Nefes Almayı Unutuyorum
-
hocam doktora gidersen sonucu bizede söle yavvv...
-
hocam fobi falan olsa kendin yenmeye çalış dicem ama farklı bi durum bi piskyatra görünmen senin için iyi olacaktır... Deli doktoru diye düşünme konuşmak seni rahatlatıcaktır :)
-
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hipoventilasyon
hemen yarın doktora git hoca.
-
bence çiçekleri böcekleri falan düşün strestendir bu aralar stresle aran nasıl
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
hocalas
-----------------------------Başlığı görüp sadece bu yazıyı görünce koptum :))) hala gülüyorum walla :)) neyse geyik yapmış gibi olmıyım şimdi. sorununa gelince. ilk defa duydum gerçekten. bi doktora git bence astım tarzı bişey olabilir belki.
-
benımde bazen nefes borumu kesesım gelıyor...
bır ınsan dunyadan bu kadar kısa bır surede bu kadar sıkılabılırmı ya.. daha on yedı yasındayım ama o kadar bıktım kı hayattan...
inanın artık hiç bir beklentim yok.. tek beklentim "ölüm"... artık bitsede gitsem havalarındayım... her sabah gozumu actıgımda bınlerce kez lanet okuyorum.. yıne bu ısıgı gordugume yıne insan sıfatına burunmus yaratıkları gordugume...
bazen kalbım sıkısıyor... işte ozaman yuzum guluyor.. bitiyor artık diyorum bitiyor... kurtuluyorum bu kurallardan bu tek düze hale gelmıs sıralı seylerden...
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------pompaci bunu yazdı:
hocalas
-----------------------------hocalar bi iki gündür hakkaten nefes almayı unutuyorum böle morarana kadar filan hiç hissetmiyorum nefes almadığımı düşünüyom lan kafayımı yedim yoksam benimi çağırıyolar diye bi akıl fikir verin bana konuyuda içine ettik elim kaydı bastık entere bide kalbim sızlıyo bazen sol elimde derman kalmıyo la ben hakkatn gidicimiyim neyim yoksam panik atak filanmı başlıyo
geçmiş olsunngggg:Dbu ne lan -
sen yenisin galiba
-
naneli olips at azına 3-4 tane acılmayan delik bırakmaz sen istemesende nefes alırsın :D olips kesmesse burnuna az bengay sür :D
-
kılın kıprtmayacak derecede sex yap soluk soluga kalırsın