Nefes Almayı Unutuyorum
-
hocalas
-
Ne şimdi bu oruç mu başına vurdu yoksa senmi kafayı buldun?
-
öldü galiba :|
-
Bencede nefes almayi unutmu$ olmali
-
pompala hacı pompala
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
hocalas
-----------------------------hocalar bi iki gündür hakkaten nefes almayı unutuyorum böle morarana kadar filan hiç hissetmiyorum nefes almadığımı düşünüyom lan kafayımı yedim yoksam benimi çağırıyolar diye bi akıl fikir verin bana konuyuda içine ettik elim kaydı bastık entere bide kalbim sızlıyo bazen sol elimde derman kalmıyo la ben hakkatn gidicimiyim neyim yoksam panik atak filanmı başlıyo
-
doktora gitsene :D
edit: psikoljik bişeydir bence
-
bir an için son nefesini verdin sandım :D bu olay uykunda mı oluyor yada normal hayatta mı bence aldıgın ilaçlar varsa dikkat
-
fivestar bunu yazdı:
bir an için son nefesini verdin sandım :D bu olay uykunda mı oluyor yada normal hayatta mı bence aldıgın ilaçlar varsa dikkat
-----------------------------hoca ilaç kullanmam ben en son ilacı 2 sene önce hastanede serumun içine karıştırdılardı bide bu olay normal zamanda herhangi bi iş yaparken televizyon filanm izlerken vs yani
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------hocalar bi iki gündür hakkaten nefes almayı unutuyorum böle morarana kadar filan hiç hissetmiyorum nefes almadığımı düşünüyom lan kafayımı yedim yoksam benimi çağırıyolar diye bi akıl fikir verin bana konuyuda içine ettik elim kaydı bastık entere bide kalbim sızlıyo bazen sol elimde derman kalmıyo la ben hakkatn gidicimiyim neyim yoksam panik atak filanmı başlıyo
walla uykuda böle bi hastalık war ama uyanıkken enteresan doktora gitmen şart -
illa burnundan almak zorunda değilsin :P