Nedir Bu Tit Olayi ( Türk İntikam Tugayi )
-
kim bu adamlar amaclari ne iyi biseylermi yapiyorlar kotumu bunlara katilarak pkk ya karsi eylemler yapa bilirmiyiz acaba bilgisi olan varmi tanidigi filan baglanti kura bilirmiyiz acaba bunlarla
-
Pkk'ya karsi eylemler yapması gereken kurum Türk Silahli Kuvvetleridir.
Eğer dersen ki Ben sürekli Askeriyede kalip savasmak istiyorum,ne mutlu sana...
ama yasa disi yollarla pek iyi degil...
sonra ergenekon felan derler...
Artık ergenekon haberleri baydı beni...Tit ile baglantilarinin oldugu ortaya cikti mi bilmiyorum ama yakında öyle birseyler de cikar :]
-
haci askeriye ii guzelde en mantikli iste adamlar gozunun onunden geciyor hic birsey yapamiyon halamin oglu ozel timde adamlar onumuzden geciyor bizde izliyoz sonra catisiyoz ates kes emri geliyor adamlar silahlariyla geri yanimizdan geciyor diyor sabah adamlarla cay iciyoz koylu gibi gece catisiyoz diyor en buyuk ornekte 17 sehit verdik adamlar 7 saat silah altinda tutmuslar 7 saatte jet ucaklari dunyayi dolasiyor 7 saatte 7 bintane ucak kalkar be bunlara goz yuma yuada bisey yapilmazki onlarin gerillasi varsa bizde gerilla olalim cikalim daga gerigi neyse derslerini verelim
-
hacım dün gece tv de bir haber vardi,yani söyle diyeyim.Yazarların köse yazilarini adam okuyordu..
bi yazar demisti ki " neden Tsk'da istifa edilmiyor " bu cok güzel bi soru aslinda.
Askerimizin önünden geciyorda birsey denilmiyorsa ve bunca kayip veriyorsak gariban Er'ler ne yapsin...
Kim sucluysa cezasini cekmeli.Neden sağlıkla ilgili bir konu oldugunda sağlık bakanını istifaya cagiriyorlar / zorluyorlar ?
bu gibi seylerin Tsk'da da olmasi gerekli.Hepsi dogru yapiyor diye birsey söz konusu degil,,,
eğer askerlerin önünden geciyorda komutan birsey demiyorsa ( bu sürekli oluyorsa tabi...) bu terör olaylari bitmez hacım...
ve daha çok Aktütün,Dağlıca baskinlari olur...
-
Böyle Bi Tim Varsa Seve Seve Katılırım ;) ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
-
senelrden beri boyle oluyor hacim iste hatta gecen komutanlardan biri sehit subayin gunlugunu okuyuo dalga geciyordu hatta 6 sehitin verildigi gun alem yapiyor adam bunlar nasil bitecek boyle giderse hayatta bitmez aha adamlar 17 sehitin uzerine deyar bakir sehir merkezinde polis aracini tariyor goz yumulmasa bunlari yapa blirlermi... irani hic sevmem ama bazen takdri ediyorum adamlar tutup asiyor adami bizde koca bi ada vermisiz besliyoruz it oglu iti bunun daha ne kadar besliyecez daha ne kadar sehit verecez..... askeriyeden birine karsi istifaya diye ciksak meydana apo yerine bizi sallandirilar kimsenin arkasi yemiyorki boyle bisey yapmaya
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
senelrden beri boyle oluyor hacim iste hatta gecen komutanlardan biri sehit subayin gunlugunu okuyuo dalga geciyordu hatta 6 sehitin verildigi gun alem yapiyor adam bunlar nasil bitecek boyle giderse hayatta bitmez aha adamlar 17 sehitin uzerine deyar bakir sehir merkezinde polis aracini tariyor goz yumulmasa bunlari yapa blirlermi... irani hic sevmem ama bazen takdri ediyorum adamlar tutup asiyor adami bizde koca bi ada vermisiz besliyoruz it oglu iti bunun daha ne kadar besliyecez daha ne kadar sehit verecez..... askeriyeden birine karsi istifaya diye ciksak meydana apo yerine bizi sallandirilar kimsenin arkasi yemiyorki boyle bisey yapmaya
-----------------------------ama yapılmadı hacım....Askeriyeyi elestirmekten korkmamaliyiz.Tek güvendigimiz kurum Tsk...
dedigin günlüğü bende okudum ve inanır mısın içim acıdı.
Adamlar dağlıca baskınını çook önceden biliyordu önlem alınmadı Sehit verdik...Aktütün'de de görülmüsler gene önlem alınmamış.Yani göz göre göre Askerlerimiz sehit oldu denilirse yanlis degildir bence...Allah hepsine rahmet eylesin...Mekanlari Cennet olsun İnsallah...
Umarim bundan sonra böyle hatalar yapılmaz.
-
30 yildir yapiliyor buhatalar hata serefsiz veli kucuk zamaninda askeriyenin silahlari pkk ya verilmis hadi o serfsiz odamlarin dagdaki mekanlarini bile biz insa etmis sonra talabaniye birakilmis istikbarat verecekler diye daha sonra o mekanlardan bizim askerlerle catismaya defalarca girmisler bence bu is hic bitmiyecek olan turk evladina olacak turk analarina olacak yetim kalan cocuklara olacak acisini onlar cekecek bazilarida cikip keyf catacak golf oynayacak son model arabasiyla gezecek anasini satiyim lafada geldimi butcemiz yok diyecek lan para yoksa birgun cikin milletten isteyin herkez neyi varsa ortaya doker valla 1 karakol degil binlerce karakol yapacak butce cikar ama nerde hukumet kafa salliyor asker kafa salliyor olan sehit dusen insanlarin geride biraktiklarina oluyor
-
Terörist derler sonra adama :)
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
30 yildir yapiliyor buhatalar hata serefsiz veli kucuk zamaninda askeriyenin silahlari pkk ya verilmis hadi o serfsiz odamlarin dagdaki mekanlarini bile biz insa etmis sonra talabaniye birakilmis istikbarat verecekler diye daha sonra o mekanlardan bizim askerlerle catismaya defalarca girmisler bence bu is hic bitmiyecek olan turk evladina olacak turk analarina olacak yetim kalan cocuklara olacak acisini onlar cekecek bazilarida cikip keyf catacak golf oynayacak son model arabasiyla gezecek anasini satiyim lafada geldimi butcemiz yok diyecek lan para yoksa birgun cikin milletten isteyin herkez neyi varsa ortaya doker valla 1 karakol degil binlerce karakol yapacak butce cikar ama nerde hukumet kafa salliyor asker kafa salliyor olan sehit dusen insanlarin geride biraktiklarina oluyor
-----------------------------Kimse bosuna "paramiz yok" ayağına yatmasın,yemezler hoca !
Tsk'nin icinde dönen para hic bi yerde dönmüyordur.
haa eğer ki hic mi kalmadi,bi duyuru yapsinlar dedigin gibi 1 degil yüzlerce karakol kurulacak para gelmezse ben birsey bilmiyorum...
Sadece ama sadece 1 Cuma namazinda Cemaate bildirilsin ve cikista gelecek paralari gor sen :)
-
hava cıva bu elemanlar. kuru gürültü