folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu OREO Nun Olayı?

Nedir Bu OREO Nun Olayı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    krypt bunu yazdı
    Cia bunu yazdı

negro cakmasi bi nunarasida yok hani negro yiyin yillardir severek yiyoruz eti candir

Negro çakması mı :D

adam 100 küsür yıllık markayı 14 yıllık ürünün çakması diye tanımladı ya lan :D O değil de ben de sevemedim bu zengin bisküvisini. 

çakması aslını geçmiş işte uzatmayın :)

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eti Negro 80'lerin sonunda piyasaya sürüldü. İlk çıktığından beri paketi bile değişmedi. Bir ara değiştirdiler sanırım satışlar düşünce tekrar eski pakete döndüler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Bariz lezzet farkı var negro ile oreo arasında. Fiyat farkına bence değmez ama muhakkak ki değdiğini düşünen arkadaşlar var. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    krypt bunu yazdı
    Cia bunu yazdı

negro cakmasi bi nunarasida yok hani negro yiyin yillardir severek yiyoruz eti candir

adam 100 küsür yıllık markayı 14 yıllık ürünün çakması diye tanımladı ya lan :D O değil de ben de sevemedim bu zengin bisküvisini. 

Negro mu 14 yıllık? Ben kendimi bildim bileli eti Negro yerim 30 küsür  yaşındayım tahminim kesin bilmem ama en az 25 yıldır var öncesini bilmem. Bu arada baya da Negro fanı varmış sevindim :) 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Oreo daha tr de yokken ya da yayılmamışken filipinlerde görmüştüm, filipinlerde nornalde tatlı bisküvü yok ya da çok çok az. Oreo yu yediğimde adamlar en iyisine sahip daha başka tatlı bisküvüye ihtiyaçlarımı var demiştim, çok kaliteli çok güzel, ama trde daha hiç yemedim arada fark var mı bilmiyorum. 

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı
    krypt bunu yazdı
    Cia bunu yazdı

çakması aslını geçmiş işte uzatmayın :)

negro bir maratondur omur boyu seninle gelir gecmisde herkesin yolu kesismistir parasiz kalip ac kalsan da 1 paketi seni doyurur icinde 10 tane vardir kutur kutur yersin baymaz yaninda cayda varsa vay babam o agizda biraktigi kakao tadiyla cocukluguna gider gelirsin.saf anadolu cocugudur bizden biridir halktir.

oreo oyle mi ciktigi gunu biliriz kac senelik mazisi var sorarim size.meraktan ! gidip alinmistir paketi acinca husrana ugratmis 4 puskute 1.5 lira vermis doymamissindir.Ha zaten fazlasi bayar yaninda suttu kahveydi dondurmaydi extra yiyeceklerle yemen gerekir.baktiginizda da piyasaya o sekilde sunulmaya basladi..tikky'dir cadde cocugudur plaza hatunudur.

paran varsa oreo yersin ama cenazene negro gelir. :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

Oreonun kokusu yeter tek basina. Bi de sicak sut yaninda. Bandir bandir ye 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Normal bisküvi amk. Bazen insanları anlamıyorum sikik bisküviye adana kebap muamelesi yapıyorlar :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

hayatımda hiç yemedim hocam merak da etmiyorum.

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Yabancı sermayeye paranizi kaptirmayin. Dünyanın benim için abur cubur lideri Türkiye'dir. Eti'nin, Ülker'in kalitesi dünyanın hiçbir yerinde yok.

https://www.youtube.com/watch?v=TSrDY-nUsnM

2. Parçası da varmış : https://www.youtube.com/watch?v=AhNh1ds-ic8

oldwolf tarafından 30/Ağu/17 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

Metallica Rules
Toplam Hit: 7987 Toplam Mesaj: 58
oreo