Need For Speed World (2010/ENG/Open Beta)
-
açılıyor 1 2 3 filan skiller onları kullanıyorsun satın da alabiliyorsun
-

benim böyle bir şey cıkıyor bundan sonra nasil bi yol izlemem lazim veya dogru yol bu mu :)
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------
oyunun genel tuşları dışında nos felan yokmu yada başka hangi tuşlar var bilen varsa yazabilirmi :)
hoca level atladıkça skill açılıyo. skillere bi yerden baktım ama bulamadım şimdi :| nos skili var, trafik mıknatısı skili var acayip şeyler var :D
-----------------------------TMM müridler buldumm :D nedense hep sorduktan sonra hemen buluyorum :D
sol tarafta yanan sekiller var o sekillerin ustunde numaralari yaziyor örnegin "1" "3" "7" bazen "12" ama basında tuslara nos koruma felan hepsi calisiyor :D
-
antivirus bunu yazdı:
benim böyle bir şey cıkıyor bundan sonra nasil bi yol izlemem lazim veya dogru yol bu mu :)
-----------------------------izlenecek yol kalmamis tmm update dedikten sonra duzgunse kurulum acilacaktir :D
-
işte update dedikten sonra hiç bir şey olmuyor sadece öyle bekliyor yani update cubugu dolduktan sonra öylece duruyor.
-
ben upgrade ettim direk açıldı şimdi ilk multiplayer yarışmı atcam inş
-
antivirus bunu yazdı:
işte update dedikten sonra hiç bir şey olmuyor sadece öyle bekliyor yani update cubugu dolduktan sonra öylece duruyor.
----------------------------- -
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------tmm hocam sen update cubugu dolduktan sonra bekle bazen gec gelio LAUNCH yazicak orda tıklayip acicaksin ins :)
-
ELMINSTER ekleyin beyler...
-
SWEENEYTODD nickim beni de ekleyin TBT grubu kuralım