Neden Yürüdünüz Be Kardeşim; Kaçak İnşaat Yapsaydınız Ya!
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Daha cok fem cemaatınden olanlar akp'yı kotunun ıyısı-adam en azından yol yaptı :) vs gıbı koruyorlar cevremde bır ıkı kısı var onlarda fanatık degıller :)
artık halkında gozunun acılması lazım. Takım tutar gıbı partı tutuyorlar. Bu mhp ıcınde akp ıcınde chp ıcınde oyle
-----------------------------aynen öyle yalnız chp'nin ve mhp'nin bu konuda daha az olduğunu düşünüyorum.mesela burada mhpli ve chpli olan arkadaşları mesajlarını takip edersen gerektiğinde destekledikleri partiyi eleştirebiliyorlar fakat akpli olan arkadaşlar böyle değil körü körüne bağlanmışlar. mhp ve chp'de gerektiğinde gerekeni yapıyorlar mesela mhp'nin adana belediye başkanının istifa ettirilmesi chp'lilerin gerektiğinde vekillerine uyarılarda bulunması. fakat akp'de bu yok okadar yolsuzluk yapıldığı kanıtlarıyla gösterildi fakat rte savunmaya geçiyor yani gerektiğinde gereken yapılmıyor akp'de. Allah aşkına melih gökçek gibi hırbo bir adamın Ankara gibi yerde belediye başkanı olması kadar komik bir durum yok. oraya yapılan parayla çok daha güzel şeyler yapılabilir. evet gökçek yapmıyor değil yyapıyor ama göstermelik insanların en çok bulunduğu,geçtiği yerlere para harcıyor işini biliyor. rte'de işini biliyor adam sonra çıkıyoruz bizim vekillerden hiç gördünüz mü böyle şeyler diyor? tabi göremezler sen onları korursan nasıl görecekler. işte uyanık böyle böyle oyları düşmesini engelliyor.
akp, son ay güzel yardımlar yapar yine iktidar olur. halk aç,yardıma muhtaç kaldığı sürece böyle olacak, bunun böyle gitmesini istiyen hükümette olduğu sürece bu baya bir uzun süre olacak demektir.
-
Ben artık sırf bu yuzden ıktıdardakılere degıl mılletımıze kızıyorum zaten :) Arkadas bır ınsan hıc mı ogrenmez ders almaz olaylardan :)
-
BAŞKALDIRIYORUZ!!!
-
umit bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
yaşasın ileri demokrasi,yaşasın ampulllll,yaşasın HZ.tayyoş
-----------------------------Manyak herif adamcağızı tayyyoş yaptın yapmasınada,bari başına HZ. koymasan,elini ağzını yamacaklar şimdi.
-
bizdeki adalet değil, kurallar bütünüdür sadece :S