşıyorum.Dalga geçmen gerekmez yani.Nedense insanlarla konuşmaya gelmiyo kimse kime nasıl davranılıcağının seviyesini bilmiyo.Sanki 50 yıllık arkadaşmışız gibi her konumda alaylı bi tavırla cevap veriyosun.

benim çektiğimi çeksen intihar edersin ozaman sen daha sıkıntı görmemişsin yanlış lise seçimini bende yaptım aradan geçsin 6 sene o sıkıntıda neymiş diyeceğin bir sürü şey kaarşına çıkar

al senin istediğin cevap:  vah vah yazık ya off geçmiş olsun yazık sana 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    orasıda doğru lise bitti hayatım mahvoldu da dedim ama gerçekten avira asıl dertler inan lise bittikten sonra başlıyor  eğer yanlış liseyi seçtiğini düşünüyorsan ve bu sene başladıysan liseye yol yakınken dön geç kalmış sayılmassın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    orasıda doğru lise bitti hayatım mahvoldu da dedim ama gerçekten avira asıl dertler inan lise bittikten sonra başlıyor  eğer yanlış liseyi seçtiğini düşünüyorsan ve bu sene başladıysan liseye yol yakınken dön geç kalmış sayılmassın
    Hocam içinden çıkılmaz artık şöyleki şuan 11.sınıftayım ve 10.sınıfta akşam lisesine giderek geçmek zorunda kaldım dersler çok zayıftı.Ben 9.sınıfta mesleğe gidiyodum.Ama nasıl böyle bir ahmaklık yaptıysam şuan gerçekten hayatım çok kötü ilk yazılılardan 6 zayıf şuan geldi.Geçen seneden bile beter oldu.Yani benim yapım ders çalışmayan biri ve en iyisi bana meslekti 9.sınıfı filan orda yüksek dereceyle bitirdim.Tabiki hayat liseden sonra başlıyo fakat şuanda yaşayıp ve gördüğüm sıkıntı bu.Ve sonumu hiç iyi görmüyorum bu hatayı ise rehber hocama buluyorum çünkü bizi yanlış yönlendirdi.Özellikle annem bişiler yapabiliceğimi zannetti..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Avire geri dönüşün yoksa mecbur bir şekilde liseyi bitirmeye çalış benimde çok zayıfım vardı bütünlemeylefilan birşekilde veririsin sorun yapma fazla amamesleki yeteneğinolduğunu düşünüyorsan yine meslek lisesi okuma şansın var düz lisesi bitirdikten sonra

http://maol.meb.gov.tr/   buraya başvur sadece alan derlerinden sınaava girersin diğer derslerilisede bitirdiğin için girmene gerek yok elinde hemmeslek hemde düz lise diploman olmuş olur  bu sayede sınavsız geçiş hakkınıda kazanmış olacaksın sınavsız geçiş istemesen bile bu durumseni 2 yöndende şasnlı yapacaktır sana bu şekilde bir alternatiif sunuyorum aklına yatarsa düşün derim

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Serdar yardımcı olduğun için teşekkürler dediklerini uygulicam.Ayrıca bu fikride düşünücem gerçekten yararlı olabilir.

Toplam Hit: 3009 Toplam Mesaj: 16