Neden Zaman Böyle
-
yaklasık 4 aydır saate baktıgımda denk geliyorum . saat ile dakika aynı sayılar 13:13 22:22 vs
-
Kaç kez denk geldin ki hocam ? Biraz toplama çıkarma yapmam lazım, birşey bulursam yazarım (:
-
bişey anlamadım ama ilginç, bu konu hakkında konu açmak
-
Bu yazıyı okur okumaz saate bak ve sallamadan söyle bize.
-
o hep öyle denk gelmiyo.Bu insan psikolojisi ile alakalı bi durum.
sen saate sürekli bakıyosun,belki her 5 saniyede bir.Ama o rakanmları görünce dikkatin devreye giriyo ve uyarılmış oluyosun,o aklında kalıyo,sen de hep öyle denk geldim sanıyosun.Diğer zamanlar baktıklarının belki de farkında bile değilsin...
-
bende önce bakıyorum saat atıyorum 22:10 sonra aklıma geliyor tekrar bakıyorum içimden geçiyor ulan kesin 22:22dir saat diyorum bi bakıyorum cidden 22:22 saat bu çok oluyo :W
-
benimde hep saat bası denk geliyo. suan 02.00 mesela :D
-
benimde hep tahmin ettiklerim dk sı dk sına tutuyor
saat gibi adamım bea .d
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------o hep öyle denk gelmiyo.Bu insan psikolojisi ile alakalı bi durum.
sen saate sürekli bakıyosun,belki her 5 saniyede bir.Ama o rakanmları görünce dikkatin devreye giriyo ve uyarılmış oluyosun,o aklında kalıyo,sen de hep öyle denk geldim sanıyosun.Diğer zamanlar baktıklarının belki de farkında bile değilsin...
-----------------------------
konudaki doğru cevap bu :D -
14:53 rulz;)
2. öğretim olunca anca kalkıyorum gözümü açıp baktığımda hep bu sayıyı görüyorum 6 ay sonra 21 ine basacam istanbulu feth etme sırası bana mı geldi ne bu bir işaret olabilir:D
-
Bu saatleri yakalamanın bir amacı var mı acaba bana da çok oluyor.