Need For Speed World (2010/ENG/Open Beta)
-
beleş en fazla 10 lvl e gelebiliyosun. 10 lvl in üstüne çıkmak için 20$ dolar bayılıyosun.
-
nasil ekleniyor bilmyiroum onu hala cözmedim adım ANTIVIRUS007
lwl kasiyorum simdi ekleyin beni multiplayer yapalim.
-
ben oyunu kuramadım. pm den bi el atın
-
Oyundaki BOOST kazanımları sadece yarışlardan ya da para ile siteden mi oluyor, bilgisi olan var mı?
Sahip olduğumuz BOOST ları ADD BOOST kısmından mı görebiliyoruz sadece.
Araba alıcam yeterli fund yok diyor, BOOST tan bahsediyor galiba...
-
hocalar bır yardım edın cıldırıcam oyunu dun kurdum olmadı bugun kurdum sadece gerı kalanını galıba 56 mb ındırdı şımdıde açılıyo lunch dıe lunch dıorum hıc bişe olmuyo o pencere kapanıyo kalıyo öle
-
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bır yardım edın cıldırıcam oyunu dun kurdum olmadı bugun kurdum sadece gerı kalanını galıba 56 mb ındırdı şımdıde açılıyo lunch dıe lunch dıorum hıc bişe olmuyo o pencere kapanıyo kalıyo öle
-----------------------------Minimum sistem gereksinimleri :
* İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 2
* DirectX : DirectX 9.0c
* İşlemci: 1,7 GHz Pentium4
* RAM: 512 MB
* Video : 128 MB DirectX 9.0c uyumlu . Shader Model 2.0 desteği en az
* Ses kartı: DirectX 8.1 uyumlu
* Winchester : 6 GB boş alan
* Internet: 128kbit / s Kablo / DSL сonnection
Önerilen sistem gereksinimleri :
* İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7
* İşlemci: Intel 2.0 GHz Core Duo2
* RAM: 2048 MB
* Ekran kartı: 512 MB DirectX 9.0 uyumlu . Shader Model 2.0 desteği en azından . (NVIDIA ): 7900 GeForce
* Winchester : 4 GB boş alan
* Internet: 128kbit / s Kablo / DSL сonnectionBunlara dikkat ettin mi hocam sen, kaldırmıyor olabilir...
-
yaw dün akşam indirdim de az önce oyuna girmek nasip oldu..
oyunu açıyorum.. bu create a profile mi ne geliyo ya oraya gelince hemen oyundan atıyor..
ve verdiği hata msvcr80.dll dll değiştirdim olmadı fazla da karıştırmadım acep neden olabilir ?
-
elminster bunu yazdı:
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------Minimum sistem gereksinimleri :
* İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 2
* İşlemci: 1,7 GHz Pentium4
* RAM: 512 MB
* Video : 128 MB DirectX 9.0c uyumlu . Shader Model 2.0 desteği en az
* Winchester : 6 GB boş alan
* Internet: 128kbit / s Kablo / DSL сonnection
Önerilen sistem gereksinimleri :
* İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7
* İşlemci: Intel 2.0 GHz Core Duo2
* RAM: 2048 MB
* Ekran kartı: 512 MB DirectX 9.0 uyumlu . Shader Model 2.0 desteği en azından . (NVIDIA ): 7900 GeForce
* Winchester : 4 GB boş alan
* Internet: 128kbit / s Kablo / DSL сonnectionBunlara dikkat ettin mi hocam sen, kaldırmıyor olabilir...
yok hocam dıkkat etdım kaldırıyoda burda pc kapanınca dahada ındıremıyroum olmuyo kendı sıtesınden hem -
herkes nerede europada kımse yok
-
x3uqm4 'yida ekleyin. ben ekledim cogunuzu gerci. antiseptikle 2 defa yaristik. onun araba modifiyeli ben sifir arac :P Yendim gectim :P