folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nefessiz Kalmak

Nefessiz Kalmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

bende bir defa böyle nefessiz kalmıştım ama sendekinden farklı.  gemide çalışırken halat koptu bana bi gömdü kendimi 10 metre ilerde buldum ve yerde 35-40 saniye hiç nefes alamıyordum o sırada insanın hayatı film gibi geçiyo.  tabi seninki biraz farklı doktora görün senin soluk borusu tekliyo gibime geldi 

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sigaradan Felan İçenden Uzak Dur.. Temiz Havalı Yerlerde Durmaya Dikkat et..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ömrümde bir kerede benim başıma gelmiştim yanlışım yoksa kimse karabasan dememiş hayret :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

en temzii bi doktora gitmek hocam.. birsürü farklı sebebi olabilir , doğru olanı bulmak lazım.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Ömrümde bir kerede benim başıma gelmiştim yanlışım yoksa kimse karabasan dememiş hayret :|

Anlatım Şekli Karabasan Çağrıştırmamıştır Ondandır...  Ama Olabilitesi Var.. Karabasan da Aynı Nefessiz Kalma Durumunu Yaratabiliyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    ben de bebekliğimden beri astım var.dediklerinin astımla alakası yok.kısaca astım değilsin ama nesin bilmiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yatmadan önce bol ılık su iç hocam bendede aynısı oluyor nefes borusu birbirine yapışıyor sanki

NOT: TAVSİYELERDEN ÖNCE MUTLAKA DOKTORA GİT HOCAM EN İYİSİNİ DOKTOR BİLİR

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 3471 Toplam Mesaj: 28