Nerde O Eski Atari Salon Oyunları (KONAMI,CAPCOM)
-
Ben cocuklugumu atari salonlarında gecirdim.
Internete basladıgımdan beri oyunlardan uzak kaldım.
Haliyle bu yeni CS , HalfLife, Max Payne Age Of , Diablo gibi oyunlara alısamadım.
Benim istedigim 1998e kadar olan atari oyunları
Final Fight , World Heroes , Street Fighter tüm serileri , Dinazorlu bi oyun (Mustapha bi adam ve kız var. Ilerlemeli bişey adını unuttum)
Anlayın işte KONAMI,CAPCOM türü grafikleri saglam bana eskileri anımsatacak oyunlar arıyorum
Nerden indiririm veya izmirde olan varsa nerden satın alabilirim?
Ayrıca MUMMY2 gibi oyunlar varsa onların da isimlerini alalım. Yeni oyunlardan sadece korku olanlar ilgimi cekiyor.
Sevgiler :)) -
Bütün o oyunları Callus adlı emulatorle oynayabilirsin, hemde jetonlar bedava :)) bahsettiğin oyun Cadillacs and Dinasours bende cok oynardım, Callus u bulması kolay ama romları nedense kolay bulunmuyor, ama en popüler oyunlar var bende yollarım istersen
-
Sana tam olarak adres veremesem de yahoo gibi arama motorlarının her hangi birinden Capcom oyunları için Callus emulatorunu ve Callus romlarınıo arattırırsan saydıgın tum oyunları ve fazlasını bulabilirsin..
-
eski yeni tüm arcade emulatörlerini
www.arcadeathome.com adresinden bulabilirsiniz.
bu arada şimdi callus yerine finalburn diye bir program kullanılıyor. daha kullanışlı. -
bu arada o oyunları arıyorsan kadıköy de ki cumartesi pazarında cd si satılıyor.
-
Selamm
o oyunların hepsı bende mevcut site adresını veriim sende cek....
en ii emulatorler neogeo,cp2,callus
romlarda var emulatorlerde
adres: www.antikoyun.cjb.net
hade eyw... -
Callus Diyerek Geçmeyin Ben mameyi Tavsiye Ederim Tüm Platform Oyunlarını Destekliyo Gitgidede Oyun Sayısını Arttırıyo Şu An 5 bin yada 15 bin civarı olsa gerek ..
İstediğin Romları Bu Adresten Bulabilirsin:
www.mame.dk (Callus,mame,neo-geo) her oyun var buradak burdaki oyunları çalıştırman için gerekli olan emulatörde Mame32 adlı bir zip dosyası..
X-Box emulatoru isteyenlerde:
http://www.caustik.com/xbox/download.htm
mame.dk nin üstüne site tanımam...
Hadi Kalın Sağlıcakla.. -
Bende 20 adet CD var. Emulatorleri ve oyunları içinde mevcut. Yaklaşık 25000 oyun ve eskiden atari salonlarında oynadığımız oyunlar var. Final Fight, Mortal Combat, Street Fighter, Cabal, Aladdin, F1 Race vs. vs.
Kalitesi ve sesleri aynen atari salonlarındaki gibi. Hiç fark yok. Satın almak isteyenler benimle irtibat kurabilir. Mailim omerkonya@yahoo.com
-
Selamlar,
Siz bu oyunları hala PC de mi oynuyorsunuz ! PSX için de Capcom oyunlarını çalıştıran emulatorler var. Mesela bende bir tane var ve CPS1/CPS2 oyunlarını mükemmel oynatıyor. Hem de TV de oynuyorsunuz. Tam arcade havası. Programın adını unuttum fakat sanırım PPS gibi bir şeydi. Herhangi bir boş CD ye oyunlar ile çektikten sonra çalıştırıyordu PSX CD yi.
-
heyoooo
neorage diye bi cd buldum bahse girerim piyasada bulunmayan bi cd birinden aldım mame32 diye bişi war 670 mb.lık açıyosun abi aklına gelebilecek bütün atari oyunları mevcut. manyakkk bişi ya. -
capcom daki oyunlardan iyisimi var bea. Sıkılsdıgın zman oyna iste.
Toplam Hit: 16058 Toplam Mesaj: 29