Neden Olmasın ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Umarım doğru yere açmışımdır konuyu...

Kitap okuyorum da,kafama takıldı,bilenleriniz vardır,cep telefonları için "böcek" adında yazılımlar var,özelligi ise telefonu tamamen kontrol altına alma,yani tamamen derken msjları okuma,arayan aranan numaraları ögrenme gibi... Bilgiler tabii sizin kaydettiginiz numaraya geliyor...

Benim düşüncem,böyle bir programı biz yazamaz mıyız ? TBT'de cok yetenekli coderlar var,yani bunu yapan adamlar uzaydan gelmedi,onlar da bizim gibi ise programlamayla basladı...

Sacma gelebilir,gereksiz diyenleriniz olabilir ama gerçekten merak ediyorum ve baslıkta belirttigim gibi neden olmasın ? 

Not : Lütfen gereksiz mesajlar atarak konuyu sulandırmayalım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    bu tür saçma başlıklara baktığımda hep yeni üyelerin açtıklarını görüyorum konuları..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Yazdı farzet.Ne olacak sonra ? 

Merak etme onu emek verip kodlayan adam bedavaya vermez zaten büyük ihtimalle. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Al işte dk 1 gol 1,neyi saçma ? Saçmalık nerde göster merak ettim ? Evet uyeligim yeni ama burayı takip etme yılım eminim senden cok cok öncedir :) Neyse acıklamanı yapta okuyalım :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazdı farzet.Ne olacak sonra ? 

Merak etme onu emek verip kodlayan adam bedavaya vermez zaten büyük ihtimalle. 

Siz nerenizle okuyosunuz konuyu anlamıyorum ki ? Balıklama atlıyosunuz konuya,ben yapabilen bedava verebilir mi diye sormus muyum bak bi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Siz nerenizle okuyosunuz konuyu anlamıyorum ki ? Balıklama atlıyosunuz konuya,ben yapabilen bedava verebilir mi diye sormus muyum bak bi ?

Adam gibi konuş efendi ol canımı sıkma.Ben senin askerlik arkadaşın değilim.Ne demek neremizle okuyoz !

Madem çok konuşuyon sen acıkla.Farzet yazdı biri bu programı ee sonrası ? 

Edit: İlgi ve uzmanlık alanlarında yazanlara bak.

[~]Delphi
    [~]Java
    [~]C
    [~]C++
    [~]C#
    [~]HTML
    [~]ASP
    [~]PHP
    [~]XML
    [~]Metasploit
    [~]SQL Injections Bug Researcher
    [~]Backd00r Ar-Ge
    [~]Photoshop

C++ ile yap yada javayla yap.Nie başkası yapsın.Neden olmasın ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

forum adına türkiye de bir ilk mi yapalım diyorsun :P

zarar amaçlı, gizliliği ihlal eden yazılımları sevmem :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Adam gibi konuş efendi ol canımı sıkma.Ben senin askerlik arkadaşın değilim.Ne demek neremizle okuyoz !

Siteden mi atarsın ? :) Bak şimdi sivri zekalı kardeşim benim iyi oku burayı :)

1.'si ben adam gibi konuyu acıkladım,yani anlamaman için tam bir öküz olmak lazım :)

2.'si verdigin cevaplar 11-12 yaş grubunun verebilecegi türden,"madem cok konuşuyon sen acıkla" he tmm ben çok konuşuYOM senin için daha fazla acıyorum bak konuyu :)

3. ve can alıcı konuya gelelim :)

Ben yapabilir miyiz diye sordum,madem okumanda bi problem yok o zaman anlaman gerekirdi,burda bir sürü coder var,bende bu işle ugrasıyorum ve daha önce symbian OS türü programlamayla haşır neşir olmadım,bu tür bir yazılıma da şiddetle ihtiyacım var,ögrenmek istedigim yapılırsa nasıl bir yol izlenebilir anladın mı ?

Sen şimdi cevap olarak "diyelim ki nasıl yol izlenecegin söylendi ee sonrası ?" gibi bi msj atarsın eminim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Edit: İlgi ve uzmanlık alanlarında yazanlara bak.

[~]Delphi
    [~]Java
    [~]C
    [~]C++
    [~]C#
    [~]HTML
    [~]ASP
    [~]PHP
    [~]XML
    [~]Metasploit
    [~]SQL Injections Bug Researcher
    [~]Backd00r Ar-Ge
    [~]Photoshop

C++ ile yap yada javayla yap.Nie başkası yapsın.Neden olmasın ?

C++ neyse de java ile mobil programcılıgını ilk defa senden duyuyorum,engin bilgilerinle bana yardımcı olur musunuz bayzin bey :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

önceki arkadaşlardan farklı olarak cevap vericem,

tabi ki mümkün örneğin pda lar ve smartphone lar için, çocuk oyuncağı benim için :)

nasıl derseniz ?

bu pda lara ve smartphone lara .net compact framework denen bir yazılım var 

normal .net framework e göre biraz daha az şey var , fakat daha az şey dediğime bakmayız bu tip bi program için her şey var :)

not: yazdığın kod gene aynı kod :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

önceki arkadaşlardan farklı olarak cevap vericem,

tabi ki mümkün örneğin pda lar ve smartphone lar için, çocuk oyuncağı benim için :)

nasıl derseniz ?

bu pda lara ve smarpphone lara .net compact framework denen bir yazılım var 

normal .net framework e göre biraz daha az şey var , fakat daha az şey dediğime bakmayız bu tip bi program için her şey var :)

not: yazdığın kod gene aynı kod :)

Beni anlayacagını biliyordum :D Ex askım benim :D .Net Framework... Anladım,evet aslında mantıklı,sen şöyle msne gel sharpcııım :)

Toplam Hit: 4998 Toplam Mesaj: 28