Neden Olmasın ?
-
oh oh konuya bak tam oyun bahcesi :|
-
Allahım ya işsizin güçsüzün işleri günah-haram kod yazmayın.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Andrei bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Siz nerenizle okuyosunuz konuyu anlamıyorum ki ? Balıklama atlıyosunuz konuya,ben yapabilen bedava verebilir mi diye sormus muyum bak bi ?
-----------------------------Adam gibi konuş efendi ol canımı sıkma.Ben senin askerlik arkadaşın değilim.Ne demek neremizle okuyoz !
Madem çok konuşuyon sen acıkla.Farzet yazdı biri bu programı ee sonrası ?
Edit: İlgi ve uzmanlık alanlarında yazanlara bak.
[~]Delphi
[~]Java
[~]C
[~]C++
[~]C#
[~]HTML
[~]ASP
[~]PHP
[~]XML
[~]Metasploit
[~]SQL Injections Bug Researcher
[~]Backd00r Ar-Ge
[~]PhotoshopC++ ile yap yada javayla yap.Nie başkası yapsın.Neden olmasın ?
-----------------------------C++ neyse de java ile mobil programcılıgını ilk defa senden duyuyorum,engin bilgilerinle bana yardımcı olur musunuz bayzin bey :)
-----------------------------hmm madem o dillerde bilginyok bilgin oldugu bir dil solermisin türkçe dışında =) ıyy kötü oldu biliorum ama konuya göre espiri idare edin işte
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Siz nerenizle okuyosunuz konuyu anlamıyorum ki ? Balıklama atlıyosunuz konuya,ben yapabilen bedava verebilir mi diye sormus muyum bak bi ?
-----------------------------Adam gibi konuş efendi ol canımı sıkma.Ben senin askerlik arkadaşın değilim.Ne demek neremizle okuyoz !
Madem çok konuşuyon sen acıkla.Farzet yazdı biri bu programı ee sonrası ?
Edit: İlgi ve uzmanlık alanlarında yazanlara bak.
[~]Delphi
[~]Java
[~]C
[~]C++
[~]C#
[~]HTML
[~]ASP
[~]PHP
[~]XML
[~]Metasploit
[~]SQL Injections Bug Researcher
[~]Backd00r Ar-Ge
[~]PhotoshopC++ ile yap yada javayla yap.Nie başkası yapsın.Neden olmasın ?
-----------------------------C++ neyse de java ile mobil programcılıgını ilk defa senden duyuyorum,engin bilgilerinle bana yardımcı olur musunuz bayzin bey :)
-----------------------------hmm madem o dillerde bilginyok bilgin oldugu bir dil solermisin türkçe dışında =) ıyy kötü oldu biliorum ama konuya göre espiri idare edin işte
-----------------------------Yorumsuz :)
-
bunun üzerinde bir proje geliştireceğiz ileride... zamanı var ;)
bu arada ikili tartışmalarınızı msnde yaparsanız , poşuna post kirliliği yapmamış olursunuz. ota boka da tartışmayın a.k... zart desek osurdun diye kavga çıkıyor sakin olun. ! -
Tmm nurkicik sakin :E
-
lazoglu bunu yazdı:
ben cahil kalmışım java ile yazılmıyormu mobil programlar valla harbi cahilim :):) c++ ile yazsın biriside görelim engin bilgisini :)): o kadar nhackerim huckerim derler ama bi cacık bilmezler :): bakınız kimileride vardır laf degil icraat yapar ördegin who :) waptıklarına bi bakın işe yarar şeyler :):) laf deeel hoja icraat lazım bize icraat :):)
uzun yıllar önceydi micro java diye bişey duymuştum google bi bak istersen