Nedir Bu Ogame?
-
Ben 4 gün önce üye oLdum bugün bi daLıyım birine dedim bi b.k yok
.gemiLer boşa yakıt harcadı a.q.Ama hoş bişi.17.evrendeyim
Ayse özgün iLe Seda Ürende oynuomus.Hatta ayse özgün 3.müymüş neymiş..Sırf seda ya daLmak için geLişiom:D muhahah
-
pillibebek bunu yazdı:
Ayse özgün iLe Seda Ürende oynuomus.Hatta ayse özgün 3.müymüş neymiş..Sırf seda ya daLmak için geLişiom:D muhahah
Vallahi hoca; Ben bıraktım oyunu ve hesabı sildim.... 2,5 ay oynadım top100'deydım (3. evrende )Ve sıfırdan bir hesap yapıp oynadım..Ve o hale geldiydim... Sonuç; 2,5Ayda günde sadece 2 saatlik uykuyu uyumamanın ezikliği,asosyal bir kişilik,Araba'ya benzin çektirirken dahi "Kardeş 15-20K lık deut koy " şeklinde konuşan bozuk bir kişilik... hastalık bu hastalık en çabuk şekilde bırak -
beyler bu oyuna çok kapılmayın.kesintisiz internet varsa arada bir bakın yeter.Sağlam müttefikleriniz varsa birbirinizin yerine de bakabilirsiniz.tamamen dostlukla ilgili.ben günde sadece 20-30dk ayırıyorum , durumum da iyidir ,ilk 600deyim
12.evrende Earth ittifakı gelen olursa yardımlaşırız
-
str etdin derim gidin counter oynayin zevkinizi fanyazi dunyasina sokmayin .sevdiginiz kizi nasil becerisiniz ustune bi program tasarlayin aksam 2 tane daha fazla bira icin yok evrene gemi gonderdim de gelecekelrde felan akil almaz oyunlar sallayin bu gece arkadasinizla kavga edin okey de tas calin batak ta batmayin yeterli..
-
sipidik teyzenizden size kıyak olsun...http://www.members.lycos.co.uk/winnersmustafa// yapıstırın şimdi bunu nereyemi ayarlar>avatar bolumune gorun değişikliği.. bu arada 10.evrende olan varmö??
-
valla hocalar acayip bağımlılık yapıyor ..Allahtab bende bilisayar yoq , onedenle biraz kopukluk oluyor yinede "ulan acaba kristal ne oldu? acaba savunmamı yapsam...." hergün girmeye çalışıyorum yinede...
1-2 saldırı geldi hepsi berabere...zaten ittifağa da girmiyorum yoq günde en az 15 saat online ol diyorlar :D
12.evrendeyim acaba burda tahribat ittifaği varmı?
neyse sakın girmeyin derim ! Başalarda sıkıyor ama ilerleyince kopamıyor insan.....
-
sipidik 17.evrendeyim geL daLak birbirmize a.q:)))
-
12. evren a.noble herkesi beklerim madfius başvuru kısmına madfiusun selamı var diyin yeter. 40 k yı geçin nobleye alalım :) 2. sıradayız...
-
dun gece manyaq saldırılar yemısım 3000 puanım gıttı ya..
-
pillibebek bunu yazdı:
hocam bende 17 deyim yeni sayılırım bizim okuldan elemanlarda varmış şans eseri buldum onlarla ittifak falan kurduk puan flan sakat çaylaım daha oynuyosan belki bize yardım edersin olurmu kardeş?