Neden Zenciler Metalci Olamaz,Olamıyor ?
-
Kendi fikrimi söylemek istedim..
okadar konser okadar metalci gördüm, ama hiç aralarında zenci görmedim zenciler neden metal'e karşı soguk. Blues i saymıyorum. (J.Hendrix gibileri..)
Mesela neden bir zenciyi black,death,heavy veya herhangi bir türe ait gruplarda, konserlerde göremiyoruz. Zenciler die illa rapmi dinleyecek bu adamlar ?
Sizce neden ?
-

Living colour =)
-
adamların tipleri şirin be bunlardan metalci olmazki :)
djııjdıjınnn filan kanırttırırken gitarı düşünsene adamların hallerini :)
-
adamlar rap'e daha yatkın bence :)
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------Kendi fikrimi söylemek istedim..
okadar konser okadar metalci gördüm, ama hiç aralarında zenci görmedim zenciler neden metal'e karşı soguk. Blues i saymıyorum. (J.Hendrix gibileri..)
Mesela neden bir zenciyi black,death,heavy veya herhangi bir türe ait gruplarda, konserlerde göremiyoruz. Zenciler die illa rapmi dinleyecek bu adamlar ?
Sizce neden ?
-----------------------------

Dünyaca ünlü Sepultura metal grubunun solisti zenci -
metal groupielerini götürmesinler diye
bence ^^
-
hey dostum onların babaları hearlday de doktor buralardan değiller onlar ((:
-
Brezilya'nın underground death gruplarından hiç haberin yok heralde.
-
bu gothic felsefe ile orta çağ avrupa felsefesi ile ilgilidir , black metalde kuzey avrupanın savaşçı pagan kültürü , yine diğer birçok tarzda power metal olsun heavy olsun eski avrupa mitleri,savaşları konu edinir,yani bir zenci kendini bu ritüele ait hissetmez , hissedemezde hali ile : ) , zaten black metal kollara bölünmüştür nsbm de beyaz ırk şovenizmi yaygındır , anti zenci anti christ düşünce vardır white power felsefesi vardır .. şarkıların sözlerinde geçer de ztn : D .. yani kendini ve tarihini bilen bir Türk nasıl megalo idea taraftarı olamaz ise yine bu vasıfları üzerinde barındıran bir zenci de metalcilik felsefesini kendine yol edinmek istemez : D , bırakın adamlar rap yapsın..güzelde yapıyorlar işte...metal beyazların müziğidir : )
-
al o zaman sana hayvan gibi bir death grubu suffocation
http://www.myspace.com/suffocation
-
bu zenciler metal söyleyemez dostum. Sanırım rap onlara daha yakın geliyor.
Mesela Kro=rapçi yoksa Zenci=Metalci yokdur gibi salakca bir şey düşündüm x)
