Nedir Bu Tit Olayi ( Türk İntikam Tugayi )
-
bildiğim kadarı ile başı 90 lara dayanan illegal bir örgüt şu ana kadar sadece 1-2 eylemi olmuş daha doğrusu üstlenmişler ama geçmiş dönemin emniyet müdürleri böyle bir yapılanmadan haberleri olmadığını daha doğrusu duymadıklarını söylemişlerdi :D
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
30 yildir yapiliyor buhatalar hata serefsiz veli kucuk zamaninda askeriyenin silahlari pkk ya verilmis hadi o serfsiz odamlarin dagdaki mekanlarini bile biz insa etmis sonra talabaniye birakilmis istikbarat verecekler diye daha sonra o mekanlardan bizim askerlerle catismaya defalarca girmisler bence bu is hic bitmiyecek olan turk evladina olacak turk analarina olacak yetim kalan cocuklara olacak acisini onlar cekecek bazilarida cikip keyf catacak golf oynayacak son model arabasiyla gezecek anasini satiyim lafada geldimi butcemiz yok diyecek lan para yoksa birgun cikin milletten isteyin herkez neyi varsa ortaya doker valla 1 karakol degil binlerce karakol yapacak butce cikar ama nerde hukumet kafa salliyor asker kafa salliyor olan sehit dusen insanlarin geride biraktiklarina oluyor
-----------------------------sonra ben böyle bi devirde asker olmak istemiyorum dediğin zaman vatan haini diye gösterirler.vatanı korumaya gidelim,çatışmaya gidelim,gerekirse ölelim!
ama onlar bizi öldürsün diye gitmek akıl i$i değil.
-
patron_38 bunu yazdı:
haci askeriye ii guzelde en mantikli iste adamlar gozunun onunden geciyor hic birsey yapamiyon halamin oglu ozel timde adamlar onumuzden geciyor bizde izliyoz sonra catisiyoz ates kes emri geliyor adamlar silahlariyla geri yanimizdan geciyor diyor sabah adamlarla cay iciyoz koylu gibi gece catisiyoz diyor en buyuk ornekte 17 sehit verdik adamlar 7 saat silah altinda tutmuslar 7 saatte jet ucaklari dunyayi dolasiyor 7 saatte 7 bintane ucak kalkar be bunlara goz yuma yuada bisey yapilmazki onlarin gerillasi varsa bizde gerilla olalim cikalim daga gerigi neyse derslerini verelim
-----------------------------Hala insanlarımızda uçaklar helikopterler nasıl gelmez diye soru var biraz araştırsanız anlarsınız Erdal Sarızeybek anlattı.Bunun nedeni çatışma anında herhangi bir uçağın veya helikopter olaya giremezmiş ateş ettiği zamanda kendi ordusunun askerlerinide öldürürmüş.Ancak bu uçak olayı teröristlerle çatışırsınız bunların bir kısmı kaçar sizde kordinat verirsiniz hava savunma gerekeni yapar.Yada yerleri tespit edilen altını çiziyorum çatışma eşnasında değilken uçaklar ve helikopterler gereğini yapar.Şimdi anlamışsındır umarım ? malesef çok film izlemektenmidir nedir anlamıyorum ? heralde şöyle düşünüyosunuz rambo filmindeki gibi bir yerde iki taraf birbirine giriyo bi tane apachi gelip teröristleri tarıyo komik yani hemde tek tek seçerek vuruyo çatışma esnasında ve o koskoca apachide bulunan taramalıyla :D Veya şöyle bişide var abimler tatbikata çıkıyomuş [komando kendisi] diyo yukardan F-16 geçip aşağıya bomba bırakıyo diyo o bırakana kadar F-16 da bir ses varmış kulak zarların patlicak derecesine varıyomuş.Yani diyoki daha yakınımızda dursa hepimiz sıcaktan eririz dedi.Sesten kulaklarımız patlar dedi.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Terörist derler sonra adama :)
derler derler . olmasanda oldu derler ;) -
Avira bunu yazdı:
-----------------------------patron_38 bunu yazdı:
haci askeriye ii guzelde en mantikli iste adamlar gozunun onunden geciyor hic birsey yapamiyon halamin oglu ozel timde adamlar onumuzden geciyor bizde izliyoz sonra catisiyoz ates kes emri geliyor adamlar silahlariyla geri yanimizdan geciyor diyor sabah adamlarla cay iciyoz koylu gibi gece catisiyoz diyor en buyuk ornekte 17 sehit verdik adamlar 7 saat silah altinda tutmuslar 7 saatte jet ucaklari dunyayi dolasiyor 7 saatte 7 bintane ucak kalkar be bunlara goz yuma yuada bisey yapilmazki onlarin gerillasi varsa bizde gerilla olalim cikalim daga gerigi neyse derslerini verelim
-----------------------------Hala insanlarımızda uçaklar helikopterler nasıl gelmez diye soru var biraz araştırsanız anlarsınız Erdal Sarızeybek anlattı.Bunun nedeni çatışma anında herhangi bir uçağın veya helikopter olaya giremezmiş ateş ettiği zamanda kendi ordusunun askerlerinide öldürürmüş.Ancak bu uçak olayı teröristlerle çatışırsınız bunların bir kısmı kaçar sizde kordinat verirsiniz hava savunma gerekeni yapar.Yada yerleri tespit edilen altını çiziyorum çatışma eşnasında değilken uçaklar ve helikopterler gereğini yapar.Şimdi anlamışsındır umarım ? malesef çok film izlemektenmidir nedir anlamıyorum ? heralde şöyle düşünüyosunuz rambo filmindeki gibi bir yerde iki taraf birbirine giriyo bi tane apachi gelip teröristleri tarıyo komik yani hemde tek tek seçerek vuruyo çatışma esnasında ve o koskoca apachide bulunan taramalıyla :D Veya şöyle bişide var abimler tatbikata çıkıyomuş [komando kendisi] diyo yukardan F-16 geçip aşağıya bomba bırakıyo diyo o bırakana kadar F-16 da bir ses varmış kulak zarların patlicak derecesine varıyomuş.Yani diyoki daha yakınımızda dursa hepimiz sıcaktan eririz dedi.Sesten kulaklarımız patlar dedi.
kardes orda bizim ordumuz diye bisey kalmadi zaten adamlar yikti bisey birakmadi ve bu bi ornek hadi ucaklari gectik 7 saat icinde hicmi birtane birlik gonderemediler birtane bile askeri arac gidmedi yada helikopterlerle 3 kilometre uzagina bile birakamadilarmi ve adamlarla c ice savasmiyoruz adamlar 1500 metre uzaktan tariyorlar bunuda unutma
----------------------------- -
Juba bunu yazdı:
ReaL_KurD bunu yazdı:
Terörist derler sonra adama :)
derler derler . olmasanda oldu derler ;)
varsin desinler kardes bizde teroris olalim ama bi kahbe cocuklarini bitirelim -
hocam sorun terörü bitirEmemek deilki BİTİRMEMEK..
devlet, ordu istemedkten sonra millet istese neye yarar?
-
Hoca bırak Sen tit i filan sen gel DHKP-C ye TİKKO ya
-
Hrant Dink Suikastını Üstlendiler...İşleri Güçleri provokasyon.Pkk'yı bitireceğiz diyorlar ama bana göre Tit'in amacı devrim yapmak ve Tek Türklerin yaşayacağı Bir Türkiye görmek...Bana kalırsa tam bir faşist örgüt.
-
hackerteam550 bunu yazdı:
Hoca bırak Sen tit i filan sen gel DHKP-C ye TİKKO ya
-----------------------------sen ne diyosun amk.