Need For Speed MOST WANTED Origin Bedava!
-
Oyundan ümidi kesmişler ki yayınlıyorlar. Bu On The House'da genelde miadını dolduran eski oyunları verirlerdi. Herkes gibi eskisi sandım geldim ama yenisiymiş.
-
Allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin.
Oyun listemde The Withcer 3 The Crew ve NFS MW Limited Edition vardı.
Birtanesi beleşe geldi çok mutluyum :D :D:D:D:DD
-
duble mesaj
GodKlaus tarafından 03/Şub/16 18:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi baktım da benim originde Battlefield 3 var bu online oynanan versiyonu mudur acaba?
-
pSkpt bunu yazdı
Şimdi baktım da benim originde Battlefield 3 var bu online oynanan versiyonu mudur acaba?
yıllllaaaarr önce bedavayken eklediysen kütüphanene büyük ihtimalle evet online olanı. çünkü bende bedavayken indirip oynamıştım online olarak
-
Lambo bunu yazdımkyb bunu yazdı
10 yıl önceki versiyon sandım ama bu güzel haber teşekkürler hocam.
Bende hocam bi heyecanlandım, değilmiş.
10 yıl öncekinin yerini hiçbirşey tutamaz
-
10 yıl önceki versiyon için gelenler eli boş gitmesin :
https://drive.google.com/file/d/0B9Q_88v-oDROU1FjdklpTjY4Qnc/edit
Rar Şifresi : www.saglamindir.net
-
DrKeworks bunu yazdıLambo bunu yazdımkyb bunu yazdı
10 yıl önceki versiyon sandım ama bu güzel haber teşekkürler hocam.
Bende hocam bi heyecanlandım, değilmiş.
10 yıl öncekinin yerini hiçbirşey tutamaz
yok be hocam öyle deme :D Bu oyunu tam olarak 12 defa bitirdim bugattide 4bin kilometredeyim hala ilk günki aşkla sevdayla oynuyorum :D
Her araba altın herşeyleri açık bütün dlcler var :D
Bırakamıyorum nedense oynamayı çok güzel geliyor bana :)
-
10 yıl önceki versiyonu keşke akıllı telefonlara portlasalar. GTA serisi gibi.
-
eski oyunları açınca bir hayal kırıklığı olabiliyor ama, hatırladığın gibi olmuyor falan.. zamanına göre güzel oyundu bende oynardım sürekli ama şimdi eskisini açsam aynı tadı alabilir miyim bilemiyorum :)
bu yenisini bende denemedim, ama oynarsan illaki zevk alırsın diye düşünüyorum, adamlar yine yapmış bir şeyler
bu arada ign bu yenisine 10 üzerinden 9 vermiş. İyi gibi duruyor. Ama bu EA nin bok yemesi sürekli aynı isimleri kullanıp çıkartıyor sonra kafa karıştırıyor. Birde mobil sürümü var aynı isimde. En son NFS diye direk oyun yaptı hiç bir ek koymadan.
BerkayCit tarafından 03/Şub/16 20:03 tarihinde düzenlenmiştir