Nedir Bu Taksim Takıntısı ?
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
ÜLKEM diyorsun Hangi ülkeden bahsediyosun bölmeye çalıştığın ülkedenmi? sokaklarda polisini taşladığın ülkedenmi? Bu toprakları canı pahasına koruyan mehmetlere haince kurşun sıktığın ülkedenmi? babanız imralıda yatıyor oradada cürüyicek onun acısıda var tabi babasız kalmak,p*c damgası yemek acı olmalı...
O imralıdakini senin babaların yarattı.Doğru düzgün kürtçe konuşmayı bile bilmez o.Sizin abdli babalar noldu adanada üssünüz var üvey babanız s..yor ülkenizi her daim.Burası küçük ameriga değilmi?Noldu amerikancılığımı savuncan bana burda bide.Önce natodan ayrılın sonra adanada incirliği kaldırın.Bana öyle konuşun.Apo kim ya mitin eskimiş posası skym onu.Kürtçe bilmeyen adammı babalık yapçak lan halka.Biz ezilen kürt halkının yanındayız.Biz ezilen her halkın yanındayız tamammı.Geç pkk mkk işlerini.Sen sebep oldun o örgütün yaratılmasına.Parçaladın mahfettin kaçırdın dağlara tamammı.Git kurtar o halde memleketini.
-----------------------------Haklısın belkide doğru düzgün kürtçe konuşmayı bilmez bile ama sizin gibi koyunlara çobanlık yapmasınıda iyi becerdi iyi kullandı sizi,hælada kullanmaya devam ediyor,imralıdan verdiği bir talimatla inlerinizden fırlıyorsunuz yok işkenceymiş yok dayakmış haydi babam sokaklara önderliğe özgürlük kürt halkına özgürlük,önderi özgür olmayan halkın kendiside özgür değildir vs...koyundan farkınız yok ya başınızdaki nereye sizde oraya,abd ye gelince ÜLKEM in çıkarları için herşey mübahtır,her ÜLKE kendi çıkarları doğrutusunda hareket eder,saddamı yok etti daha ne istiyorsun abd kürt halkını kaltleden insanı... manttık almıyor bu çelişkilerinizden...
Biz dolarların köpeği olmadık.Çıkarmış bilmemneymiş.Ne çıkarından bahsediyosun sen.İşsizlik çıkarındanmı.Askeri kuklalık çıkarındanmı.Eğitimsizlik çıkarındanmı.Ne çıkarından.Sen abdden 2 paralık olmuş itibarını kurtarda ataya devrimlerine layık ol.O sana ülkeni abd üssü yapasın diye kurtarmadı şehit vermedi.Akıllı ol. -
Razorback bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
ÜLKEM diyorsun Hangi ülkeden bahsediyosun bölmeye çalıştığın ülkedenmi? sokaklarda polisini taşladığın ülkedenmi? Bu toprakları canı pahasına koruyan mehmetlere haince kurşun sıktığın ülkedenmi? babanız imralıda yatıyor oradada cürüyicek onun acısıda var tabi babasız kalmak,p*c damgası yemek acı olmalı...
O imralıdakini senin babaların yarattı.Doğru düzgün kürtçe konuşmayı bile bilmez o.Sizin abdli babalar noldu adanada üssünüz var üvey babanız s..yor ülkenizi her daim.Burası küçük ameriga değilmi?Noldu amerikancılığımı savuncan bana burda bide.Önce natodan ayrılın sonra adanada incirliği kaldırın.Bana öyle konuşun.Apo kim ya mitin eskimiş posası skym onu.Kürtçe bilmeyen adammı babalık yapçak lan halka.Biz ezilen kürt halkının yanındayız.Biz ezilen her halkın yanındayız tamammı.Geç pkk mkk işlerini.Sen sebep oldun o örgütün yaratılmasına.Parçaladın mahfettin kaçırdın dağlara tamammı.Git kurtar o halde memleketini.
-----------------------------Haklısın belkide doğru düzgün kürtçe konuşmayı bilmez bile ama sizin gibi koyunlara çobanlık yapmasınıda iyi becerdi iyi kullandı sizi,hælada kullanmaya devam ediyor,imralıdan verdiği bir talimatla inlerinizden fırlıyorsunuz yok işkenceymiş yok dayakmış haydi babam sokaklara önderliğe özgürlük kürt halkına özgürlük,önderi özgür olmayan halkın kendiside özgür değildir vs...koyundan farkınız yok ya başınızdaki nereye sizde oraya,abd ye gelince ÜLKEM in çıkarları için herşey mübahtır,her ÜLKE kendi çıkarları doğrutusunda hareket eder,saddamı yok etti daha ne istiyorsun abd kürt halkını kaltleden insanı... manttık almıyor bu çelişkilerinizden...
Biz dolarların köpeği olmadık.Çıkarmış bilmemneymiş.Ne çıkarından bahsediyosun sen.İşsizlik çıkarındanmı.Askeri kuklalık çıkarındanmı.Eğitimsizlik çıkarındanmı.Ne çıkarından.Sen abdden 2 paralık olmuş itibarını kurtarda ataya devrimlerine layık ol.O sana ülkeni abd üssü yapasın diye kurtarmadı şehit vermedi.Akıllı ol.
-----------------------------Madem ki ülkeyi.. Şehitleri.. Atayı bu kadar iyi biliyorsun.. sayıyorsun.. neden Atanın kurduğu Cumhuriyete karşısın ?
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
Sen ve senin gibiler olmasaydı örgüt mörgüt olmazdı. Bak burda bile kaç insanın nefretini topladın. Bu muydu çözüm? Gerilim yaratmaktan başka bi halta yaramıyorsunuz. 3-5 satır bişeyler okuyup 3-5 kelime dinleyince bi gaza bi şevke geliyosunuz, gözünüz kararıyor ve aptalca emellere alet oluyorsunuz.
Gerilim benim fikirlerime ve şahsıma küfürle çocukça kelime oyunlarından başladı.Tabi anca klavyeden olur bunlar ona bişey demiyorum.Yüzyüze böle olmaz mutlaka.Paraladık kendimizi barış diye emek diye saygı diye.Ama olmadı.Biraz analiz ve değerlendirme yapalım bu konuda.
-----------------------------konuya attığım postları oku bakalım kime ne küfretmişim? yoksa küfreden senmisin sonra saygı bekleyen? avare
Soysuz bölücü demek hakarettir.Öteki arkadaşında çocuk hareketleri küfür yasakmış bilmemneymiş böle küfüre yakın kelime oyunlarını değerlendiriyorum.Hakaret etmeden tartışamamak kabiliyetsizliktir.Ben bir kişinin görüşü benimkine ters diye küfür ve hakaret etmedim tamammı.Katılmayabilirsin olabilir.Ama hakaret ciddi bi durum değil mi? -
hokkabaz bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
Biz dolarların köpeği olmadık.Çıkarmış bilmemneymiş.Ne çıkarından bahsediyosun sen.İşsizlik çıkarındanmı.Askeri kuklalık çıkarındanmı.Eğitimsizlik çıkarındanmı.Ne çıkarından.Sen abdden 2 paralık olmuş itibarını kurtarda ataya devrimlerine layık ol.O sana ülkeni abd üssü yapasın diye kurtarmadı şehit vermedi.Akıllı ol.
-----------------------------Madem ki ülkeyi.. Şehitleri.. Atayı bu kadar iyi biliyorsun.. sayıyorsun.. neden Atanın kurduğu Cumhuriyete karşısın ?
Ne münasebet karşıymışım arkadaşım.Kemalizm soldur.Devrimdir.Atanın cumhuriyetini bu hale getirenlere karşıyım.Kemal paşada onun hükümetide hatalar yaptı tabi eleştirmek demek niye yıkıcı olsun.Yapıcı eleştiride yapılabilir.Bizim bu kadar sert tartışmamız birbirimizi parçalamamız aslında atanun demokrasi fenomenine büyük darbedir üzüntüdür aykırılıktır.Kemalist olmayan devrimcilerde vardır kemalizmin özgürlükçü vizyonunu benimseyen devrimcilerde vardır bkz.deniz gezmiş.Olay saygı meselesidir.Burda ben küfür yiyosam bölücü sıfatı yiyosam bu benim mücadelemdir. -
Siyaset bilimci Dr. Lawrence Britt in fasizmin 14 karakteristik özelliginde 3. maddede söylediği gibi:
3. Düsmanlarin/günah keçilerinin birlestirici bir neden olarak tanimlanmasi: Ülkenin güvenligini ve bütünlügünü tehdit eden düsmanin ortadan kaldirilmasi için insanlar histerik kalabaliklara katilip sokaklara dökülür; Bu düsman taniminin içinde irksal, etnik ya da dinsel azinliklar, liberaller, komünistler, sosyalistler, teroristler, vs. vardir
(bkz: ONEMINUTE'in 1mayıscıları apocu yapması : "Haklısın belkide doğru düzgün kürtçe konuşmayı bilmez bile ama sizin gibi koyunlara çobanlık yapmasınıda iyi becerdi iyi kullandı sizi")
ayrıca ben bukadar vatan aşıgı ve polisi savunan insanların tuzukuru tiki bozmaları olmasından şüpheleniyorum.
tornodan çıkmış gibi basmakalıp aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar.
ülkenin durumundan haberleri yok galiba,
baktıgımız zaman ekonomi dışa bağımlı, tek gecede yapılan bir operasyonla 2001'de neler oldu hatırlayan yok mu? yaşınız başınız kaçtı o zamanlar? ekonomi bitik.
gelir dağılımı adaletsiz, yoksulluk sınırının altında yaşayanların istatistikleri her yerde yayınlanıyor. açın bakın kaç insan açlık sınırında hayatına devam ediyor.
onlar türk değil mi. çokmu mutlular neredeyse açlıktan geberecek koşullarda yaşamaktan? dikkatinizi çekerim ortada bir savaş, kıtlık hali filan da yok
şimdi ONEMINUTE gibi bir aklı evvel de kalkıp biz o kadar savaştık istiklal harbinde ne zorluklar cektik edebiyatı yapmaya kalkmasın.
ortada savaş mavaş bir halt yok.
eğitim desen ilköğretimde okullaşma oranları ne durumda olduğumuzu baştan ele veriyor, okulöncesi içler acısı.
iki lafı bir araya getiremeyen, araştırmayan, sorgulamayan, basmakalıp ezbere düşünen tahribatta bolca gördüğümüz tornadan çıkmış adamlar yetiştiriyor sistemimiz.
sanat desen bir elin parmaklarını gecmeyecek, felsefe yok, edebiyat yok.
e pardon çok afedersiniz ama siz neyle hangi ülkeyle gurur duymamı bekliyorsunuz benim.
ya onu gectim atatürk atatürk diye diye adamın muasır medeniyetlere erişme idealini bile hor görüyorsunuz siz be.
ne pis adamlarsınız arkadaş ya. medeni kanunumuz isvicreninkinin tercüme edilmiş birebir kopyası değil mi? ceza kanunu için keza aynı şey.
türk olmakmış. ulan sen bu saydıklarımla türk olsan ne yazar amazon yerlisi olsan ne yazar.
-
Mürüdler aşağıdaki ayrıntıyı göz önüne alarak bu elemana cevap yazın.Mazallah bizi klavyesiyle korkutup döver möver molotof sallar.
"Razorback Ban Sebebi : Uyarılmasına rağmen, hala müridleri pm yoluyla tehdit ve hakaret... Uyarılmasına rağmen olduğu için süre uzatıldı..."
-
@ Razorback
burda çıkarlar söz konusu değilse sen halinden memnunsun o zaman? içindeki bölücülük ateşiylemi yazıyosun bunları kendini yüksek mevkilerde hæyæl ederekmi_?
Evet ATAM bu ülkeyi Şehit verelim diye kazanmadı,şehit verdiren kim Şehit verdiklerimiz kim?
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------Siyaset bilimci Dr. Lawrence Britt in fasizmin 14 karakteristik özelliginde 3. maddede söylediği gibi:
3. Düsmanlarin/günah keçilerinin birlestirici bir neden olarak tanimlanmasi: Ülkenin güvenligini ve bütünlügünü tehdit eden düsmanin ortadan kaldirilmasi için insanlar histerik kalabaliklara katilip sokaklara dökülür; Bu düsman taniminin içinde irksal, etnik ya da dinsel azinliklar, liberaller, komünistler, sosyalistler, teroristler, vs. vardir
(bkz: ONEMINUTE)
ben bukadar vatan aşıgı ve polisi savunan insanların tuzukuru tiki bozmaları olmasından şüpheleniyorum.
tornodan çıkmış gibi basmakalıp aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar.
ülkenin durumundan haberleri yok galiba,
baktıgımız zaman ekonomi dışa bağımlı, tek gecede yapılan bir operasyonla 2001'de neler oldu hatırlayan yok mu? yaşınız başınız kaçtı o zamanlar? ekonomi bitik.
gelir dağılımı adaletsiz, yoksulluk sınırının altında yaşayanların istatistikleri her yerde yayınlanıyor. açın bakın kaç insan açlık sınırında hayatına devam ediyor.
onlar türk değil mi. çokmu mutlular neredeyse açlıktan geberecek koşullarda yaşamaktan? dikkatinizi çekerim ortada bir savaş, kıtlık hali filan da yok
şimdi ONEMINUTE gibi bir aklı evvel de kalkıp biz o kadar savaştık istiklal harbinde ne zorluklar cektik edebiyatı yapmaya kalkmasın.
ortada savaş mavaş bir halt yok.
eğitim desen ilköğretimde okullaşma oranları ne durumda olduğumuzu baştan ele veriyor, okulöncesi içler acısı.
iki lafı bir araya getiremeyen, araştırmayan, sorgulamayan, basmakalıp ezbere düşünen tahribatta bolca gördüğümüz tornadan çıkmış adamlar yetiştiriyor sistemimiz.
sanat desen bir elin parmaklarını gecmeyecek, felsefe yok, edebiyat yok.
e pardon çok afedersiniz ama siz neyle hangi ülkeyle gurur duymamı bekliyorsunuz benim.
ya onu gectim atatürk atatürk diye diye adamın muasır medeniyetlere erişme idealini bile hor görüyorsunuz siz be.
ne pis adamlarsınız arkadaş ya. medeni kanunumuz isvicreninkinin tercüme edilmiş birebir kopyası değil mi? ceza kanunu için keza aynı şey.
türk olmakmış. ulan sen bu saydıklarımla türk olsan ne yazar amazon yerlisi olsan ne yazar.
Sen noktayı koydun arkadaş iyi geceler herkese. -
YAZIK VALLA YAZIK
su forumda ve cevremde gordugum kadari ile isteyenler emellerine ulasiyor yillarca ugrastilar yok TURK-kurt,alt kimlik - ust kimlik, Alevi- sunni, sag-sol, dinci-laik vs. vs. diyerek kardesi kardese, ogulu babaya, komsuyu komsuya dusman gostermek birbirine dusurmek
oglum 13 yasinda bugun internet uzerinden oynadigi bir oyunda AKP konusunda birisi ile girdigi konusmada daha dogrusu karsisindaki efendinin kazik kadar olmasina ragmen ve oglumun 13 yasinda olmasi bile umurunda olmadan tek bildigi tarz kufurlu konusmalara devam etmesine ne kadar konusmak denirse ve hukumeti savundugunu sanmasi
evet AKP basarili olmustur ulkeye kin ve nefret tohumlarini ekmede ve o tohumlarin meyvelerini toplamada en basit ornegi iste burada yasanan 1 mayis tartismasi bile yeter anlamaya
gecen sene yasananlar arasinda dayak yiyen polisi one surenler acaba o polis memurunun durup dururken mi oradaki davul calan trikotaj iscisinden dayak yedigini saniyor o isci aman can sikintim gecsin diyemi vurdu o polise yada o polis sutten cikmis ak kasik mi saniyorsunuz bir olayin baslangici gelisimi ve sonucu vardir gordugunuz yada anlatilan olaylari sadece basindan veya kicindan anlarsaniz bir yere varamazsiniz
koskoca vali cikip insanlari duelloya davet eder gibi konusarak ortami gererse olacak olan bellidir. Sen devlet erkanisin diye guc ve erk sende diye hakli gorursen kendini elbette insanlar (artik koyun olmadigini bilen insanlar) bir tepki verir.
Bu ulkede halen futbolla, magazinle, boyali ve yandas medya ile beyinleri yikanmamis insan olma bilincini tasiyan, akillari ile hareket edebilen vatandaslar var her ne kadar o insanlari pkk pici teroristlerle ayni kefeye koyma cehaletini ve gafletini tasiyan AKP yandasi cahiller olmasina ragmen.
size kalsa bu vatani satan kisilerin yaptigi hersey dogru ne de olsa AKP calisiyor cebinizde para tomarla hayat standartiniz avrupanin bile ustunde asgari ucretle calisiyorsunuz ama ne gam nasilsa asgari ucret olmus 1800 euro
sormadan edemiyorum devlet kademesinde AKP icin (devlet icin degil) calisan erkanin her dedigine hayhay efendim diyenler ALLAH ASKINA SIZLER TURKIYE"de yasamiyormusunuz? bu kadar mi kor oldunuz?
-
------------------------------------------------------------------
Gece gece kafam attı yine ! .Biz ezilen kürt halkının yanındayız bu nasıl bir görüş bu nasıl bir düşünce yapısı:@ Bizden başka hangi devletin insanı sizin gibi düşünÜyor ...
Şunu anlayamıyorsunuz pkk filan hikaye bunlar oyun kürtleri bize karşı oynatıyorlar... Yakında kürdistan kurulduğu zaman america ya da israil bütün ortadoğuyu almış olcak bunu hayla anlamış deyilsiniz ve biz ezilen kürt halkının yanındayız diyonuz lan başka yermi yok git başka yere kur kürdistanı...