Nedir Bu DNS Zehirleme?
-
Bu akşam çıkmaya başladı bu haberlerde dns zehirlemesi yapıyormuş türk telekom ve superonline bilgilerinizi çalabilirler diyorlar.
Doğruluğu nedir? Nasıl bir tehlikenin içindeyiz?
http://www.chip.com.tr/haber/turkiye-internetine-zehirlenme-soku_46261.html
http://shiftdelete.net/dns-trafigine-mudahalede-son-mertebe-51384.html
shiftdelete.net açılmıyor.
-
az önce böyle bir tivit okudum da ne iş bilen varsa bi açıklayabilir mi?
-
bu ağırlık bu yüzden mi acaba, inanılmaz hit alan twitter, youtube gibi siteleri kendi sitelerine yönlendirdikleri için bant genişliği sıkıntısı çıktı belkide.
-
Vpn kullanın dedik ya bro halen dns mi kullanıyorsunuz .D
-
Daniel-Koo tarafından 30/Mar/14 00:32 tarihinde düzenlenmiştir
-
Gecen YouTube'a giriliyor fakat videolar açilmiyordu.Hem dünyanin en dandik internetinin kullan hem de tonla para ver birde üstüne bu olsun.
-
Mustafa bunu yazdı
Gecen YouTube'a giriliyor fakat videolar açilmiyordu.Hem dünyanin en dandik internetinin kullan hem de tonla para ver birde üstüne bu olsun.
aynen ben sırf facebook, youtube ,twitter için evine internet bağlatıp her ay 59 60 lira ödeyen insanlar biliyorum :D
-
-
Sahte Dns server kurulur , Sahte Facebook twitter sayfasi Kurulur(prising) , Kurdugun Sahte facebook twiter ve youtube gibi Domainlerin ip numaralarini kurdugun sahte prinsing sayfasina yonledirirsin ve Kurdugun sahte dns adresinin ip adresini forumlarada paylasırsın kullancı senin kurdugun sahte dns adresinin ip numarasını dns kısmına yazdıgında tarayiciya facebook.com yada youtube.com yazinca direk seni n kurdugun sahte facebook yada youtube sayfasına yonelır Kullanici adi şifreyi girince şifreller sana gelir boyle olması lazım bunu bende yapmıstım bir ara boş zamanımda dokuman hazırlıyıcam
ustura tarafından 30/Mar/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
büyüyk firmaların dns serverlerini hack etmek o kadar kolay değil ki hocalar spoof etsinler bağlantıyı
cart dns curt dns diye piyasadaki her dnsi kurarsanız olmaması içten bile değil
google ve open dns ipleri engellendi
yandex dns de sıkıntı yok devam... -
dns zehirliyorlar çünki büyük bir loglama mekanizması kurdular beyler hersey loglanıyor şuanda