Neden Zaman Böyle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

puahh  bendede aynısı 23:23 de oluyor:D

arkadaslar arasında şaka konusu oldu artık.

bu 23:23 de nolcaksa artık benim için önemli bir saat herhalde:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Az önce kardeşim dedi ki,

"Ulan bugün ne zaman saate baktıysam ikili rakamlar hep aynı oluyo. 23:44, 15:55 gibi..."

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Başlık enteresan olmuş. Başlığı görünce " bu zamanda yaşanılmaz " gibi bir şey bekledim ve içeri girince liseli ergen tribiyle karşılaştım. Tek derdin bu mu aga ya. Aa saat 23:23 biri beni düşünüyor :|

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

vücut saati ile ilgili, vücut belirli saatlerde belirli şeyleri yapmaya kendisini programlıyor, mesela düzenli yemek yiyen birisiyseniz yemek saatiniz geldiğince çok aç hissedersiniz ancak 1 saat sonra açlığınız kalmaz. Ya da uyku saatiniz geldiğinde çok uykulu hissedersiniz ancak 1 saat geçtikten sonra uykudan eser kalmaz.

Eğer yerin altında sabit ışıklı bir ortamda bir kaç gün geçirirseniz vücut saatiniz afallar, uyuyup uyandğınızda 10 saat mi uyudunuz 15 dakka mı bunu bile anlayamazsınız bırakın saat tahmin etmeyi.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Benim özellikle sevdiğim saatler vardır.

Kopyalar;

00.00

01.01

02.02

...

12.12

15.15

..

Aynalılar;

01.10

02.20

03.30

..

12.21

13.31

14.41

15.51

..

20.02

23.32

..

Ve en özelleri ise sıralı olanlar;

01.23

12.34

23.45

Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    bıktım yahu. günde enfazla 5 defa bakmışımdır.su an otobüsdeyim 19*19 :? Gordum 2 s sonra

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

hocam biri seni düşünüyor :D  öle derler :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

alkow bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam biri seni düşünüyor :D  öle derler :D

-----------------------------

bendede çok oluyo, hatta bir arkadaş öyle olunca sevgilin seni düşünüyo fln diyodu, ne alaka lan dediğimdeyse oda bilmiyodu :D

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

evet bana günde 30-40 kere oluyordu zamanında bazen takıntı ,bazen mistik bir gücün işareti, bazende rasgele olabiliyor :D çekim yasası ile alakalı bir durum hocam, eğer raslantı olamadığına inanıyorsan yani raslantısal bişey gibi görünmüyorsa araştırmaya başla ben çok kastım şahsen :D

http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1016&bih=600&q=numeroloji+nedir&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&fp=2bfc1e5735688bbc

http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1016&bih=600&q=say%C4%B1+tak%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=2bfc1e5735688bbc

http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1016&bih=600&q=Kompulsif+Bozukluk&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&fp=2bfc1e5735688bbc

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

biri seni düşünüyor derler

le le le sakine
Toplam Hit: 4682 Toplam Mesaj: 32