Neden Zenciler Metalci Olamaz,Olamıyor ?
-
qaMbLer harbi la bi ara beyinsiz vardı demi :D
bide hayvan var :|
-
adamların malı büyük olm metalci olamazlar ki :/
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer harbi la bi ara beyinsiz vardı demi :D
-----------------------------tabi olm ne oldugu belli oluyor nickten elemanların sdfsdfdsfs :D
hactor tespit güzelde önemli olan boyu deil işlevi :| sdfdsfsd
-
ben zenciyim, blues cuyum :W
olur mu olur yani :P :W
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------ben zenciyim, blues cuyum :W
olur mu olur yani :P :W
-----------------------------arapsın sen :|
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------
çünkü zenciler akıllıda ondan
-----------------------------bi beyinsiz vardı sitede harbiden beyinsizdi :|
-----------------------------Şu anda bu iletiyi alıntı yapıp cevap yazamayacak birisi hakkında abuk subuk söylemlerde bulunma. Altın gününe gelen misafirlere iyi görünüp, ''Yemeği ocakta bıraktım, kalkmam lazım'' cümlesinin ardından, Allahısmarladık diyip evden ayrılan komşunun, ev sahibi tarafından dedikoduya malzeme edilmesi, diğer dedikocu kadınlarında bu yönde hareket etme eğilimi, seni tanımlar nitelikte.
-
qaMbLer bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer harbi la bi ara beyinsiz vardı demi :D
-----------------------------tabi olm ne oldugu belli oluyor nickten elemanların sdfsdfdsfs :D
hactor tespit güzelde önemli olan boyu deil işlevi :| sdfdsfsd
hacı herkes bunu diyor da:D önemli olan boyu değil işlevi diye:Dmatematiksel olarak ele alırsak konuyu:D senin 3 seferde katettiğin yolu o 1 seferde katediyorsa:D muhtemelen o avantajlı durumda oluyor:D
fizikçiler bilirler:D basit harmonik hareket sözkonusu şimdi:D eğer ritim olarak bir benzetme yaparsak, normal insanın bhh (basit harmonik hareket)'sını şu eski şarkıyla yakın görebiliriz.. tin tin tinimiini hanım tin tin tinimini hanım..
zencilerin bhh'sını ise şu eski şarkıyla yakın görebiliriz.. dönüüüüüüülmeeeez aaaaakşaaaaaamıııııııın uuuuuufkuuuuundaaayıııııızzzzzzzz :P
-
:||||| konu nerden nere gelmiş yaa....:|||| hatttaa :D