Nedir Bu Ogame?
-
pillibebek bunu yazdı:
Ben 4 gün önce üye oLdum bugün bi daLıyım birine dedim bi b.k yok
.gemiLer boşa yakıt harcadı a.q.Ama hoş bişi.17.evrendeyim
Ayse özgün iLe Seda Ürende oynuomus.Hatta ayse özgün 3.müymüş neymiş..Sırf seda ya daLmak için geLişiom:D muhahah
hocam bende 17 deyim henüz çaylaım ama bizim elemanlar orda diye 17den girdim yardımcı olursan sevinirim geçen biri saldırmış gemi maden ne var ne yok kaybettim:D
-
Bence Ogame oyunu evinde pc olanlar için ideal bir oyun cafe gibi bi yerden bağlanırsan sürekli saldırı yersin.
-
3yıldır Ultima oynuyorum bırakamadım OGameye başlasam 1 yıl idare eder heralde
-
phili 17 evrende acc leri olanların yüzde 90 ı 15,10 vs..dede var ondan ben sadece 15 ve 10 evrendeyim ona bile zor yetişiom kalsın 17. evren..
-
konu : Tugrul baba tarafindan
1 Eylül 2005 de acilmis.
dertliyim adami vurdum %1 le ay cikti. kendim ettim kendim buldum -
yaw abi 2 aydir tatildeyim 300 lerden 700 lere geriledim sıralamada
varmı 14 evren... -
14 cok uzak. sen iyi tatil moduna alabilmissin.
gunduz giriyorum saldiri vs gece ucuruyorum filoyu
deut parasi cepten gidiyor tabi -
tuğrul baba bırak allah aşkına baraffrancaymış thecrims miş pokemoncrater mış ogame miş bitefight mış yalans dolans baba sen uğraşma bunlarla 512 ram 128 ekran kartı 2.5 p4 veya amd varsa al evıne tomb rider legendı olmadı bıraz upgrade et makınayı elder scrolls 4 :oblıvıon u al evıne onu oyna oblıvıon senı 4 ay ıdare eder...
-
aylarca suren uykuyu unuttugum gunlerde isleri buyuttum...sonra bir sabah 4 siralarinda 15-20 dk masanin ustune basimi koydum caponlar kolonimizi dagitmisti :S...olamaz olm adaletmi bu aylarca ugrastik lan...inanamadim....sonra oyunu unuttgum gun Duzgun Ates isimli cukurova universitesinde cocuk gelisimi pisikyatri anabilimdali baskani olan piskologun muayenehanesinden ciktigim gun oyuna dair cok seyi sildim kafamdan :)...ama o caponlarin bizi zikmesi hala icime batiyor :)...tugrul baba daha oyunca gencsin yenisin gozunu sevim kardes sozu dinle birak oyunu :)...bak ilk zamanlarda pek onemsemessin sonra is mertebe yukselmeye bininci evini barkini yemeyi icmeyi birakirsin....gel don kiyma guzel hayatina :)
-
ya beyler ben sizin gibi düşünmüorum bnde oynuorum we günde sadece 4saatimi harcıyorum oda en fazla.daha önce 6. ittifakta 2 hesabım wardı multi nedeniyle ceza yedim şimdi 15. evrende 70bin puanım war bazıları için hastalık ama egerektiği şekilde ayarlayanlar(bnm gibi)zarar görmezler bu oyundan vede baya bi çevren oluyo yeni insanlarla tanışıosun eğer yardıma ihtiyacı olan warsa 15. evrende pm atsın:)
Toplam Hit: 9159 Toplam Mesaj: 50