Neden Yürüdünüz Be Kardeşim; Kaçak İnşaat Yapsaydınız Ya!
-
Ben bu ülkenin mahkemesinide anayasasınıda insan hakları yasasınında taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmişini geçmişinini bu yasaları düzenleyenlerinde buna sebeb olanların bu yasayı hazırlarken yasacılara çay getiren çaycınında odalarının temizliğini yapan temizlikçininde en başından en sonuna kadar çolunu çocunu 7 ceddini 66 göbek sülalesini 7 cümlesini anasını av. zkm.Gaziantepte 2 dilim baklava çalan garibana 20 yıl hapis verirler devletin anasını zkn de gözünün bebeği gibi bakarlar.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
yaşasın ileri demokrasi,yaşasın ampulllll,yaşasın HZ.tayyoş
----------------------------- -
Durmak yok çalmaya dewam
-
Yandaş müritler niye bu konulara girip böğürmüyor ?
-
ExpirE bunu yazdı:
Yandaş müritler niye bu konulara girip böğürmüyor ?
-----------------------------damlarlar birazdan
-
Yasin Hayale 3 yıl verilmemeli türkleri aşağılayan ermeni köpeğine ders verilmesinde katkılı bulunduğu için madalya ve maaş bağlanmalıydı.Öle değersiz bir insanla benim milletimin kanını taşıyan bir insan eşit şartlar göz önünde tutularak yargılanmamalı.
Diğer her maddeye katılıyorum
-
emreslmn bunu yazdı:
Yasin Hayale 3 yıl verilmemeli türkleri aşağılayan ermeni köpeğine ders verilmesinde katkılı bulunduğu için madalya ve maaş bağlanmalıydı.Öle değersiz bir insanla benim milletimin kanını taşıyan bir insan eşit şartlar göz önünde tutularak yargılanmamalı.
-----------------------------ders vermek için herkes eline silah alsın,bi yerlere bomba atsın o zaman,nasıl bi anlayış bu.
herhangi birini savunduğumdan değil,ama birine ders vermenin yolu onu öldürmek,yaralamak olmamalı
yarın bi gün birisi sana ders vermek isterse ne olacak...
80 lerin mantığında kurtulmak lazım artık,bizim gibi düşünmeyeni yok edelim mantığı
cahillik,kabalık,her türlü anlayıştan uzak bi düşünce
-
Insan oldurmekle cahıllıgın alakası olsaydı savas teknolojilerine bu kadar yatırım yapılmazdı. Butun gelısmıs mılletler 80LERIN ZIHNIYETINDEN kurtulurdu
Insandan kaynaklanan ve mılletlerı ılgılendıren sorunların tek cozumu OLDURMEKTIR.Aksı takdırde 3 5 yıl sonra aynı sorun tekrarlanır ınsan oglu hatasından ders almaz alamaz. Hata tekrarını gıdermenın tek yoluda kaynagı ortadan kaldırmaktır. Bu bır mıllet yada sahıs olabılır.Herhangı bır ermenıye sorun bakalım turkler ıcın neler dusunuyorlar. Acaba onlarda turk denınce bosver hacı oldurerek bı yere varamayız barbarlıktan kurtulalım dıyorlarmı :) Benım dusuncem bole. Cezalandırılmayı hakettıgım zaman cezamı cekmeye ben hazırım.
Her kım olursa olsun ! Ister millet ister şahıs benım soyuma sopuma atalarıma kanıma vs hakaret ederse ben yarında turkum dıyerek uyanmak ıcın "elımde ımkan olursa(ceza yememe-kaybedicek bir seyim olmaması gibi) oldururum. Benden once bırısı oldurduyse yada ımkan bulduysada o adamın elını operım :)
Kusura bakma hocam bole alayına gıderım ben modunda yazdım ama bu tarz konularda ozel sebeplerden fazla hassasım. Ve kısılıgım boyle :)
Barbarım ben .
Şartlar kaldırsa gıder avlanarak yasarım.
Fetihe çıkmaya yeltenirim.
Atla gezerim .
Gocebe hayatı tercıh eder tek basıma bıle olsa cın seddını aşmaya fln çalışırım.
"Son 5 satırı saka olsun dıye yazmadım cıddıyım"
-
2 kere gitmiş mesaj kusura bakmayınız. Silinsin bir zahmet :S
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Sen yasin denilen itin, alparslan denilen itin, o adamı vuran cahilin mossad ilişkilerinin ortaya çıktığından haberin anlaşılan. bu 3 gerizekalı özellikle 2 si 2000 li yıllardan beri emniyet istihbaratı tarafıdnan takip edilen ve mossad ve feto cemaati ile ilgili bağlantıları olduğunun haberindemisin? Öldürülen bu adam yüzünden ermeni soykırımı konusunda üzerimize dahada gelindi, dahada taviz verilmesi istendiği için öldürüldü. hrant dink olmasaydı başkası olacaktı... bu öldürülen önemli değil, öldürülen gazeteci değil kökeniydi öenmli olan. Ülkede her zaman bu şekilde cinayeler işleniyor ve sizin gibi cahiller bunu şakşaklıyor ancak bu cinayetler sonrası verilen tavizlerden hiçbirininzin haberi yok aslında neye hizmet ettiklerini anlamaya gücünüz yetmiyor. Mutlu oluyorsunuz. Mektup yazda seninlede bir fotoçekilsin o velet. Siz çok Gurtlar vadisi izliyorsunuz beyniniz yıkanmış. TV yi bırakında biraz hayatı görün.
ABD ve avrupa emperyalizmi ile mücadele eden Subayın Astsubayın Erlerin ve Erbaşların görev sırasında yara aldığıdnan dolayı mükafatlandırıldığı Madalya ve Maaşı amerikan köpeklerinemi taktırtacaksın sen? Ahh Atam ahhh ulusal eğemenliği emanet ettiğin gençlere bak... pehhh
Boşuna demiyorum ben yeni üye alımları IQ testine göre yapılsın diye...