Neden Tahribattasın?
-
havası suyu güzel buraya gelince romatizmalarım geçiyo...
-
valla ilk girdiğim dkk da beri çok süper bi arkadaş önermişti onun sayesinde üye oldum allah ondan razı olsun bi de bütün elemanlar çok dehşet cevaplar falan ::)))
-
valla projeyi organize edecek olan criminal hoca ...uygun zamanda baslanir merak etmeyin...
bu arada asansor tamiri icin rene ye basvurabilrsiniz...baska yerde varmi admin olup asansor tamirinden anlayan ?.... -
walla ortamı felan bilmem , ama şöle bi gerçek war ilk başlarda thbt'yi gerçekten sewmiyordum , bide bakmışım ortamın içindeyim , burada benimsediğim , mantıklı bulduğum bir kaç insan war onlar sayesinde buradayım..
-
En çok sevdğim yönü kalabalık olmaması.Bu sayede herkes bir birini tanıyor az çok fikrini konuya bakışını biliyor..Tartışmalar arada istisnalarda olsa seviyeli yapıcı oluyor..Burada bahsi geçenlerin hepimize birşeyler kazandırdığını düşünüyorum..
Kimsenin bir çıkar için burada olmaması,bir aile olmak için herkesin çaba göstermesi.Her soruna da çözümün üretildiği bir yer olması...Eksilerimiz de var ama artıları Pc başındaki zamanımın çoğunu TBT de geçirmeme yetecek kadar.. -
siyah font üzerine kurulan matrixvari grafikleri olan vatan millet din ayağıyla üye cekmeye calısmayan bir site ayrıca
-
gerçi benim açımdan pek ortam oturmamış olsada ( malum yeni üye ), en azından kimse kendi yüzünü gizlemiyor. maske takmıyor...;) bilgisayarın karşısına geçip bol keseden ahkam kesme olayı biraz daha azalsa tadından yinmez valla...
-
Tbt insanliga saygisi olan bir yer..milli görüsleri en üst seviyede tutan.. ülkesini milletini ve Kardesligi seven bir yer.(ortam)
ortamcı sakacı küfürcü ve bu gibi bir cok özelligi olan güzel bir ortam (: tabi bazi arkadaslar site ismini konu adı olarak gösterip Hitlerini artirsada adminlerimizce cezası veriliyor ..ee dostluk paylasım ve ebedi sevgiye ulasanlarin yeri Görüsler ne olursa olsun Sevgi ve ülke her zaman ön planda ;) -
sunucu: sayın yılmaz (cem) ....eee...Neden Mizah?
cem yılmaz: Bilmem. -
AnTiSoZeL güzel cewap :D
Toplam Hit: 7085 Toplam Mesaj: 59